Навчальні дисципліни, що викладають на кафедрі

Галузь знань - 18 "Виробництво та технології"

Спеціальність - 181 "Харчові технології"

Ступінь вищої освіти - БАКАЛАВР

Освітньо-професійна програма - "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"

Навчальна програма "Контроль якості та безпеки продукції галузі"

Робоча програма "Контроль якості та безпеки продукції галузі"

Навчальна програма "Технологія м'яса"

Робоча програма "Технологія м'яса"

Навчальна програма "Основи наукових досліджень"

Навчальна програма "Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса"

Робоча програма "Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса"

Навчальна програма "Технології харчових виробництв: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби"

Робоча програма "Технології харчових виробництв: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби"

Навчальна програма "Стандартизація, метрологія та сертифікація"

Робоча програма "Стандартизація, метрологія та сертифікація"

Навчальна програма "Технологічний інжиніринг підприємств галузі"

Робоча програма "Технологічний інжиніринг підприємств галузі"

Навчальна програма "Теоретичні основи харчових технологій"

Робоча прграма "Теоретичні основи харчових технологій"

Галузь знань - 18 "Виробництво та технології"

Спеціальність - 181 "Харчові технології"

Ступінь вищої освіти - БАКАЛАВР

Освітньо-професійна програма - "Технології риби та морепродуктів"

                     Навчальна програма "Сировина і матеріали рибної промисловості"

                     Навчальна програма "Основи автоматизованого проектування"

                     Навчальна програма "Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів"

                     Навчальна програма "Контроль якості та безпеки продукції галузі"

                     Навчальна програма "Проектування підприємств галузі"

Галузь знань - 18 "Виробництво та технології"

Спеціальність - 181 "Харчові технології"

Ступінь вищої освіти - МАГІСТР

Освітньо-професійна програма - "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"

                      Навчальна прогама "Управління якістю продукції в галузі"

                      Навчальна програма "Інноваційні технології галузі з КП"

                      Робоча програма "Інноваційні технології галузі з КП"

Галузь знань - 18 "Виробництво та технології"

Спеціальність - 181 "Харчові технології"

Ступінь вищої освіти - МАГІСТР

Освітньо-професійна програма - "Технології риби та морепродуктів"

                      Навчальна програма "Технологічний інжиніринг підприємств галузі"

                      Робоча програма "Технологічний інжиніринг підприємств галузі"

Галузь знань - 18 "Виробництво та технології"

Спеціальність - 181 "Харчові технології"

Ступінь вищої освіти - МАГІСТР

Освітньо-професійна програма - "Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості"

                       Навчальна програма "Європейське законодавство з контролю беспечності харчових продуктів

 

Галузь знань - 20 "Аграрні науки та продовольство"

Спеціальність - 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"

Ступінь вищої освіти - БАКАЛАВР

Освітньо-професійна програма - "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"

                      Навчальна програма "Основи фахової діяльності" 

                      Робоча програма "Основи фахової діяльності"   

                      Навчальна програма "Розведення і генетика сільскогосподарських тварин"

                      Навчальна програма "Хімія м'ясної сировини"

 

Створити безкоштовний сайт на uCoz