Візит на харчові підприємства Донеччини

Spread the love
21:08

Візит на харчові підприємства Донеччини

З 24 по 27 жовтня 2018 року студенти четвертого курсу, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання та переробки м’яса» разом з викладачами кафедри у складі делегації 47 колег з ОНАХТ, на запрошення фонду Бориса Колеснікова http://kolesnikovfund.org/ відвідали славетні харчові підприємства Донеччини.

Серед них:

«Артвайнері» – одне з найбільших підприємств у Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Весь цикл виробництва в «Артвайнері» розташований на глибині понад 72 метрів в підземних гіпсових тунелях, круглий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійні температуру і вологість.

Компанія «КОНТІ» – один з найбільших виробників кондитерської продукції в Україні. Компанія була заснована в 1997 році та входить до трійки лідерів галузі. До складу компанії входить сучасна Костянтинівська кондитерська фабрика та логістичний центр класу «А» у місті Дніпро. Ключові бренди «КОНТІ»: Super Kontik, Bonjour, ТIMI, Amour, BiSKonti та Джек. Портфель компанії налічує 200 товарних найменувань, серед яких: печиво-сендвіч, складні десерти, цукерки в коробках та вагові, тістечко бісквітне, рулети, батончики, карамельні цукерки, крекери та печиво. Потужний логістичний сервіс дозволяє швидко доставити продукцію в усі регіони України. Продукція «КОНТІ» з успіхом експортується більш ніж до 20 країн світу: Німеччина, Ізраїль, Польща, Латвія, Греція, Ірак, Ємен, Азербайджан, Грузія, Естонія та інші.

Компанія “АПК-ІНВЕСТ” реалізує найбільший інноваційний проект в агропромисловому секторі економіки України. Є національним лідером промислового виробництва охолодженої свинини. Здійснює замкнутий цикл виробництва: рослинництво, виробництво комбікормів, тваринництво, м`ясопереробку та реалізацію м`ясної продукції. М’ясокомбінат «АПК-ІНВЕСТ» – одне з найбільших в Україні підприємств із виробництва м’ясної продукції. Сучасні потужності м’ясокомбінату обладнано за останнім словом техніки. Щомісяця м’ясокомбінат виробляє більш ніж 2000 тон готової продукції.

Окрім цікавих і пізнавальних екскурсій студенти та викладачі мали унікальну можливість відвідати хокейний матч «Донбас-Динамо», відчути атмосферу справжнього спортивного свята.

Сердечно дякуємо усім організаторам цієї поїздки, а особливо Борису Вікторовичу Колеснікову, Богдану Вікторовичу Єгорову і Ірині Валеріївні Солоницькій.