База патентів

Spread the love
 
Автор патенту


Кількість у автора


Категорія патенту


Дата опублікування


Назва патенту і посилання на його зміст


Віннікова Людмила Григорівна
1

Корисна модель
17.10.2005, бюл. № 10/2005
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬГОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
2

Винахід
30.06.1997, бюл. № 3/1997
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ
3

Корисна модель
10.04.2007, бюл. № 4/20074
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М’ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ  
4

Винахід
30.06.1998, бюл. № 3/1998
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА М’ЯСО-РОСЛИHHОГО КОМБІHОВАHОГО ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ
5

Винахід
31.08.1998, бюл. № 4/1998
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБHИЦТВА КОМБІHОВАHОГО ЕКСТРУДИРОВАHОГО ПРОДУКТА
6

Винахід
31.08.1998, бюл. № 4/1998
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА ЗАМОРОЖЕHИХ РУБАHИХ HАПІВФАБРИКАТІВ
7

Корисна модель
25.06.2007, бюл. № 9/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
8

Корисна модель
10.07.2007, бюл. № 10/2007
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ
9

Винахід
30.10.1998, бюл. № 5/1998
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
10

Корисна модель
10.07.2007, бюл. № 10/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
11

Корисна модель
10.08.2007, бюл. № 12/2007
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ПАШТЕТІВ М’ЯСНИХ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ
12

Корисна модель
10.01.2008, бюл. № 1/2008
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “ЕКОВІТ”
13

Винахід
15.12.2000, бюл. № 7/2000
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМБІНОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
14

Корисна модель
25.04.2008, бюл. № 8/2008
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СУХИХ КОВБАС
15

Корисна модель
10.03.2009, бюл. № 5/2009
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
16

Корисна модель
25.03.2009, бюл. № 6/2009
ПАШТЕТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
17

Корисна модель
27.04.2009, бюл. № 8/2009
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
18

Корисна модель
12.05.2009, бюл. № 9/2009
М’ЯСНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
19

Корисна модель
12.07.2010, бюл. № 13/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
20

Корисна модель
10.09.2010, бюл. № 17/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС
21

Корисна модель
27.09.2010, бюл. № 18/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
22

Корисна модель
10.11.2010, бюл. № 21/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
23

Корисна модель
10.11.2010, бюл. № 21/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СИРОКОПЧЕНОГО БАЛИКУ
24

Корисна модель
25.10.2011, бюл. № 20/2011
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ
25

Корисна модель
25.05.2012, бюл. № 10/2012
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН”
26
Корисна модель
25.05.2012, бюл. № 10/2012
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ
27

Корисна модель
25.06.2012, бюл. № 12/2012
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
28

Корисна модель
25.06.2012, бюл. № 12/2012
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОТЛЕТ
29

Винахід
11.06.2007, бюл. № 8/2007
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ
30

Корисна модель
10.02.2015, бюл. № 3/2015
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ШИНКИ З М’ЯСА ПТИЦІ
31

Корисна модель
25.12.2015, бюл. № 24/2015
ПЛІВКОУТВОРЮЮЧА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ М’ЯСА ТА М’ЯСОПРОДУКТІВ
32

Корисна модель
25.12.2015, бюл. № 24/2015
СПОСІБ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА ПТИЦІ
33

Корисна модель
24.06.2016, бюл. № 12/2016
СПОСІБ КОРЕГУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСА З ПОРОКОМ АВТОЛІЗУ PSE
34

Корисна модель
10.08.2016, бюл. № 15/2016
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
35

Корисна модель
10.11.2016, бюл. № 21/2016
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
36

Винахід
25.05.2016, бюл. № 10/2016
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
37

Винахід
11.12.2017, бюл. № 23/2017
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
38


Корисна модель


25.05.2018, бюл. № 10/2018


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ ВИРОБІВ ЗІ СВИНИНИ
Поварова Наталя Миколаївна
1

Корисна модель
10.04.2007, бюл. № 4/2007
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М’ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ
2

Корисна модель
25.06.2007, бюл. № 9/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
3

Корисна модель
27.04.2009, бюл. № 8/2009
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
4

Корисна модель
12.05.2009, бюл. № 9/2009
М’ЯСНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
5

Корисна модель
25.05.2012, бюл. № 10/2012
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН”
6

Корисна модель
25.05.2012, бюл. № 10/2012
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ
7

Винахід
11.06.2007, бюл. № 8/2007
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ
8

Корисна модель
10.11.2015, бюл. № 21/2015
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
9

Корисна модель
12.01.2016, бюл. № 1/2016
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
10


Корисна модель


11.03.2019, бюл. № 5/2019


СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ СУШЕНОГО М’ЯСНОГО НАПІВФАБРИКАТУ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ
Азарова Надія Григорівна
1

Корисна модель
17.10.2005, бюл. № 10/2005
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬГОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
2

Винахід
31.08.1998, бюл. № 4/1998
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБHИЦТВА КОМБІHОВАHОГО ЕКСТРУДИРОВАHОГО ПРОДУКТА
3


Винахід


15.12.2000, бюл. № 7/2000


КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМБІНОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
Патюков Сергій Дмитрович
1

Винахід
30.06.1997, бюл. № 3/1997
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ
2

Корисна модель
15.11.2006, бюл. № 11/2006
СПОСІБ РОБОТИ АБСОРБЦІЙНОГО ХОЛОДИЛЬНИКА
3

Корисна модель
26.03.2012, бюл. № 6/2012
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНОЇ КОВБАСИ
4

Корисна модель
12.11.2018, бюл. № 21/2018
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ
5


Корисна модель


10.10.2019, бюл. № 19/2019


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Савінок Оксана Миколаївна
1

Корисна модель
25.04.2013, бюл. № 8/2013
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ЕКСТРАКТУ З ВИНОГРАДНОГО НАСІННЯ
2

Корисна модель
13.05.2013, бюл. № 9/2013
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ДОБАВКИ “МАЛЬТОВИН”
3

Корисна модель
12.03.2018, бюл. № 5/2018
СПОСІБ ВИРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ
4

Корисна модель
10.04.2018, бюл. № 7/2018
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ “УКРАЇНСЬКА ЗАПЕЧЕНА З “МАЛЬТОВИНОМ”
5

Корисна модель
10.04.2018, бюл. № 7/2018
СКЛАД КОТЛЕТ “ХАДЖИБЕЇВСЬКІ З “МАЛЬТОВИНОМ”
6

Корисна модель
10.05.2018, бюл. № 9/2018
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ
7


Корисна модель


10.01.2020, бюл. № 1/2020


СПОСІБ ОБРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ
Солецька Анна Данилівна
1

Винахід
30.10.1998, бюл. № 5/1998
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ
2

Корисна модель
10.02.2015, бюл. № 3/2015
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ШИНКИ З М’ЯСА ПТИЦІ
3

Корисна модель
25.12.2015, бюл. № 24/2015
СПОСІБ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА ПТИЦІ
4

Корисна модель
10.08.2016, бюл. № 15/2016
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
5


Винахід


1.12.2017, бюл. № 23/2017


СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
Манолі Тетяна Анатоліївна
1

Корисна модель
15.03.2007, бюл. № 3/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА РИБНОГО БІЛКОВОГО ІЗОЛЯТУ
2

Корисна модель
10.03.2011, бюл. № 5/2011
СІЛЬ ХАРЧОВА
3

Винахід
15.03.2005, бюл. № 3/2005
СПОСІБ ЗАМОРОЖУВАННЯ РИБИ
4

5

Корисна модель

Корисна модель

25.12.2012, бюл. № 24/2012

13.01.2021, бюл. № 2

СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ПРОДУКТУ РОЗЧИНЕННЯ КОЛАГЕНУ

 

СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕЙНОЇ ЗАЛИВКИ ДЛЯ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
Паламарчук Анна Станіславівна
1

Винахід
15.05.2003, бюл. № 5/2003
ТРАНСПОРТНА ХОЛОДИЛЬНА УСТАНОВКА
2

Винахід
15.03.2005, бюл. № 3/2005
СПОСІБ ЗАМОРОЖУВАННЯ РИБИ
3

4

Корисна модель

Корисна модель

10.10.2019, бюл. № 19/2019

12.11.2018, бюл. № 21

СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ
Шлапак Галина Всеволодівна
1

Корисна модель
25.05.2012, бюл. № 10/2012
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН”
2

Корисна модель
25.05.2012, бюл. № 10/2012
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ
3

Корисна модель
10.10.2019, бюл. № 19/2019
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
4


Корисна модель


10.06.2020, бюл. № 11/2020


СПОСІБ ГОДІВЛІ КУРЕЙ-НЕСУЧОК
Агунова Лариса Володимирівна
1

 


2

 



Корисна модель

 


Корисна модель

 



25.03.2009, бюл. № 6/2009

 


13.01.2021, бюл. № 2

 



ПАШТЕТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

 

СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРОКОПЧЕНОГО БАЛИКУ
Кушніренко Надія Михайлівна
1

Винахід
15.06.2004, бюл. № 6/2004
СПОСІБ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ДРІБНИХ МЕЗОПЕЛАГІЧНИХ РИБ ПЕРЕД КОНСЕРВУВАННЯМ
2


Корисна модель


26.03.2012, бюл. № 6/2012


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОНСЕРВІВ З МОРЕПРОДУКТІВ
Кишеня Андрій В’ячеславович
1

Корисна модель
25.12.2015, бюл. № 24/2015
ПЛІВКОУТВОРЮЮЧА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ М’ЯСА ТА М’ЯСОПРОДУКТІВ
2

Корисна модель
10.11.2016, бюл. № 21/2016
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
3


Винахід


25.05.2016, бюл. № 10/2016


СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
Синиця Ольга Вікторівна
1

2

Корисна модель

Корисна модель

25.05.2018, бюл. № 10/2018

10.03.2021, бюл. № 10

СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ ВИРОБІВ ЗІ СВИНИНИ
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТУ З М’ЯСА ПТИЦІ