Головна » 2016 » Грудень » 01

На сторінках нашого сайту ми розпочинаємо тематичний розділ кращих рецептур м’ясних виробів від наших студентів-технологів, які вони розробляють на лабораторних заняттях з дисципліни «Спеціальні технології галузі» під керівництвом доцента кафедри Оксани Миколаївни Савінок. Сьогодні студенти групи ТМ-51 діляться покроковим рецептом паштету «М’ясний».

Рецептура:

Яловичина – 450 г;

Свинина – 350 г;

Молоко – 160 г;

Масло – 150 г;

Яйце – 40 г,1 шт;

Цибуля – 70 г, 1-2 шт.;

Олія соняшникова чи кукурудзяна – 2-3 ст. ложки;

Сіль – 14 г;

П ... Читати далі »

Просмотров: 121 | Добавил: Адмін | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)