Головна » Архів матеріалів

З 18 по 19 травня у Києві команда студентів ОНАХТ прийняла участь у студентському хакатоні StudentFoodTechChallenge від агрохолдингу МХП
Протягом 30 годин студенти працювали н ... Читати далі »

Просмотров: 44 | Добавил: Адмін | Дата: 25.05.2019 | Комментарии (0)

 

Джура Олександра, Хмельницька Анастасія, Мацієвська Катерина, Карагенова Олександра, Збик Лілія, Буй Ланг Хіонг, Гапіченко Дар'я, Німеччина, Лоне

Працювати, вчитися, пізнавати нові країни і підвищувати свій професіоналізм - за цим ми, студенти групи ТМ-41, вирушили до Німеччини.

Хочемо поділитися своїми враженнями про зарубіжну практику, яку ми проходили в землях Нижньої Сакс ... Читати далі »

Просмотров: 75 | Добавил: Адмін | Дата: 23.05.2019 | Комментарии (0)

28 і 29 березня кафедра Технології м'яса, риби і морепродуктів гостинно відчинила двері школярам Одеської ЗОШ №69.

Викладачі кафедри Паламарчук Анна Станіславівна, Манолі Тетяна Анатоліївна і Кушніренко Надія Михайлівна провели майстер-клас на тему "Цікаво про суші - важливі правила і хитрощі". ... Читати далі »

Просмотров: 56 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2019 | Комментарии (0)

Запрошуємо на навчання за новою освітньою програмою “Рибінспекція та технології водних біоресурсів”!

Нова спеціальність зацікавить тих, хто має бажання пов’язати майбутню професійну діяльність з закордонним та Українським морським флотом.

На Тебе чекаю ... Читати далі »

Просмотров: 41 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2019 | Комментарии (0)

З 18 по 21 грудня 2018 року на кафедрі Технології м'яса, риби і морепродуктів пройшов захист кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 "Харчові технології"

За освітньою програмою "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" успішно захистили свої роботи 7 магістрів (Потинг О. І., Хамталла Ф. М., Перфілова Н. В., Хаборська А. С., Євтуховська Г. В., Зєнченко І. О., Шестопалова Т. О.), за освітньою програмою "Технології зберігання та переробки м'яса" - 7 магістрів (Бондар Л. Л., Ларіонов І. М., Геврик В. В., Возняк Н. О., Душкевич І. О., Тропець А. І., Чухарєв В. А.).

Особливо слід відмітити, що усі кваліфікаційні роботи магістрів за спеціальністю "Технології зберігання та ... Читати далі »

Просмотров: 68 | Добавил: Адмін | Дата: 30.12.2018 | Комментарии (0)

З 24 по 27 жовтня 2018 року студенти четвертого курсу, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання та переробки м’яса» разом з викладачами кафедри у складі делегації 47 колег з ОНАХТ, на запрошення фонду Бориса Колеснікова http://kolesnikovfund.org/ відвідали славетні харчові підприємства Донеччини.

... Читати далі »

Просмотров: 136 | Добавил: Адмін | Дата: 28.10.2018 | Комментарии (0)

Спеціальність (напрям підготовки): 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології зберігання і переробки м’яса»

 

Магістр: Возняк Н. В.

Керівник: д. т. н., професор Віннікова Л. Г.

Дата захисту: 18.12.2018

... Читати далі »

Просмотров: 190 | Добавил: Адмін | Дата: 17.10.2018 | Комментарии (0)

4 жовтня, об 14.30 в аудиторії Д-425 відбулося секційне засідання кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів «Технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально профілактичного напрямку» у рамках ХI ... Читати далі »

Просмотров: 132 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2018 | Комментарии (0)

Колектив кафедри "Технології мяса, риби і морепродуктів" щиро вітає з ювілеєм завідуючу кафедри Віннікову Людмилу Григорівну! Бажаємо міцного здоровя, творчої наснаги, нових досягнень у всіх сферах життя!

... Читати далі »

Просмотров: 283 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2018 | Комментарии (0)

Традиційно кожного року в квітні місяці ОНАХТ проводить тиждень факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу. Цього року тиждень нашого факультету проходив з 16 по 20 квітня, в заходах якого кафедра технології м'яса, риби і ... Читати далі »

Просмотров: 248 | Добавил: Адмін | Дата: 24.04.2018 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 8 9 »