Patent base

Spread the love
 
Patent Author


Number of patents


Patent category


Date of publication


The patent title and a reference to its contents


Lyudmila Vinnikova
1

Useful model
17.10.2005, bul. № 10/2005
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬГОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
2

Patent
30.06.1997, bul. № 3/1997
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ
3

Useful model
10.04.2007, bul. № 4/20074
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М’ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ  
4

Patent
30.06.1998, bul. № 3/1998
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА М’ЯСО-РОСЛИHHОГО КОМБІHОВАHОГО ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ
5

Patent
31.08.1998, bul. № 4/1998
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБHИЦТВА КОМБІHОВАHОГО ЕКСТРУДИРОВАHОГО ПРОДУКТА
6

Patent
31.08.1998, bul. № 4/1998
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА ЗАМОРОЖЕHИХ РУБАHИХ HАПІВФАБРИКАТІВ
7

Useful model
25.06.2007, bul. № 9/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
8

Useful model
10.07.2007, bul. № 10/2007
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ
9

Patent
30.10.1998, bul. № 5/1998
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
10

Useful model
10.07.2007, bul. № 10/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
11

Useful model
10.08.2007, bul. № 12/2007
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ ПАШТЕТІВ М’ЯСНИХ З ОВОЧЕВИМИ ДОБАВКАМИ
12

Useful model
10.01.2008, bul. № 1/2008
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “ЕКОВІТ”
13

Patent
15.12.2000, bul. № 7/2000
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМБІНОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
14

Useful model
25.04.2008, bul. № 8/2008
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СУХИХ КОВБАС
15

Useful model
10.03.2009, bul. № 5/2009
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
16

Useful model
25.03.2009, bul. № 6/2009
ПАШТЕТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
17

Useful model
27.04.2009, бюл. № 8/2009
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
18

Useful model
12.05.2009, bul. № 9/2009
М’ЯСНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
19

Useful model
12.07.2010, bul. № 13/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
20

Useful model
10.09.2010, bul. № 17/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС
21

Useful model
27.09.2010, bul. № 18/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
22

Useful model
10.11.2010, bul. № 21/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
23

Useful model
10.11.2010, bul. № 21/2010
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА СИРОКОПЧЕНОГО БАЛИКУ
24

Useful model
25.10.2011, бюл. № 20/2011
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ПЕЛЬМЕНІВ
25

Useful model
25.05.2012, bul. № 10/2012
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН”
26
Useful model
25.05.2012, bul. № 10/2012
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ
27

Useful model
25.06.2012, bul. № 12/2012
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
28

Useful model
25.06.2012, bul. № 12/2012
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА КОТЛЕТ
29

Patent
11.06.2007, bul. № 8/2007
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ
30

Useful model
10.02.2015, bul. № 3/2015
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ШИНКИ З М’ЯСА ПТИЦІ
31

Useful model
25.12.2015, bul. № 24/2015
ПЛІВКОУТВОРЮЮЧА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ М’ЯСА ТА М’ЯСОПРОДУКТІВ
32

Useful model
25.12.2015, bul. № 24/2015
СПОСІБ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА ПТИЦІ
33

Useful model
24.06.2016, bul. № 12/2016
СПОСІБ КОРЕГУВАННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСА З ПОРОКОМ АВТОЛІЗУ PSE
34

Useful model
10.08.2016, bul. № 15/2016
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
35

Useful model
10.11.2016, bul. № 21/2016
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
36

Patent
25.05.2016, bul. № 10/2016
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
37

Patent
11.12.2017, bul. № 23/2017
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
38


Useful model


25.05.2018, bul. № 10/2018


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ ВИРОБІВ ЗІ СВИНИНИ
Natalia Povarova
1

Useful model
10.04.2007, bul. № 4/2007
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М’ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ
2

Useful model
25.06.2007, bul. № 9/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС
3

Useful model
27.04.2009, bul. № 8/2009
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
4

Useful model
12.05.2009, bul. № 9/2009
М’ЯСНИЙ НАПІВФАБРИКАТ ШВИДКОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ
5

Useful model
25.05.2012, bul. № 10/2012
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН”
6

Useful model
25.05.2012, bul. № 10/2012
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ
7

Patent
11.06.2007, bul. № 8/2007
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ М`ЯСНОГО ХОЛОДЦЮ
8

Useful model
10.11.2015, bul. № 21/2015
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
9

Useful model
12.01.2016, bul. № 1/2016
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС
10


Useful model


11.03.2019, bul. № 5/2019


СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ СУШЕНОГО М’ЯСНОГО НАПІВФАБРИКАТУ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ
Nadiya Azarova
1

Useful model
17.10.2005, bul. № 10/2005
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕМУЛЬГОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
2

Patent
31.08.1998, bul. № 4/1998
КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВИРОБHИЦТВА КОМБІHОВАHОГО ЕКСТРУДИРОВАHОГО ПРОДУКТА
3


Patent


15.12.2000, bul. № 7/2000


КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМБІНОВАНОГО М’ЯСНОГО ПРОДУКТУ
Sergey Patiukov
1

Patent
30.06.1997, bul. № 3/1997
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ
2

Useful model
15.11.2006, bul. № 11/2006
СПОСІБ РОБОТИ АБСОРБЦІЙНОГО ХОЛОДИЛЬНИКА
3

Useful model
26.03.2012, bul. № 6/2012
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНОЇ КОВБАСИ
4

Useful model
12.11.2018, bul. № 21/2018
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ
5


Useful model


10.10.2019, bul. № 19/2019


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Oksana Savinok
1

Useful model
25.04.2013, bul. № 8/2013
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ЕКСТРАКТУ З ВИНОГРАДНОГО НАСІННЯ
2

Useful model
13.05.2013, bul. № 9/2013
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ДОБАВКИ “МАЛЬТОВИН”
3

Useful model
12.03.2018, bul. № 5/2018
СПОСІБ ВИРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ
4

Useful model
10.04.2018, bul. № 7/2018
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ “УКРАЇНСЬКА ЗАПЕЧЕНА З “МАЛЬТОВИНОМ”
5

Useful model
10.04.2018, bul. № 7/2018
СКЛАД КОТЛЕТ “ХАДЖИБЕЇВСЬКІ З “МАЛЬТОВИНОМ”
6

Useful model
10.05.2018, bul. № 9/2018
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПАШТЕТУ
7


Useful model


10.01.2020, bul. № 1/2020


СПОСІБ ОБРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ
Anna Soletska
1

Patent
30.10.1998, bul. № 5/1998
СПОСІБ ВИРОБHИЦТВА КОВБАСHИХ ВИРОБІВ
2

Useful model
10.02.2015, bul. № 3/2015
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ШИНКИ З М’ЯСА ПТИЦІ
3

Useful model
25.12.2015, bul. № 24/2015
СПОСІБ ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА ПТИЦІ
4

Useful model
10.08.2016, bul. № 15/2016
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
5


Patent


1.12.2017, bul. № 23/2017


СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБУ З КУРЯЧОГО М’ЯСА
Tatiana Manoli
1

Useful model
15.03.2007, bul. № 3/2007
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА РИБНОГО БІЛКОВОГО ІЗОЛЯТУ
2

Useful model
10.03.2011, bul. № 5/2011
СІЛЬ ХАРЧОВА
3

Patent
15.03.2005, bul. № 3/2005
СПОСІБ ЗАМОРОЖУВАННЯ РИБИ
4


Useful model


25.12.2012, bul. № 24/2012


СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ ПРОДУКТУ РОЗЧИНЕННЯ КОЛАГЕНУ
Anna Palamarchuk
1

Patent
15.05.2003, bul. № 5/2003
ТРАНСПОРТНА ХОЛОДИЛЬНА УСТАНОВКА
2

Patent
15.03.2005, bul. № 3/2005
СПОСІБ ЗАМОРОЖУВАННЯ РИБИ
3


Useful model


10.10.2019, bul. № 19/2019


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Galina Shlapak
1

Useful model
25.05.2012, bul. № 10/2012
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ “ГЕМОВИН”
2

Useful model
25.05.2012, bul. № 10/2012
М’ЯСНИЙ ПАШТЕТ АНТИАНЕМІЧНОЇ ДІЇ
3

Useful model
10.10.2019, bul. № 19/2019
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
4


Useful model


10.06.2020, bul. № 11/2020


СПОСІБ ГОДІВЛІ КУРЕЙ-НЕСУЧОК
Larisa Agunova
1


Useful model


25.03.2009, bul. № 6/2009


ПАШТЕТ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Nadiya Kushnirenko
1

Patent
15.06.2004, bul. № 6/2004
СПОСІБ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ДРІБНИХ МЕЗОПЕЛАГІЧНИХ РИБ ПЕРЕД КОНСЕРВУВАННЯМ
2


Useful model


26.03.2012, bul. № 6/2012


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОНСЕРВІВ З МОРЕПРОДУКТІВ
Andriy Kyshenya
1

Useful model
25.12.2015, bul. № 24/2015
ПЛІВКОУТВОРЮЮЧА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ М’ЯСА ТА М’ЯСОПРОДУКТІВ
2

Useful model
10.11.2016, bul. № 21/2016
СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
3


Patent


25.05.2016, bul. № 10/2016


СПОСІБ ЗАХИСТУ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
Olga Sinitsa
1


Useful model


25.05.2018, bul. № 10/2018


СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ ВИРОБІВ ЗІ СВИНИНИ