Бакалавр

Spread the love

Спеціальність 181 – Харчові технології

Освітній рівень – бакалавр, денна / заочна форма навчання


Назва навчальної дисципліни
П. І. П. ведучого викладача

Освітньо-професійна програма  “Технології зберігання, консервування та переробки м`яса”_2018

1
Наукові основи вторинної переробки сировини
Віннікова Л. Г.
2
Контроль якості та безпеки продукції галузі
Солецька А. Д.
3
Науково-дослідна робота студента
Агунова Л. В.
4
Паковання та зберігання м’ясних продуктів
Агунова Л. В.
5
Проектування підприємств галузі
Азарова Н. Г.
6
Теоретичні основи харчових технологій
Савінок О. М.
7
Технології харчових виробництв (Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби)
Поварова Н. М.
Шлапак Г. В.
8
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса
Солецька А. Д.
9
Стандартизація, метрологія та сертифікація
Савінок О. М.
10
Технологія м’яса
Азарова Н. Г.
11
Основи автоматизованого проектування
Кушніренко Н. М.
12
Основи тваринництва
Патюков С. Д.
13
Основи наукових досліджень
Поварова Н. М.

Освітньо-професійна програма  “Технології риби та морепродуктів”_2018

1
Контроль якості, безпеки та екологія галузі (HACCP та GMP)
Паламарчук А. С.
2
Науково-дослідна робота студента
Манолі Т. А.
3
Проектування підприємств галузі
Кушніренко Н. М.
4
Теоретичні основи харчових технологій
Савінок О. М.
5
Технології харчових виробництв (Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби)
Шлапак Г. В.
6
Сировина і матеріали рибної промисловості
Кушніренко Н. М.
7
Стандартизація, метрологія та сертифікація
Савінок О. М.
8
Фізико-хімічні основи обробки гідробіонтів
Манолі Т. А.
9
Основи автоматизованого проектування
Кушніренко Н. М.
10
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів
Паламарчук А. С.
11
Технологія стерилізованих консервів з гідробіонтів
Манолі Т. А.

Спеціальність 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма  “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”_2017

денна / заочна форма навчання

1
Основи фахової діяльності
Шлапак Г. В.
2
Розведення та генетика сільськогосподарських тварин і птиці
Савінок О. М.
3
Ознайомча практика
Агунова Л. В., Шлапак Г. В.
4
Фізіологія сільсько-господарських тварин і птиці
Патюков С. Д.
5
Моделювання якості м’яса худоби
Поварова Н. М.
6
Технологія виробництва продукції птахівництва і кролівництва
Азарова Н. Г.
7
Хімія м’ясної сировини
Солецька А. Д.