Головна » Архів матеріалів

Спеціальність (напрям підготовки): 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології зберігання і переробки м’яса»

 

Магістр: Возняк Н. В.

Керівник: д. т. н., професор Віннікова Л. Г.

Дата захисту: 18.12.2018

... Читати далі »

Просмотров: 16 | Добавил: Адмін | Дата: 17.10.2018 | Комментарии (0)

4 жовтня, об 14.30 в аудиторії Д-425 відбулося секційне засідання кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів «Технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально профілактичного напрямку» у рамках ХI ... Читати далі »

Просмотров: 20 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2018 | Комментарии (0)

Колектив кафедри "Технології мяса, риби і морепродуктів" щиро вітає з ювілеєм завідуючу кафедри Віннікову Людмилу Григорівну! Бажаємо міцного здоровя, творчої наснаги, нових досягнень у всіх сферах життя!

... Читати далі »

Просмотров: 218 | Добавил: Адмін | Дата: 20.07.2018 | Комментарии (0)

Традиційно кожного року в квітні місяці ОНАХТ проводить тиждень факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу. Цього року тиждень нашого факультету проходив з 16 по 20 квітня, в заходах якого кафедра технології м'яса, риби і ... Читати далі »

Просмотров: 179 | Добавил: Адмін | Дата: 24.04.2018 | Комментарии (0)

Сьогодні 12.04.2018, студенти четвертого курсу, які пройшли переддипломну практику на Allfein Feinkost GmbH & Co. KG м. Цербст, Німеччина відвідали студентів III курсу, групи 3ТМС-201 Механіко-технологічного коледжу ОНАХТ, щоб поділитись своїми враженнями від закордонної практики.

Розповідь наших практикантів супроводжувалась чисельними фотографіями і цікавими історіями з отриманого досвіду. Спілкування було змістовним для обох сторін. Студенти коледжу задавали багато запитань, їх цікавили подробиці у різних напрямках. Вони висловили значне зацікавлення можли ... Читати далі »

Просмотров: 82 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

У період з 18.12.2017 по 02.03.2018 студенти четвертого курсу Одеської національної академії харчових технологій Бадира Світлана, Кошель Валерія, Бабишева Любов, Гаврись Наталія, Клименко Тетяна, Пахолюк Володимир і Рабічев Олександр пройшли переддипломну практику у Німеччині на підприємстві Аllfein Feinkost GmbH & Co. KG, що знаходиться у місті Цербст.

Анхальт-Цербст (нім. Anhalt-Zerbst) - район в Німеччині. Центр району - місто Цербст. Район входить до землі Саксонія-Анхальт. Займає площу 1131,75 км². Населення 68 605 чол.

Місто вперше згадується в 949 році. Одним з правлячих князів був прусський генерал-фельдмаршал Крістіан Серпень Анхальт-Цербстський (1690-1747) - батько майбутньої російської імператриці Катерини II і Фрідріха Августа ... Читати далі »

Просмотров: 324 | Добавил: Адмін | Дата: 14.03.2018 | Комментарии (0)

ГРАФІК

ліквідації заборгованостей за дисциплінами кафедри ТМРіМП

у період з 25.01.2018 до 30.01.2018

 

... Читати далі »
Просмотров: 274 | Добавил: Адмін | Дата: 24.01.2018 | Комментарии (0)

7 листопада магістри гупи ТМ-57а Геврик Владислав, Костюк Юлія, Бутовський Микола та бакалаври групи ТМ-31 Сухомлинова Христина і Приймаченко Світлана прийняли участь у дуже почесній і благородній акції донорства крові.

Усі ми пишаємось нашими студентами, для нас вони дійсно герої! Тому що, можливо, комусь вони врятували життя, а комусь – подарували надію на одужання!

... Читати далі »

Просмотров: 743 | Добавил: Адмін | Дата: 09.11.2017 | Комментарии (0)

Нещодавно магістри групиТМ-57а прийняли участь у акції, яку організувала кафедра іноземних мов ОНАХТ з метою пропагування вивчення іноземних мов.

Ларіонов Іван, Возняк Наталя і Бондар Ліля запропонували студентам молодших курсів заглибитись у роздуми про різноманітність та розповсюдження мов світу серед населення нашої планети, особливості вивчення іноземних мов.

... Читати далі »

Просмотров: 786 | Добавил: Адмін | Дата: 06.11.2017 | Комментарии (0)

З 25 по 30 вересня Одеська національна академія харчових технологій стала майданчиком для чисельних зустрічей, дискусій, співпраці для науковців і підприємців харчової галузі України та зарубіжжя. Робота була дуже насиченою, цікавою, плідною на ідеї та плани.

29 вересня, п'ятий день конференції, був присвячений проблемам і інноваціям м'ясопереробної галузі. Кафедра м'яса, риби і морепродуктів активно приймала участь у роботі цього дня конференції.

... Читати далі »

Просмотров: 767 | Добавил: Адмін | Дата: 02.10.2017 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 7 8 »