Новини Майстер-клас “Виготовлення ковбасок” Spread the loveМайстер-клас “Виготовлення ковбасок” дивіться тут Майстер-клас провела Галина Шлапак, доцент кафедри Технології м’яса, риби і морепродуктів, факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу ОНАХТ. Continue Reading Previous Кращий абітурієнт 2019-2020 навчального рокуNext XIII Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю “ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У МОЛОДІ” More Stories Новини Майстер-клас «Прянощі і спеції» Новини Колоквіум наукової школи «Теорія і практика створення нових технологій харчових продуктів» Новини Ювілейні наукові читання, присвячені 105-ій річниці з дня народження професора Олексія Петровича Косих