Тематика наукових досліджень

 

Тематику наукових досліджень кафедри професор Віннікова Л. Г. зосередила на розробці нових технологій м'ясопереробної галузі та основ отримання м'ясних продуктів нового покоління. Серед них:

- використання високого тиску для виробництва інноваційних продуктів із сировини тваринного походження;

 

- подовження термінів зберігання м'яса за допомогою розроблених біо-покриттів;

 

- удосконалення технологічних параметрів м'ясних виробів шляхом введення електро-активованої води;

 

- розробка нових ефективних технологій напівфабрикатів із замороженого м'яса без розморожування;

 

- направлене регулювання технологічних властивостей і хімічного складу м'яса в дозабійний період;

 

- розробка продуктів цільового призначення для детермінованих груп населення.

Створити безкоштовний сайт на uCoz