Підсумки захисту ДП і КР за ОПП “Технології риби і морепродуктів”

Spread the love
Захист Москаленка Олександра (працює в Новій Зеландії на японську компанію “Marukha”)
На кафедрі технології м’яса, риби і морепродуктів завершився захист дипломних проектів бакалаврів і кваліфікаційних робіт магістрів. Захист, як і весняний навчальний семестр, був незвичайний. В умовах карантину викладачі і студенти в умовах форс-мажору освоїли нові комунікації! Захистились всі!
У кафедри накопичений досвід захисту із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій. Серед студентів кафедри певну частку складають моряки, які працюють за обраною спеціальністю “Технології риби і морепродуктів”. Рейси доволі часто не співпадають з графіком навчального процесу. Для організації в академії вже кілька років поспіль застосовують захист в он-лайн режимі.
Захист Бортнік Ірини (працює на виробництві кормів для домашніх тварин). Директор інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, Солоницька Ірина із зацікавленістю слухає доповідь наукового дипломного проекту бакалавра
В різні дні захищались Коченко Олександр, Сорока Андрій, Осташко Станіслав, Костіоглу Вячеслав, Бєлали Ігор, Онуфрієнко Сергій, які працюють в різних куточках Світового океану у провідних світових компаніях з видобутку гідробіонтів!
Декілька захистів відбулось у виробничих умовах (Бортнік Ірина, Ковтун Олена, Блідар Деніс).
Студенти нашої кафедри мають змогу проходити різні види практики на підприємствах Західної Європи і впроваджувати отриманні знання у своїх дипломних проектах.
Захист Нікітчіної Антоніни
По достоїнству оцінив якість підготовки наших студентів голова екзаменаційної комісії Узун Павло Петрович, який з інтересом приймав участь у кожному засіданні.
Інтерес до захисту проявили члени екзаменаційної комісії, які є представниками виробництва.
Захист Осташка Станіслава
На засіданнях з захисту була присутня декан фаультету Шарахматова Тетяна
Обговорення міжуніверситетського дипломного проекту