Майстер-клас для школярів Приморського ліцею

Spread the love
11 лютого 2021 року на кафедрі Технології м’яса, риби і морепродуктів ОНАХТ відбулась тепла зустіч із школярами 8 класу Приморського ліцею.
Вони дізнались цікаві факти про виробництво, рецептурні компоненти ковбас. Змогли ознайомитись із обладнанням лабораторії “М’ ясна майстерня”. Отримали відповіді на питання: чи можна смажити ковбасу, чи довго можна її зберігати, чому сиров’ ялені ковбаси так дорого коштують? Також отримали відповіді які інгредієнти мають бути у складі “ідеальної” ковбаси.
Зустріч завершилась дегустацією продукції. Серед присутніх жодного вегетаріанця не знайшлося.
Майстер-клас для школярів провела канд. техн. наук, доцент кафедри Агунова Лариса Володимирівна.