Накази на ДП/КР і графік їх захисту

Spread the love
Наказ №880-03 від 23-09-2019
Наказ №104-03 від 25-02-2020
Наказ №213-03 від 12-05-2020
Наказ №212-03 від 12-05-2020
Наказ № 821-03 від 23-11-2020
Наказ № 822-03 від 23-11-2020
Наказ № 823-03 від 23-11-2020

 

ГРАФІК ЗАХИСТУ

дипломних магістерських робіт на кафедрі

«Технологія м’яса, риби і морепродуктів» 2020-21н.р.

 

17.12.2020 (четвер)

ПІП
Тема
ОПП
1
Збик Лілія Ігорівна
Розроблення інноваційної технології делікатесних консервів
Технологія зберігання, консервування та переробка м’яса
2
Фуголь Анна Германівна
Розробка технології виробництва етнічних делікатесних продуктів
3
Мацієвська Катерина Андріївна
Розробка технології виробництва заморожених напівфабрикатів в тестовій оболонці з поліпшеними органолептичними властивостями
 
Людмила Григорівна Віннікова приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Захист дипломних робіт Збик Л.І.,Фуголь А. Г., Мацієвська К. А.
Время: 17 дек 2020 10:00 AM Киев
Подключиться к конференции Zoom
https://us02web.zoom.us/j/82304573543?pwd=TG9CTkhTdUtCR0J0WFZPd2NVeWQ0QT09
Идентификатор конференции: 823 0457 3543
Код доступа: 171220

22.12.2020 (вівторок)(КОМПЛЕКС)

ПІП
Тема
ОПП
Хіміко-технологічні основи використання насіння льону
у виробництві харчових продуктів
1
Кривохиженко Ольга Вікторівна
Розроблення технології комплексної переробки насіння льону
Технологічна  експертиза та безпека харчової продукції
2
Джура Олександра Андріївна
Розроблення технології ковбасних виробів з гідроколоїдами  насіння льону
Технологія зберігання, консервування та переробка м’яса
3
Чернецький Дмитро Юрійович
Дослідження процесу дозування сухих харчових продуктів шляховим транспортером-дозатором в м’ясній промисловості
Машини і технології пакування
4
Хмельницька Анастасія Валеріївна
Розроблення технології напівфабрикатів з ентеросорбентами на основі насіння льону
Технологія зберігання, консервування та переробка м’яса
5
Дарієнко Ігор Олегович
Розроблення режимів подрібнення  жиловоної сировини тваринного походження для виробництва напівфабрикатів з продуктами переробки насіння льону
Обладнання переробних  і харчових виробництв
Людмила Григорівна Віннікова приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Захист дипломних робіт Кривохиженко О. В., Джура О. А., Чернецький Д.Ю., Хмельницька А. В., Дарієнко І. О.
Время: 22 дек 2020 10:00 AM Киев
Подключиться к конференции Zoom
https://us02web.zoom.us/j/85611550467?pwd=dmpEV2V5NkN6MmVaWFJRUnNGOERBZz09
Идентификатор конференции: 856 1155 0467
Код доступа: 221220

23.12.2020(середа)

ПІП
Тема
ОПП
1
Короткий Артур Володимирович
Удосконалення технології варених ковбас з використанням виноградної олії
Технологія зберігання, консервування та переробка м’яса
2
Гапіченко Дар’я Анатолівна
Технологічні аспекти створення білково-рослинних добавок та їх використання у м’ясних продуктах
3
Мельник Богдан Миколайович
Розробка технології виробництва продуктів з м’ясної сировини для спеціалізованого харчування.
4
Чумаченко Богдан Вікторович
Розробка ресурсозберігаючої технології виробництва варено-копчених ковбас з текстуратом із люпину
Людмила Григорівна Віннікова приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Захист дипломних робіт Короткий А. В., Гапіченко Д. А., Мельник Б. М., Чумаченко Б. В.
Время: 23 дек 2020 10:00 AM Киев
Подключиться к конференции Zoom
https://us02web.zoom.us/j/86476132807?pwd=U2loS1FSTThPR1VqNE9IU0ltalY1Zz09
Идентификатор конференции: 864 7613 2807
Код доступа: 231220