Головна » Архів матеріалів

Традиційно кожного року в квітні місяці ОНАХТ проводить тиждень факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу. Цього року тиждень нашого факультету проходив з 16 по 20 квітня, в заходах якого кафедра технології м'яса, риби і ... Читати далі »

Просмотров: 93 | Добавил: Адмін | Дата: 24.04.2018 | Комментарии (0)

Сьогодні 12.04.2018, студенти четвертого курсу, які пройшли переддипломну практику на Allfein Feinkost GmbH & Co. KG м. Цербст, Німеччина відвідали студентів III курсу, групи 3ТМС-201 Механіко-технологічного коледжу ОНАХТ, щоб поділитись своїми враженнями від закордонної практики.

Розповідь наших практикантів супроводжувалась чисельними фотографіями і цікавими історіями з отриманого досвіду. Спілкування було змістовним для обох сторін. Студенти коледжу задавали багато запитань, їх цікавили подробиці у різних напрямках. Вони висловили значне зацікавлення можли ... Читати далі »

Просмотров: 34 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

У період з 18.12.2017 по 02.03.2018 студенти четвертого курсу Одеської національної академії харчових технологій Бадира Світлана, Кошель Валерія, Бабишева Любов, Гаврись Наталія, Клименко Тетяна, Пахолюк Володимир і Рабічев Олександр пройшли переддипломну практику у Німеччині на підприємстві Аllfein Feinkost GmbH & Co. KG, що знаходиться у місті Цербст.

Анхальт-Цербст (нім. Anhalt-Zerbst) - район в Німеччині. Центр району - місто Цербст. Район входить до землі Саксонія-Анхальт. Займає площу 1131,75 км². Населення 68 605 чол.

Місто вперше згадується в 949 році. Одним з правлячих князів був прусський генерал-фельдмаршал Крістіан Серпень Анхальт-Цербстський (1690-1747) - батько майбутньої російської імператриці Катерини II і Фрідріха Августа ... Читати далі »

Просмотров: 231 | Добавил: Адмін | Дата: 14.03.2018 | Комментарии (0)

ГРАФІК

ліквідації заборгованостей за дисциплінами кафедри ТМРіМП

у період з 25.01.2018 до 30.01.2018

 

... Читати далі »
Просмотров: 234 | Добавил: Адмін | Дата: 24.01.2018 | Комментарии (0)

7 листопада магістри гупи ТМ-57а Геврик Владислав, Костюк Юлія, Бутовський Микола та бакалаври групи ТМ-31 Сухомлинова Христина і Приймаченко Світлана прийняли участь у дуже почесній і благородній акції донорства крові.

Усі ми пишаємось нашими студентами, для нас вони дійсно герої! Тому що, можливо, комусь вони врятували життя, а комусь – подарували надію на одужання!

... Читати далі »

Просмотров: 703 | Добавил: Адмін | Дата: 09.11.2017 | Комментарии (0)

Нещодавно магістри групиТМ-57а прийняли участь у акції, яку організувала кафедра іноземних мов ОНАХТ з метою пропагування вивчення іноземних мов.

Ларіонов Іван, Возняк Наталя і Бондар Ліля запропонували студентам молодших курсів заглибитись у роздуми про різноманітність та розповсюдження мов світу серед населення нашої планети, особливості вивчення іноземних мов.

... Читати далі »

Просмотров: 749 | Добавил: Адмін | Дата: 06.11.2017 | Комментарии (0)

З 25 по 30 вересня Одеська національна академія харчових технологій стала майданчиком для чисельних зустрічей, дискусій, співпраці для науковців і підприємців харчової галузі України та зарубіжжя. Робота була дуже насиченою, цікавою, плідною на ідеї та плани.

29 вересня, п'ятий день конференції, був присвячений проблемам і інноваціям м'ясопереробної галузі. Кафедра м'яса, риби і морепродуктів активно приймала участь у роботі цього дня конференції.

... Читати далі »

Просмотров: 737 | Добавил: Адмін | Дата: 02.10.2017 | Комментарии (0)

11 вересня 2017 року, другий тиждень нового навчального року. Кафедра потихеньку входить у звичний робочий темп учбового процесу. Викладачі і студенти радо діляться після періоду відпусток і канікул своїми враженнями, новими зустрічами, отриманим досвідом.

І традиційно звітує третій курс, а відтепер вже студенти групи ТМ-41, про результати проходження технологічної практики.

У серпні місяці студенти з захопленням занурились у робочий процес знайом ... Читати далі »

Просмотров: 666 | Добавил: Адмін | Дата: 13.09.2017 | Комментарии (0)

З 1 по 21 липня студенти групи ТМ-11а під керівництвом доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. пройшли ознайомчу практику на хпрчових підприємствах міста Одеси. До переліку підприємств увійшли Одеський завод шампанських вин, Одеський ГорМолЗавод №1, ТОВ "Гаврилівка", Торгівельна мережа "METRO Cach&Carry", консервний завод "Еврика".

Метою ознайомчої практики студентів I курсу було складення загальних уявлень про специфіку виробництва кожного підприємства, ознайомлення з основними технологіч ... Читати далі »

Просмотров: 466 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)

У 2016/2017 навчальному році кафедра за результатами ДЕК зі спеціальності "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" випустила 6 магістрів денної форми навчання, 7 спеціалістів денної форми навчання, 9 спеціалістів заочної форми навчання, 15 бакалаврів денної форми навчання і 6 бакалаврів заочної форми навчання.

Бондар Лілія Володимирівна отримала диплом бакалавра з відзнакою, Ларіонов Іван Максимович був відзначений за особистий вклад у розвиток ОНАХТ, як переможець Всеукраїнського конкурску студентських наукових робіт з галузі "Харчові технології".

Ми пишаємось нашими цьогорічними здобутками. Щиро вітаємо усіх випускників з закінченням навчання. Та бажаємо випускникам-бакалаврам успішного вступу до ... Читати далі »

Просмотров: 515 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 7 8 »