Бакалавр

Spread the love

Спеціальність 181 – Харчові технології

Освітній рівень – бакалавр, денна / заочна форма навчання


Назва навчальної дисципліни
П. І. П. ведучого викладача

Освітньо-професійна програма  “Технології зберігання, консервування та переробки м`яса”

1
Наукові основи вторинної переробки сировини
Віннікова Л. Г.
2
Контроль якості, безпеки та екологія галузі (HACCP та GMP)
Солецька А. Д.
3
Науково-дослідна робота студента
Агунова Л. В.
4
Паковання та зберігання м’ясних продуктів
Агунова Л. В.
5
Проектування підприємств галузі
Азарова Н. Г.
6
Теоретичні основи харчових технологій
Савінок О. М.
7
Технології харчових виробництв (Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби)
Шлапак Г. В.
8
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса
Солецька А. Д.
9
Стандартизація, метрологія та сертифікація
Савінок О. М.
10
Технологія м’яса
Азарова Н. Г.
11
Основи автоматизованого проектування
Кушніренко Н. М.
12
Основи тваринництва
Патюков С. Д.
13
Основи наукових досліджень
Поварова Н. М.

Освітньо-професійна програма  “Технології риби та морепродуктів”

1
Контроль якості, безпеки та екологія галузі (HACCP та GMP)
Паламарчук Г. С.
2
Науково-дослідна робота студента
Кушніренко Н. М.
3
Проектування підприємств галузі
Кушніренко Н. М.
4
Теоретичні основи харчових технологій
Савінок О. М.
5
Технології харчових виробництв (Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби)
Шлапак Г. В.
6
Сировина і матеріали рибної промисловості
Кушніренко Н. М.
7
Технологія харчових продуктів з водної сировини
Манолі Т. А.
8
Стандартизація, метрологія та сертифікація
Савінок О. М.
9
Фізико-хімічні основи обробки гідробіонтів
Манолі Т. А.
10
Основи автоматизованого проектування
Кушніренко Н. М.
11
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів
Паламарчук Г. С.
12
Спеціальні технології галузі
Паламарчук Г. С.

Спеціальність 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма  “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

денна форма навчання

1
Основи фахової діяльності
Шлапак Г. В.
2
Розведення та генетика сільськогосподарських тварин і птиці
Савінок О. М.
3
Ознайомча практика
Агунова Л. В., Шлапак Г. В.
4
Фізіологія сільсько-господарських тварин і птиці
Патюков С. Д.
5
Моделювання якості м’яса худоби
Поварова Н. М.
6
Теоретичні основи харчових технологій
Савінок О. М.
7
Хімія м’ясної сировини
Солецька А. Д.