Зустріч студентів з представником м’ясної промисловості
Цікава подія сталася 9 вересня в нашій Одеській національній академії харчових технологій. Захоплюючу лекцію для студентів 4 курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» провела випускниця кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів», а наразі технолог мережі магазинів «Свіже м’ясо» кандидат технічних наук Ксенія Володимирівна Пронькіна.
Під час лекції на тему «Актуальні питання безпечності м’ясної продукції в процесі зберігання» Ксенія Володимирівна відповіла на численні запитання студентів про особливості роботи в м’ясній та м’ясопереробній промисловості, можливості особистого розвитку та подальшого кар’єрного росту у цій галузі.
Ми щиро дякуємо Ксенії Володимирівні за цікаву лекцію, захоплюємося її досягненнями та пишаємося, що вона тримає високу планку випускниці нашої академії.
Будемо і надалі раді бачити Ксенію Володимирівну в рідних тенетах.