Магістр

Spread the love

Спеціальність 181 – Харчові технології

Освітній рівень – магістр, денна / заочна форма навчання


Назва навчальної дисципліни
П. І. П. ведучого викладача

Освітньо-професійна програма  “Технології зберігання, консервування та переробки м`яса”

1
Інноваційні технології галузі з КП
Солецька А. Д.
2
Методика викладання у ЗВО
Агунова Л. В.
3
Методологія наукових досліджень
Агунова Л. В.
4
Науково-дослідна робота
Віннікова Л. Г., Азарова Н. Г.
5
Промисловий інжиніринг
Манолі Т. А.
6
Управління якістю продукції в галузі
Поварова Н. М.
7
Спеціальні технології галузі
Поварова Н. М.
8
Технологічний інжиніринг підприємств галузі
Савінок О.М.

Освітньо-професійна програма  “Технології риби та морепродуктів”

1
Методологія наукових досліджень
Агунова Л. В.
2
Науково-дослідна робота
Манолі Т. А.
3
Промисловий інжиніринг
Манолі Т. А.