Головна » Архів матеріалів

11 вересня 2017 року, другий тиждень нового навчального року. Кафедра потихеньку входить у звичний робочий темп учбового процесу. Викладачі і студенти радо діляться після періоду відпусток і канікул своїми враженнями, новими зустрічами, отриманим досвідом.

І традиційно звітує третій курс, а відтепер вже студенти групи ТМ-41, про результати проходження технологічної практики.

У серпні місяці студенти з захопленням занурились у робочий процес знайом ... Читати далі »

Просмотров: 81 | Добавил: Адмін | Дата: 13.09.2017 | Комментарии (0)

З 1 по 21 липня студенти групи ТМ-11а під керівництвом доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. пройшли ознайомчу практику на хпрчових підприємствах міста Одеси. До переліку підприємств увійшли Одеський завод шампанських вин, Одеський ГорМолЗавод №1, ТОВ "Гаврилівка", Торгівельна мережа "METRO Cach&Carry", консервний завод "Еврика".

Метою ознайомчої практики студентів I курсу було складення загальних уявлень про специфіку виробництва кожного підприємства, ознайомлення з основними технологіч ... Читати далі »

Просмотров: 48 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)

У 2016/2017 навчальному році кафедра за результатами ДЕК зі спеціальності "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" випустила 6 магістрів денної форми навчання, 7 спеціалістів денної форми навчання, 9 спеціалістів заочної форми навчання, 15 бакалаврів денної форми навчання і 6 бакалаврів заочної форми навчання.

Бондар Лілія Володимирівна отримала диплом бакалавра з відзнакою, Ларіонов Іван Максимович був відзначений за особистий вклад у розвиток ОНАХТ, як переможець Всеукраїнського конкурску студентських наукових робіт з галузі "Харчові технології".

Ми пишаємось нашими цьогорічними здобутками. Щиро вітаємо усіх випускників з закінченням навчання. Та бажаємо випускникам-бакалаврам успішного вступу до ... Читати далі »

Просмотров: 84 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)

У рамках конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів” 29.09.2017 відбудеться круглий стіл “Від сировини до прилавку” з технології м’яса і м’ясопродуктів.

 

Просмотров: 33 | Добавил: Адмін | Дата: 19.06.2017 | Комментарии (0)

З 10 по 24 травня 2017 року доценти кафедри Агунова Л. В. і Солецька А. Д. пройшли стажування на сучасному підприємстві ТОВ «Вінницька птахофабрика» – найбільшій птахофабриці в Європі, оснащеній сучасним обладнанням з використанням новітніх технологій.

 

Введено підприємство в експлуатацію в 2012 році, а вже наприкінці 2014 року воно вийшло на 100% виробничих потужностей.

 

... Читати далі »

Просмотров: 107 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2017 | Комментарии (0)

Під таким лозунгом пройшов конкурс в рамках XIІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса, риби та морепродуктів. Основною метою конкурсу було поєднання в свідомості наших студентів двох невід’ємних складових продуктів харчування – смаку та користі.

Учасниками конкурсу були шість команд, які сформували студенти ... Читати далі »

Просмотров: 85 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2017 | Комментарии (0)

Квітневий марафон конференцій ОНАХТ закінчився найочікуваною та найяскравішою із них - XIІІ Всеукраїнською науковою конференцією студентів з розділу «Харчові технології», яка відбулася з 26 по 28 квітня 2017 року.

Цьогорічна конференція стала майданчиком, де свої таланти у науковій і професійній сфері розкривала наша молодь - магістри та бакалаври, що займалися протягом цього навчального року науковою роботою в рамках програми кафедри. Вони гідно продемонстрували свої наукові здобутки на пленарному засіданні, засіданні «Основні тренди у сучасному хар ... Читати далі »

Просмотров: 105 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2017 | Комментарии (0)

20 квітня доцент кафедри Шлапак Галина Всеволодівна провела профорієнтаційну акцію для школярів 11 класів СШ № 1, СШ № 2, СШ № 3, СШ № 4 міста Арциз. Зустріч відбулась у затишному залі Центру зайнятості.

В програму зустрічі увійшов перегляд фільму про Одеську національну академію харчових технологій, розповсюдження рекламних матеріалів про факультети і кафедри Академії. І звісно ж бесіда.

... Читати далі »

Просмотров: 38 | Добавил: Адмін | Дата: 21.04.2017 | Комментарии (0)

 З 18 по 21 квітня в Одеській національній академії харчових технологій відбулась 77 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії. Співробітники нашої кафедри прийняли активну участь у роботі постерної та секційної сесій.

У роботі постерної сесії участь прийняли:

Просмотров: 50 | Добавил: Адмін | Дата: 21.04.2017 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 6 7 »