Головна » Архів матеріалів

7 листопада магістри гупи ТМ-57а Геврик Владислав, Костюк Юлія, Бутовський Микола та бакалаври групи ТМ-31 Сухомлинова Христина і Приймаченко Світлана прийняли участь у дуже почесній і благородній акції донорства крові.

Усі ми пишаємось нашими студентами, для нас вони дійсно герої! Тому що, можливо, комусь вони врятували життя, а комусь – подарували надію на одужання!

... Читати далі »

Просмотров: 63 | Добавил: Адмін | Дата: 09.11.2017 | Комментарии (0)

Нещодавно магістри групиТМ-57а прийняли участь у акції, яку організувала кафедра іноземних мов ОНАХТ з метою пропагування вивчення іноземних мов.

Ларіонов Іван, Возняк Наталя і Бондар Ліля запропонували студентам молодших курсів заглибитись у роздуми про різноманітність та розповсюдження мов світу серед населення нашої планети, особливості вивчення іноземних мов.

... Читати далі »

Просмотров: 91 | Добавил: Адмін | Дата: 06.11.2017 | Комментарии (0)

З 25 по 30 вересня Одеська національна академія харчових технологій стала майданчиком для чисельних зустрічей, дискусій, співпраці для науковців і підприємців харчової галузі України та зарубіжжя. Робота була дуже насиченою, цікавою, плідною на ідеї та плани.

29 вересня, п'ятий день конференції, був присвячений проблемам і інноваціям м'ясопереробної галузі. Кафедра м'яса, риби і морепродуктів активно приймала участь у роботі цього дня конференції.

... Читати далі »

Просмотров: 117 | Добавил: Адмін | Дата: 02.10.2017 | Комментарии (0)

11 вересня 2017 року, другий тиждень нового навчального року. Кафедра потихеньку входить у звичний робочий темп учбового процесу. Викладачі і студенти радо діляться після періоду відпусток і канікул своїми враженнями, новими зустрічами, отриманим досвідом.

І традиційно звітує третій курс, а відтепер вже студенти групи ТМ-41, про результати проходження технологічної практики.

У серпні місяці студенти з захопленням занурились у робочий процес знайом ... Читати далі »

Просмотров: 120 | Добавил: Адмін | Дата: 13.09.2017 | Комментарии (0)

З 1 по 21 липня студенти групи ТМ-11а під керівництвом доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. пройшли ознайомчу практику на хпрчових підприємствах міста Одеси. До переліку підприємств увійшли Одеський завод шампанських вин, Одеський ГорМолЗавод №1, ТОВ "Гаврилівка", Торгівельна мережа "METRO Cach&Carry", консервний завод "Еврика".

Метою ознайомчої практики студентів I курсу було складення загальних уявлень про специфіку виробництва кожного підприємства, ознайомлення з основними технологіч ... Читати далі »

Просмотров: 78 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)

У 2016/2017 навчальному році кафедра за результатами ДЕК зі спеціальності "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" випустила 6 магістрів денної форми навчання, 7 спеціалістів денної форми навчання, 9 спеціалістів заочної форми навчання, 15 бакалаврів денної форми навчання і 6 бакалаврів заочної форми навчання.

Бондар Лілія Володимирівна отримала диплом бакалавра з відзнакою, Ларіонов Іван Максимович був відзначений за особистий вклад у розвиток ОНАХТ, як переможець Всеукраїнського конкурску студентських наукових робіт з галузі "Харчові технології".

Ми пишаємось нашими цьогорічними здобутками. Щиро вітаємо усіх випускників з закінченням навчання. Та бажаємо випускникам-бакалаврам успішного вступу до ... Читати далі »

Просмотров: 122 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)

У рамках конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів” 29.09.2017 відбудеться круглий стіл “Від сировини до прилавку” з технології м’яса і м’ясопродуктів.

 

Просмотров: 50 | Добавил: Адмін | Дата: 19.06.2017 | Комментарии (0)

З 10 по 24 травня 2017 року доценти кафедри Агунова Л. В. і Солецька А. Д. пройшли стажування на сучасному підприємстві ТОВ «Вінницька птахофабрика» – найбільшій птахофабриці в Європі, оснащеній сучасним обладнанням з використанням новітніх технологій.

 

Введено підприємство в експлуатацію в 2012 році, а вже наприкінці 2014 року воно вийшло на 100% виробничих потужностей.

 

... Читати далі »

Просмотров: 143 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2017 | Комментарии (0)

Під таким лозунгом пройшов конкурс в рамках XIІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса, риби та морепродуктів. Основною метою конкурсу було поєднання в свідомості наших студентів двох невід’ємних складових продуктів харчування – смаку та користі.

Учасниками конкурсу були шість команд, які сформували студенти ... Читати далі »

Просмотров: 104 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2017 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 7 8 »