Главная » 2019 » Березень » 30 » Майстер-клас "Цікаво про суші - важливі правила і хитрощі"
14:41
Майстер-клас "Цікаво про суші - важливі правила і хитрощі"

28 і 29 березня кафедра Технології м'яса, риби і морепродуктів гостинно відчинила двері школярам Одеської ЗОШ №69.

Викладачі кафедри Паламарчук Анна Станіславівна, Манолі Тетяна Анатоліївна і Кушніренко Надія Михайлівна провели майстер-клас на тему "Цікаво про суші - важливі правила і хитрощі".

Баришева Яна Олегівна - випускниця кафедри розповіла про історію суші, їх види, важливі правила і хитрощі виробництва.

Приємно відзначити зацікавленість учнів, їх активну участь в інтерактивних конкурсах та іграх. А солодкі "рибні" призи стали приємним бонусом.

І як класно посмакувати "сусі" власного виробництва, що виготовлені під керівництвом тепер вже досвідченого технолога та су-шефа - Хаборської Анни Сергіївни - випускниці магістратури 2018 року!

Просмотров: 28 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz