Тематика науково-методичних семінарів кафедри технології м’яса,

риби та морепродуктів на 2016 рік

№ п/з

Місяць

Тема

Відповідальний

1

березень

Про виконання методичної робот за січень-лютий 2016 року

Віннікова Л. Г.

2

квітень

Організація контролю за ходом роботи над ДП. Про підготовку тезисів доповідей на 76 наукову конференцію професорсько-викладацького складу ОНАХТ та 47 науково-методичну конференцію

Патюков С. Д.,

Азарова Н. Г.

3

травень

Про виконання плану робіт магістрами, Обговорення результатів досліджень

Патюков С. Д.

4

червень

Про організацію захисту ДП. Обговорення результатів сесії

Віннікова Л. Г.,

Агунова Л. В.

5

вересень

Про методичне забезпечення навчального процесу. Про хід виконання плану методичної роботи за 2016 рік

Азарова Н. Г.

6

жовтень

Тематика науково-дослідної роботи студентів

Патюков С. Д.

7

листопад

Обговорення плану видання методичних вказівок на 2017 рік. Формуваня тематики ДП студентів заочників

Азарова Н. Г.

8 грудень Про виконання плану видання методичних розробок за 2016 рік. Тематика ДП бакалаврів та спеціалістів Азарова Н. Г.

Тематика тренінгів кафедри технології м'яса,

риби і морепродуктів 2015, 2016  років

№ п/з

Дата проведення

Виконавець

Посада

Тема

1

24.03.2015 р.

Крикун Л. П.

Завідуюча відділом сертифікації виробничої сировини і харчової продукції ОДЦСМС

Нові положення щодо впровадження системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах

2

01.10.2015

Писарєва А. М.

Завідуюча лабораторією ТОВ «Ізмаїльський рибоконсервний комбінат»

Проблеми використання тонкої жерсті в технології рибних консервів

3

30.03.2016

Куліков А. Г.

Замісник Генерального директора ПП «Гармаш»

Світові тенденції у інноваціях м’ясопереробної галузі

 
Створити безкоштовний сайт на uCoz