28 і 29 березня кафедра Технології м'яса, риби і морепродуктів гостинно відчинила двері школярам Одеської ЗОШ №69.

Викладачі кафедри Паламарчук Анна Станіславівна, Манолі Тетяна Анатоліївна і Кушніренко Надія Михайлівна провели майстер-клас на тему "Цікаво про суші - важливі правила і хитрощі". ... Читати далі »

Просмотров: 27 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2019 | Комментарии (0)

Запрошуємо на навчання за новою освітньою програмою “Рибінспекція та технології водних біоресурсів”!

Нова спеціальність зацікавить тих, хто має бажання пов’язати майбутню професійну діяльність з закордонним та Українським морським флотом.

На Тебе чекаю ... Читати далі »

Просмотров: 16 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2019 | Комментарии (0)

З 18 по 21 грудня 2018 року на кафедрі Технології м'яса, риби і морепродуктів пройшов захист кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 "Харчові технології"

За освітньою програмою "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" успішно захистили свої роботи 7 магістрів (Потинг О. І., Хамталла Ф. М., Перфілова Н. В., Хаборська А. С., Євтуховська Г. В., Зєнченко І. О., Шестопалова Т. О.), за освітньою програмою "Технології зберігання та переробки м'яса" - 7 магістрів (Бондар Л. Л., Ларіонов І. М., Геврик В. В., Возняк Н. О., Душкевич І. О., Тропець А. І., Чухарєв В. А.).

Особливо слід відмітити, що усі кваліфікаційні роботи магістрів за спеціальністю "Технології зберігання та ... Читати далі »

Просмотров: 53 | Добавил: Адмін | Дата: 30.12.2018 | Комментарии (0)

З 24 по 27 жовтня 2018 року студенти четвертого курсу, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання та переробки м’яса» разом з викладачами кафедри у складі делегації 47 колег з ОНАХТ, на запрошення фонду Бориса Колеснікова http://kolesnikovfund.org/ відвідали славетні харчові підприємства Донеччини.

... Читати далі »

Просмотров: 111 | Добавил: Адмін | Дата: 28.10.2018 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 8 9 »
Створити безкоштовний сайт на uCoz