Навчально-методичне забезпечення

Spread the love

Методичне забезпеченяння для виконання кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів

 

 

Спеціальність 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  1. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра
  2. Програма до Атестаційного екзамену – 2022
  3. Методичні вказівки до комплексної практики
  4. Методичні вказівки до виконання звіту з міжнародної практики

Спеціальність 181 – Харчові технології

  1. Методичні вказівки до оформлення кваліфікаційних робіт бакалаврів.
  2. Методичні вказівки до оформлення кваліфікаційних робіт магістрів.
  3.  Методичні вказівки до виконання курсо­вого і дипломного проектів. Розділ «Виробництво ковбас­них виробів».
  4. Методичні вказівки до виконання курсо­вого і дипломного проектів. Розділ «Виробництво напів­фабрикатів».
  5. Методичні вказівки до виконання курсо­вого і дипломного проектів. Розділ «Переробка птиці».
  6. Методичні вказівки до виконання курсо­вого і дипломного проектів. Розділ «М’ясожирове вироб­ництво».
  7. Методичні вказівки до виконання дипломного проекту.
  8. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра.