Студенти кафедри активно приймають участь у науковій роботі. Кожного року в кінці осіннього семестру юні науковці - студенти четвертого курсу, а також спеціалісти і магістри звітують про свої наукові досягнення на студентській науковій конференції. Результати своїх наукових досліджень вони оформляють у вигляді статей та наукових робіт для участі у конкурсах і олімпіадах, а також семінарах та конференціях. 

СЕКЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ МʼЯСА, МʼЯСНИХ, РИБНИХ ТА МОРЕПРОДУКТІВ

Засідання

20 листопада 2015 року о 1230, ауд. Д-119

Науковий керівник – проф. Віннікова Л.Г.

Секретар – студ. ОКР «Бакалавр» Блоскова І.

 

1. Актуальність виробництва кулінарних виробів з рапани чорноморської

Студ. ОКР «Бакалавр» Єршов В.

Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.

2. Вибір способу розм’якшення м’язової тканини рапани чорноморської в технології кулінарних виробів

Студ. ОКР «Бакалавр» Рибалка А., Ковальчук А.

Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.

3. Визначення граничного терміну зберігання кулінарних виробівз рапани чорноморської 

Студ. ОКР «Бакалавр» Парелюлько В., Шарко Н.

Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.

4. Технологія кулінарних виробів з рапани чорноморської

Студ. ОКР «Бакалавр» Бабаніна Л.

Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.

5. Обґрунтування отримання харчової продукції з промислових медуз

Студ. ОКР «Спеціаліст» Ромачевська В., Червенкова О., Каланча Т.

Науковий керівник – доц. Герасим Г.С.

6. Розробка комплексної технології видалення та утилізації луски риб сімейства коропових 

Студ. ОКР «Магістр» Бирна І.

Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.

7. Удосконалення технології виробництва ферментованого фаршу з дрібних азово-чорноморських риб

Студ. ОКР «Магістр» Дулан А.

Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.

8. Удосконалення посолу риби за рахунок використання комбінованої посольної суміші

Студ. ОКР «Магістр» Бабська О.

Науковий керівник – доц. Нікітчіна Т.І.

9. Використання харчових домішок у технології посолу дрібних азово-чорноморських риб

Студ. ОКР «Магістр» Мутовчийський К.

Науковий керівник – доц. Нікітчіна Т.І.

10. Розробка технології отримання білок-вуглеводного комплексу з дрібних азово-чорноморських риб

Студ. ОКР «Магістр» Іскрицька О.

Науковий керівник – доц. Герасим Г.С.

11. Удосконалення технології рибного фаршу шляхом біохімічної модифікації

Студ. ОКР «Магістр» Карауш Є.

Науковий керівник – доц. Герасим Г.С.

12. Дослідження технологічної характеристики рапани чорноморської в технології кулінарних виробів тривалого терміну зберігання

Студ. ОКР «Магістр» Кравчук Е.

Науковий керівник – доц. Манолі Т.А.

13. Виробництво варено-копчених ковбас з насінням льону

Студ. ОКР «Бакалавр» Марукян Г., Жакішева Р.

Науковий керівник – доц. Патюков С.Д.

14. Розробка технології рубаних напівфабрикатів з лляною олією

Студ. ОКР «Бакалавр» Костенко А., Акулова Н., Дімова Ю.

Науковий керівник – доц. Патюков С.Д.

15. Удосконалення технології пастеризованих консервів

Студ. ОКР «Бакалавр» Ністор Х., Персін О., Синиця О., Нікітін С.

Науковий керівник – доц. Патюков С.Д.

16. Визначення якісних характеристик пастеризованих консервів

Студ. ОКР «Магістр» Дмитренко О.

Науковий керівник – доц. Патюков С.Д.

17. Виробництво січених напівфабрикатів з м’яса індички та баклажанів

Студ. ОКР «Бакалавр» Бесаєва Х., Блоскова І., Демидова Д.

Науковий керівник – доц. Шлапак Г. В.

18. Використання гарбуза при виробництві січених напівфабрикатів

Студ. ОКР «Бакалавр» Сорокін І., Янішогло О., Шепеленко Д., Ганєв А.

Науковий керівник – доц. Шлапак Г. В.

19. Характеристика комбінованих січених напівфабрикатів

Студ. ОКР «Бакалавр» Косенко В., Магда М.

Науковий керівник – доц. Шлапак Г. В.

20. Використання кисломолочних стартових культур для виробництва м’яса птиці

Студ. ОКР «Спеціаліст» Ясевіна Т., Поперечна Д.

Науковий керівник – доц. Поварова Н. М.

21. Визначення якісних показників м’яса птиці при зберіганні

Студ. ОКР «Спеціаліст» Мокряк А.

Науковий керівник – доц. Поварова Н. М.

22. Перспективи використання технології Sous-Vide у виробництві кулінарних виробів з м’яса птиці

Студ. ОКР «Спеціаліст» Красота А.

Науковий керівник – доц. Солецька А. Д.

23. Розробка м’ясних продуктів геродієтичного напрямку з маслом волоського горіха

Студ. ОКР «Спеціаліст» Топал Л.

Науковий керівник – доц. Агунова Л. В.

Створити безкоштовний сайт на uCoz