Наші випускники

Spread the love

Випускники кафедри 

Куліков Андрій Герасимович
Перший заступник генерального директора ПП фірми «Гармаш», м. Одеса,  рік випуску 1976
Попадич Олег Зиновійович
шеф-технолог  підприємства ТОВ «Південьукроагро-96», м. Одеса, рік випуску 1994
Кожна людина хоче бути успішною у житті. Щоб досягти цього, потрібна правильна мотивація! Найкраща мотивація – це успіх і досягнення інших. Таких прикладів в українській м’ясній галузі чимало – це насамперед провідні агропромислові вертикально-інтегровані компанії України холдинги «Миронівський хлібопродукт», ООО “Глобинський м’ясокомбінат”, це не такі потужні але не менш успішні м’ясопереробні підприємства як ПП фірма «Гармаш», ВАТ М’ясокомбінат «Ятрань», «КОЛОС», «Кременчуцький м’ясопереробний завод» та ін.
Всі ці підприємства значною мірою залежать від персоналу, який на них працює, це як правило молоді енергійні люди. І основна вимога до них – це розвиток таких якостей, як прагнення вчитися, бажання розвиватися і наполегливо працювати.
М’ясна галузь, як одна з основних агропромислового сектора економіки України, розвивається дуже активно і успішно. Так освоюються нові види сировини і добре забуті старі, як наприклад, вирощування та переробка кролів і страусів. Також сьогодні в Україну завозяться і вирощуються кращі світові породи великої і дрібної рогатої худоби, свиней. Актуальним сьогодні стає і впровадження технологій отримання кошерного і халяльного м’яса.
Можна сказати без перебільшення, що керівні посади майже всіх провідних м’ясопереробних підприємств України (наприклад, ЗАТ «Миронівський м’ясокомбінат», завод «Легко», ПП фірма «Гармаш», ВАТ М’ясокомбінат «Ятрань», ЗАТ М’ясокомбінат «Ювілейний» та ін.) займають наші випускники.
Це все говорить про перспективність професії технолога м’ясної та м’ясопереробної галузі. Ця професія дає можливість реалізуватися і досягти успіху. Отримавши гарну освіту за спеціальністю «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса», висококваліфіковані практичні навички на сучасних підприємствах України та країн світу, плюс постійне бажання вчитися і розвиватися, помножене на наполегливість у досягненні мети стане Вашою формулою успіху в житті!
Для регіону, безпосередньо пов’язаного з видобуванням та переробкою водних біоресурсів, технологія переробки риби і морепродуктів – одна з найбільш затребуваних спеціальностей, так як особливий темп розвитку набуває аква – і марикультура.      На території України потужний поштовх одержали проекти з відтворення осетрових, лососевих риб. Тепер зовсім не дивно бачити на прилавках магазинів червону ікру вітчизняного виробника, а також ці види риб у свіжому і охолодженому вигляді.
У процесі навчання наші студенти мають можливість пройти практику на найсучасніших підприємствах України, країн ближнього і далекого зарубіжжя. Практичний досвід студенти набувають під час проходження виробничої практики на провідних підприємствах галузі: ТМ «Водний світ», ТМ «Маріко», ТОВ «Істок», ТОВ «Алексфуд», ЗАТ «Еліт-Одеса». І вже під час такої практики є можливість добре заробити і закласти основу майбутнього. Зарекомендувавши себе, наші студенти по закінченні академії отримують запрошення на роботу на ці підприємства. Такий підхід досить часто практикують і класичні підприємства Аляски з переробки крабів і лососевих, з якими у нас налагоджені контакти.
Багатьох наших випускників тягне морська романтика. Надійні знання дозволяють працювати на найсучасніших рибодобувних судах, що ведуть промисел в самих екзотичних регіонах Світового океану.
Найголовніше питання, яке хвилює людей, – хороша, перспективна, високооплачувана робота, яка дає впевненість у майбутньому і забезпечує кар’єрний ріст. В Україні за останні роки побудовані суперсучасні підприємства по випуску особливо затребуваної продукції (крабові палички, морські коктейлі і багато інших кулінарних шедеврів з гідробіонтів), на яких є перспектива кар’єрного зростання високої заробітної плати. Тому за майбутнє наших випускників ми впевнені!
Випускники наших спеціальностей працюють експертами безпеки харчового виробництва, працівниками митних лабораторій з експертизи харчових продуктів, керівниками, головними спеціалістами, менеджерами, начальниками змін і цехів, завідувачами лабораторій, технологами акціонерних, приватних і спільних підприємств, науково-дослідних і проектних організацій, у вищих навчальних закладах.
Ми пишаємось нашимим випускниками і бажаємо їм здоров’я, кар’єрного росту та процвітання! 
Бурцев Микола Олександрович
головний технолог  ПП “ОМПЗ”, м. Одеса, рік випуску 2000
Рязанов Олександр
провідний технолог  ТОВ «Аквафрост», м. Іллічівськ, рік випуску 2002
Чернявська  Інна Володимирівна
головний технолог  Миронівського  МПЗ      «Легко»,  Київська обл., рік випуску 2004
Кірнєв Петро Васильович
технолог_ковбасного цеху АТЗТ  «Миронівський хлібопродукт», м. Київ, рік випуску 2004
Бондаренко Костянтин Олександрович
 головний технолог ТМ «Бердянські ковбаси», м. Бердянськ, рік випуску 2005
Яковюк Олександр
головний технолог  ПП «Балтика», м. Хмельницький,  рік випуску 2006
Рабічев Олександр Сергійович
Технолог Alma-VekoFood,  рік випуску 2020
                                                                          Куценко Денис Андрійович
Заступник комерційного директора ПП фірма «Гармаш»,  рік випуску 2020
Кошовий Олег Олександрович
виконавчий директор  ЗАТ “ШЗП” ТМ «Жайвір» ,н. п. Шпола, Черкаська обл., рік випуску 1995
Стинга  Людмила Михайлівна
шеф-технолог, керівник технічних проектів групи компаній «ПТІ-Україна», м. Київ, рік випуску 2000
П.І.П
Місце роботи
П.І.П
Місце роботи
Уманський Олександр Валентинович, 2003 рік випуску
Головний технолог ПП фірми «Гармаш»
Роздольський Олексій Андрійович, 2019 рік випуску
Провідний технолог, ПП«Gamma–B», с.м.т. Шабо, Одеської області
Кірнєв Петро Васильович, 2004 рік випуску
Власник ТОВ «Екоспайс»
Онуфрієнко Сергій Володимирович, 2020 рік випуску
Майстер, рибодобувна компанія Hagfish Fishing Ltd NZ, Нова Зеландія
Архіпенко Інна Олексіївна, 2005 рік випуску
Начальник зміни ТОВ «Аквафрост»
Костіоглу Вячеслав Васильович, 2020 рік випуску
Технолог, рибодобувна компанія Hagfish Fishing Ltd NZ, Нова Зеландія
Суханов Андрій, 2005 рік випуску
Начальник цеху ТОВ «Аквафрост»
Осташко Станіслав Геннадійович, 2020 рік випуску
Технолог, рибодобувна компанія Hagfish Fishing Ltd NZ, Нова Зеландія
Бабчук Тетяна Володимирівна, 2007 рік випуску
Зав. лабораторії ПП фірма «Гармаш»
Тріколіч Іван Іванович, 2020 рік випуску
Мастер, FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, г. PóvoaDeVarzim, Португалия
Зарицький Володимир Юрійович, 2014 рік випуску
Головний технолог, рибодобувна компанія Hagfish Fishing Ltd NZ, Нова Зеландія
Кумогородська Вікторія Ігорівна, 2020 рік випуску
Технолог-лаборант, ПП «Gamma–B», с.м.т. Шабо, Одеської області
Писарєва Алла Михайлівна, 2016 рік випуску
Технолог «Комбінат – Черкаси»
Корчак Станіслав Володимирович, 2021 рік випуску
Майстр, рибодобувна компанія Maruha Corporation Ltd NZ, Нова Зеландія
Граб Олександр Валерійович, 2017 рік випуску
Завідувач виробництва ТОВ «Гаврилівка»
Ковтун Олена Віталіївна, 2021 рік випуску
Головний технолог ТОВ «СП Система», м. Кропивницький
Кузнецов Олександр Юрійович
Начальник цеху готової продукції ПП фірми «Гармаш»
Некрасова Дарина Олександрівна, 2021 рік випуску
Технолог-лаборант, ТОВ «Рибак», м. Одеса
Камінський Іван Романович
Технолог на рибодобувному судні БАТ-М «Маршал Василевський»
Рязанов Олександр Василійович, 2002 рік випуску
Провідний технолог, ТОВ «Рибкоппродукт», с. Пінчуки, Київської області
Москаленко Олександр Іванович
Нова Зеландія, рибодобувна компанія Maruha CorporationLtd NZ, технолог
Нєна Ігор Ігорович, 2021 рік випуску
Майстр, рибодобувна компанія Maruha Corporation Ltd NZ, Нова Зеландія
Сорока Андрій Михайлович
Нова Зеландія, рибодобувна компанія Maruha Corporation Ltd NZ, технолог
Баклін Володимир Володимирович, 2022 рік випуску
Технолог ТМ Skott Smeat (ТОВ «Лубним`ясо», м. Лубни, Полтавської області)
Юшин Дмитро Андрійович, 2022 рік випуску
Технолог ковбасного цеху ТМ ОНИСС (ТОВ ФІРМА ОНИСС, с. Любопіль, Одеський район, Одеська область)