Главная » 2017 » Квітень » 21 » 77 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії
14:52
77 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії

 З 18 по 21 квітня в Одеській національній академії харчових технологій відбулась 77 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії. Співробітники нашої кафедри прийняли активну участь у роботі постерної та секційної сесій.

У роботі постерної сесії участь прийняли:

  • к. т. н., доцент Герасим Г.С., к. т. н., доцент Патюков С. Д. з доповіддю «Development of an innovative protective coating based on a natural biopolimer»
  • к. т. н, доцент Агунова Л.В., д. т . н., проф. Мардар М.Р., з доповіддю «Storing sausages from quail meat»

У роботі секції «Хімія та технологія харчових продуктів» підсекції «Технологія м’яса, риби і морепродуктів» зі стендовими доповідями участь прийняли:

  • доцент Нікітчіна Т.І., доповідь – «Застосування низькоетерифікованих пектинових речовин в технології рибних гарячих маринадів у драглеподібних заливках»
  • к. т. н., доцент Поварова Н.М., аспірант Мельник Л.А., доповідь – «Traceability in poultry production»
  • к. т. н., доцент Манолі Т.А., доповідь – «Вплив заморожування на термін зберігання рибних пресервів з швидкодозріваючих риб»
  • к. т. н., доцент Герасим Г.С. доповідь – «Удосконалення технології білкового гідролізату з рапани чорноморської»
  • к. т. н., асистент ас. Кушніренко Н.М., доповідь – Запровадження кислотної обробки як енергозберігаючого способу зневоднення м’язової тканини в технології рибних консервів.
  • к. т. н., доцент Солецька А.Д., доповідь – «Використання природних антиоксидантів у виробництві м'яса та м'ясопродуктів»
  • к. т. н., доцент С.Д., к. т. н., доцент Герасим А.С., студент ОНУ Патюкова Н.С. доповідь – «Технологічні прийоми, ефективні для знезараження м'ясних продуктів при захворюванні на африканську чуму свиней»
  • к. т. н., доцент Азарова Н.Г., к. т. н., доцент Патюков С.Д., студент ОНАХТ Сорокін І.Н., доповідь – «Удосконалення рецептури м'ясних рубаних напівфабрикатів для здорового харчування»
  • к. т. н., асистент Кишеня А.В., доповідь – «Визначення функціонально-технологічних показників гідроколоїдів для створення плівкоутворюючих покриттів»

Просмотров: 73 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz