|
Автор патенту |
Кількість у автора |
Категорія патенту |
Дата опублікування |
Назва патенту і посилання на його зміст |
Віннікова Людмила Григорівна |
1 |
Корисна модель |
17.10.2005, бюл. № 10/2005 |
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬГОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ |
|
2 |
Винахід |
30.06.1997, бюл. № 3/1997 |
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ |
||
3 |
Корисна модель |
10.04.2007, бюл. № 4/20074 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М’ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ |
||
4 |
Винахід |
30.06.1998, бюл. № 3/1998 |
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА М’ЯСО-РОСЛИHHОГО КОМБІHОВАHОГО ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ |
||
5 |
Винахід |
31.08.1998, бюл. № 4/1998 |
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБHИЦТВА КОМБІHОВАHОГО ЕКСТРУДИРОВАHОГО ПРОДУКТА |
||
6 |
Винахід |
31.08.1998, бюл. № 4/1998 |
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА ЗАМОРОЖЕHИХ РУБАHИХ HАПІВФАБРИКАТІВ |
||
7 |
Корисна модель |
25.06.2007, бюл. № 9/2007 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС |
||
8 |
Корисна модель |
10.07.2007, бюл. № 10/2007 |
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ |
||
9 |
Винахід |
30.10.1998, бюл. № 5/1998 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ |
||
10 |
Корисна модель |
10.07.2007, бюл. № 10/2007 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ |
||
11 |
Корисна модель |
10.08.2007, бюл. № 12/2007 |
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ПАШТЕТІВ М’ЯСНИХ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ |
||
12 |
Корисна модель |
10.01.2008, бюл. № 1/2008 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “ЕКОВІТ” |
||
13 |
Винахід |
15.12.2000, бюл. № 7/2000 |
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМБІНОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ |
||
14 |
Корисна модель |
25.04.2008, бюл. № 8/2008 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СУХИХ КОВБАС |
||
15 |
Корисна модель |
10.03.2009, бюл. № 5/2009 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС |
||
16 |
Корисна модель |
25.03.2009, бюл. № 6/2009 |
ПАШТЕТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
||
17 |
Корисна модель |
27.04.2009, бюл. № 8/2009 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ |
||
18 |
Корисна модель |
12.05.2009, бюл. № 9/2009 |
М’ЯСНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ |
||
19 |
Корисна модель |
12.07.2010, бюл. № 13/2010 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС |
||
20 |
Корисна модель |
10.09.2010, бюл. № 17/2010 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС |
||
21 |
Корисна модель |
27.09.2010, бюл. № 18/2010 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС |
||
22 |
Корисна модель |
10.11.2010, бюл. № 21/2010 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС |
||
23 |
Корисна модель |
10.11.2010, бюл. № 21/2010 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СИРОКОПЧЕНОГО БАЛИКУ |
||
24 |
Корисна модель |
25.10.2011, бюл. № 20/2011 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ |
||
25 |
Корисна модель |
25.05.2012, бюл. № 10/2012 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН” |
||
26 |
Корисна модель |
25.05.2012, бюл. № 10/2012 |
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ |
||
27 |
Корисна модель |
25.06.2012, бюл. № 12/2012 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС |
||
28 |
Корисна модель |
25.06.2012, бюл. № 12/2012 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОТЛЕТ |
||
29 |
Винахід |
11.06.2007, бюл. № 8/2007 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ |
||
30 |
Корисна модель |
10.02.2015, бюл. № 3/2015 |
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ШИНКИ З М’ЯСА ПТИЦІ |
||
31 |
Корисна модель |
25.12.2015, бюл. № 24/2015 |
ПЛІВКОУТВОРЮЮЧА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ М’ЯСА ТА М’ЯСОПРОДУКТІВ |
||
32 |
Корисна модель |
25.12.2015, бюл. № 24/2015 |
СПОСІБ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА ПТИЦІ |
||
33 |
Корисна модель |
24.06.2016, бюл. № 12/2016 |
СПОСІБ КОРЕГУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСА З ПОРОКОМ АВТОЛІЗУ PSE |
||
34 |
Корисна модель |
10.08.2016, бюл. № 15/2016 |
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА |
||
35 |
Корисна модель |
10.11.2016, бюл. № 21/2016 |
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ |
||
36 |
Винахід |
25.05.2016, бюл. № 10/2016 |
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ |
||
37 |
Винахід |
11.12.2017, бюл. № 23/2017 |
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА |
||
38 |
Корисна модель |
25.05.2018, бюл. № 10/2018 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ ВИРОБІВ ЗІ СВИНИНИ |
||
Поварова Наталя Миколаївна |
1 |
Корисна модель |
10.04.2007, бюл. № 4/2007 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М’ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ |
|
2 |
Корисна модель |
25.06.2007, бюл. № 9/2007 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС |
||
3 |
Корисна модель |
27.04.2009, бюл. № 8/2009 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ |
||
4 |
Корисна модель |
12.05.2009, бюл. № 9/2009 |
М’ЯСНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ |
||
5 |
Корисна модель |
25.05.2012, бюл. № 10/2012 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН” |
||
6 |
Корисна модель |
25.05.2012, бюл. № 10/2012 |
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ |
||
7 |
Винахід |
11.06.2007, бюл. № 8/2007 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ |
||
8 |
Корисна модель |
10.11.2015, бюл. № 21/2015 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС |
||
9 |
Корисна модель |
12.01.2016, бюл. № 1/2016 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС |
||
10 |
Корисна модель |
11.03.2019, бюл. № 5/2019 |
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ СУШЕНОГО М’ЯСНОГО НАПІВФАБРИКАТУ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ |
||
Азарова Надія Григорівна |
1 |
Корисна модель |
17.10.2005, бюл. № 10/2005 |
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬГОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ |
|
2 |
Винахід |
31.08.1998, бюл. № 4/1998 |
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБHИЦТВА КОМБІHОВАHОГО ЕКСТРУДИРОВАHОГО ПРОДУКТА |
||
3 |
Винахід |
15.12.2000, бюл. № 7/2000 |
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМБІНОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ |
||
Патюков Сергій Дмитрович |
1 |
Винахід |
30.06.1997, бюл. № 3/1997 |
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ |
|
2 |
Корисна модель |
15.11.2006, бюл. № 11/2006 |
СПОСІБ РОБОТИ АБСОРБЦІЙНОГО ХОЛОДИЛЬНИКА |
||
3 |
Корисна модель |
26.03.2012, бюл. № 6/2012 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНОЇ КОВБАСИ |
||
4 |
Корисна модель |
12.11.2018, бюл. № 21/2018 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ |
||
5 |
Корисна модель |
10.10.2019, бюл. № 19/2019 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ |
||
Савінок Оксана Миколаївна |
1 |
Корисна модель |
25.04.2013, бюл. № 8/2013 |
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ЕКСТРАКТУ З ВИНОГРАДНОГО НАСІННЯ |
|
2 |
Корисна модель |
13.05.2013, бюл. № 9/2013 |
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ДОБАВКИ “МАЛЬТОВИН” |
||
3 |
Корисна модель |
12.03.2018, бюл. № 5/2018 |
СПОСІБ ВИРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ |
||
4 |
Корисна модель |
10.04.2018, бюл. № 7/2018 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ “УКРАЇНСЬКА ЗАПЕЧЕНА З “МАЛЬТОВИНОМ” |
||
5 |
Корисна модель |
10.04.2018, бюл. № 7/2018 |
СКЛАД КОТЛЕТ “ХАДЖИБЕЇВСЬКІ З “МАЛЬТОВИНОМ” |
||
6 |
Корисна модель |
10.05.2018, бюл. № 9/2018 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ |
||
7 |
Корисна модель |
10.01.2020, бюл. № 1/2020 |
СПОСІБ ОБРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ |
||
Солецька Анна Данилівна |
1 |
Винахід |
30.10.1998, бюл. № 5/1998 |
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ |
|
2 |
Корисна модель |
10.02.2015, бюл. № 3/2015 |
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ШИНКИ З М’ЯСА ПТИЦІ |
||
3 |
Корисна модель |
25.12.2015, бюл. № 24/2015 |
СПОСІБ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА ПТИЦІ |
||
4 |
Корисна модель |
10.08.2016, бюл. № 15/2016 |
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА |
||
5 |
Винахід |
1.12.2017, бюл. № 23/2017 |
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА |
||
Манолі Тетяна Анатоліївна |
1 |
Корисна модель |
15.03.2007, бюл. № 3/2007 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА РИБНОГО БІЛКОВОГО ІЗОЛЯТУ |
|
2 |
Корисна модель |
10.03.2011, бюл. № 5/2011 |
СІЛЬ ХАРЧОВА |
||
3 |
Винахід |
15.03.2005, бюл. № 3/2005 |
СПОСІБ ЗАМОРОЖУВАННЯ РИБИ |
||
45 |
Корисна модельКорисна модель |
25.12.2012, бюл. № 24/201213.01.2021, бюл. № 2 |
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ПРОДУКТУ РОЗЧИНЕННЯ КОЛАГЕНУ
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕЙНОЇ ЗАЛИВКИ ДЛЯ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ |
||
Паламарчук Анна Станіславівна |
1 |
Винахід |
15.05.2003, бюл. № 5/2003 |
ТРАНСПОРТНА ХОЛОДИЛЬНА УСТАНОВКА |
|
2 |
Винахід |
15.03.2005, бюл. № 3/2005 |
СПОСІБ ЗАМОРОЖУВАННЯ РИБИ |
||
34 |
Корисна модельКорисна модель |
10.10.2019, бюл. № 19/201912.11.2018, бюл. № 21 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВКОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ |
||
Шлапак Галина Всеволодівна |
1 |
Корисна модель |
25.05.2012, бюл. № 10/2012 |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН” |
|
2 |
Корисна модель |
25.05.2012, бюл. № 10/2012 |
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ |
||
3 |
Корисна модель |
10.10.2019, бюл. № 19/2019 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ |
||
4 |
Корисна модель |
10.06.2020, бюл. № 11/2020 |
СПОСІБ ГОДІВЛІ КУРЕЙ-НЕСУЧОК |
||
Агунова Лариса Володимирівна |
1
2
|
Корисна модель
Корисна модель
|
25.03.2009, бюл. № 6/2009
13.01.2021, бюл. № 2
|
ПАШТЕТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРОКОПЧЕНОГО БАЛИКУ |
|
Кушніренко Надія Михайлівна |
1 |
Винахід |
15.06.2004, бюл. № 6/2004 |
СПОСІБ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ДРІБНИХ МЕЗОПЕЛАГІЧНИХ РИБ ПЕРЕД КОНСЕРВУВАННЯМ |
|
2 |
Корисна модель |
26.03.2012, бюл. № 6/2012 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОНСЕРВІВ З МОРЕПРОДУКТІВ |
||
Кишеня Андрій В’ячеславович |
1 |
Корисна модель |
25.12.2015, бюл. № 24/2015 |
ПЛІВКОУТВОРЮЮЧА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ М’ЯСА ТА М’ЯСОПРОДУКТІВ |
|
2 |
Корисна модель |
10.11.2016, бюл. № 21/2016 |
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ |
||
3 |
Винахід |
25.05.2016, бюл. № 10/2016 |
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ |
||
Синиця Ольга Вікторівна |
12 |
Корисна модельКорисна модель |
25.05.2018, бюл. № 10/201810.03.2021, бюл. № 10 |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ ВИРОБІВ ЗІ СВИНИНИСПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТУ З М’ЯСА ПТИЦІ |