Головна » Архів матеріалів
З 12 по 13 квітня в Одеській національній академії харчових технологій відбулась 48 Науково-методична конференція ”Розвиток методологічних основ вищої освіти ОНАХТ”.

Співробітники нашої кафедри прийняли активну участь у роботі конференції. На засіданні Секції 1 “Науково-методичне забезпечення інноваційного розвитку освітнього процесу” з усною доповіддю “Перспективи використання гібридного навчання у сучасному освітньому процесі” виступила доцент Солецька А. Д.

У роботі Секції 2 “Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів. Методологічні основи формування кадрового потенціалу науково - педагогічних працівників” участь прийняли:

- професор Віннікова Л. Г., доцент Савінок О. М., доцент Азарова Н. Г. з до ... Читати далі »
Просмотров: 48 | Добавил: Адмін | Дата: 17.04.2017 | Комментарии (0)

6 квітня 2017 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016-2017 н. р. із галузі «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Пленарне засідання конференції урочисто відкрив проректор з наукової роботи ХДУХТ, д. т. н., проф. Михайлов В. М., який привітав учасників та побажав усім фіналістам успішного захисту своїх робіт.

У II тур конкурсу за секцією «Інноваційні технології у харчовій промисловості та ресторанному господарстві» із 95 робіт, надісланих з вищих учбових закладів усієї України, було відібрано 54 роботи, 13 робіт вийшли у ф ... Читати далі »
Просмотров: 89 | Добавил: Адмін | Дата: 11.04.2017 | Комментарии (0)

30 березня на кафедрі відбулося засідання секції "Технології м'ясних, рибних і морепродуктів" Міжвузівської студентської конференції ОНАХТ 2017.

Конференція була представлена наступними доповідями:

1. Розробка покриття для кулінарних виробів з рибного фаршу. Студент ОКР «Магістр» Парелюлько В.С. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

2. Розробка біотехнологічного способу вилучення ікри з ястиків. Студент ОКР «Магістр» Шарко Н.С. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

3. Удосконалення технології рибних шпротів. Студент ОКР «Магістр» Писарєва А.М. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

4. Розробка технологічних парметрів для підготовки желюючої заливки на основі пектину. Студент ОКР «Магістр» Каланов В.А. Науковий керівник доц. Манолі Т.А. Нікітчіна Т.І.

5. Удосконалення технології рибни ... Читати далі »
Просмотров: 68 | Добавил: Адмін | Дата: 31.03.2017 | Комментарии (0)

Милі, найкрасивіші та найчарівніші!

Весь чоловічий колектив кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів вітає Вас з весняним святом - 8 Березня. Бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у Ваших родинах були лад, тепло і затишок.

Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій Ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторн ... Читати далі »

Просмотров: 68 | Добавил: Адмін | Дата: 08.03.2017 | Комментарии (0)

Прийміть сердечні вітання з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай з Вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі - світло та радісно від любові і добрих новин. Здоров’я, добробуту, сімейного затишку Вам і Вашим рідним.

Колектив кафедри м'яса, риби і морепродуктів

Просмотров: 69 | Добавил: Адмін | Дата: 03.01.2017 | Комментарии (0)

Викладачі кафедри продовжують знайомити школярів з професіями в ході навчальних профорієнтаційних майстер-класів під патронатом Департаменту освіти і науки Одеської міської ради, організованих Одеською національною академією харчових технологій.

15 грудня 2016 року в ЗОШ  №5 м. Одеси для учнів 9, 10, 11 класів доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Ганна Станіславівна Герасим провела майстер-клас "Японські рибні страви – суші та роли". Активну учать у цьому заході прийняли студенти старших курсів, що навчаються спеціальності «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» – Чеботарьов В. та Бабаніна Л.

... Читати далі »

Просмотров: 110 | Добавил: Адмін | Дата: 16.12.2016 | Комментарии (0)

На сторінках нашого сайту ми розпочинаємо тематичний розділ кращих рецептур м’ясних виробів від наших студентів-технологів, які вони розробляють на лабораторних заняттях з дисципліни «Спеціальні технології галузі» під керівництвом доцента кафедри Оксани Миколаївни Савінок. Сьогодні студенти групи ТМ-51 діляться покроковим рецептом паштету «М’ясний».

Рецептура:

Яловичина – 450 г;

Свинина – 350 г;

Молоко – 160 г;

Масло – 150 г;

Яйце – 40 г,1 шт;

Цибуля – 70 г, 1-2 шт.;

Олія соняшникова чи кукурудзяна – 2-3 ст. ложки;

Сіль – 14 г;

П ... Читати далі »

Просмотров: 98 | Добавил: Адмін | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

29 листопада 2016 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234) відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Кишені Андрія В’ячеславовича за темою «Подовження строку зберігання м’яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів».< ... Читати далі »

Просмотров: 102 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

На кафедрі існує традиція зустрічі студентів з провідними фахівцями галузі. Особливо приємно, що такими фахівцями є колишні випускники кафедри. Так, 17 листопада відбулась лекція Управляючого торгівельним центром METRO в м. Одеса Побережного Михайла Сергійовича. Тема лекції «Особливості реалізації м’ясної і рибної продукції у торгівельній мережі» зацікавила студентів та викликала жваву реакцію аудиторії. Велика кількість запитань була присвячена специфіці роботи торгівельного центру з виробниками продукції, політиці відбору та формуванню асортиментного наповнення, особливостям формату компанії METRO.

Також цікаво було дізнатись, що компанія METRO дотримується системи «Аналіз ... Читати далі »

Просмотров: 89 | Добавил: Адмін | Дата: 24.11.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 6 7 »