Головна » Архів матеріалів

Милі, найкрасивіші та найчарівніші!

Весь чоловічий колектив кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів вітає Вас з весняним святом - 8 Березня. Бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у Ваших родинах були лад, тепло і затишок.

Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій Ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторн ... Читати далі »

Просмотров: 494 | Добавил: Адмін | Дата: 08.03.2017 | Комментарии (0)

Прийміть сердечні вітання з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай з Вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі - світло та радісно від любові і добрих новин. Здоров’я, добробуту, сімейного затишку Вам і Вашим рідним.

Колектив кафедри м'яса, риби і морепродуктів

Просмотров: 495 | Добавил: Адмін | Дата: 03.01.2017 | Комментарии (0)

Викладачі кафедри продовжують знайомити школярів з професіями в ході навчальних профорієнтаційних майстер-класів під патронатом Департаменту освіти і науки Одеської міської ради, організованих Одеською національною академією харчових технологій.

15 грудня 2016 року в ЗОШ  №5 м. Одеси для учнів 9, 10, 11 класів доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Ганна Станіславівна Герасим провела майстер-клас "Японські рибні страви – суші та роли". Активну учать у цьому заході прийняли студенти старших курсів, що навчаються спеціальності «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» – Чеботарьов В. та Бабаніна Л.

... Читати далі »

Просмотров: 544 | Добавил: Адмін | Дата: 16.12.2016 | Комментарии (0)

На сторінках нашого сайту ми розпочинаємо тематичний розділ кращих рецептур м’ясних виробів від наших студентів-технологів, які вони розробляють на лабораторних заняттях з дисципліни «Спеціальні технології галузі» під керівництвом доцента кафедри Оксани Миколаївни Савінок. Сьогодні студенти групи ТМ-51 діляться покроковим рецептом паштету «М’ясний».

Рецептура:

Яловичина – 450 г;

Свинина – 350 г;

Молоко – 160 г;

Масло – 150 г;

Яйце – 40 г,1 шт;

Цибуля – 70 г, 1-2 шт.;

Олія соняшникова чи кукурудзяна – 2-3 ст. ложки;

Сіль – 14 г;

П ... Читати далі »

Просмотров: 553 | Добавил: Адмін | Дата: 01.12.2016 | Комментарии (0)

29 листопада 2016 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234) відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Кишені Андрія В’ячеславовича за темою «Подовження строку зберігання м’яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів».< ... Читати далі »

Просмотров: 543 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2016 | Комментарии (0)

На кафедрі існує традиція зустрічі студентів з провідними фахівцями галузі. Особливо приємно, що такими фахівцями є колишні випускники кафедри. Так, 17 листопада відбулась лекція Управляючого торгівельним центром METRO в м. Одеса Побережного Михайла Сергійовича. Тема лекції «Особливості реалізації м’ясної і рибної продукції у торгівельній мережі» зацікавила студентів та викликала жваву реакцію аудиторії. Велика кількість запитань була присвячена специфіці роботи торгівельного центру з виробниками продукції, політиці відбору та формуванню асортиментного наповнення, особливостям формату компанії METRO.

Також цікаво було дізнатись, що компанія METRO дотримується системи «Аналіз ... Читати далі »

Просмотров: 522 | Добавил: Адмін | Дата: 24.11.2016 | Комментарии (0)

18 листопада 2016 року в ЗОШ  №38 м. Одеси для учнів 9, 10, 11 класів доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Оксана Миколаївна Савінок провела майстер-клас «Юний дегустатор». Цей захід був організований спільними зусиллями Департаменту освіти і науки Одеської міської ради та Одеською національною академією харчових технологій.

На прилавках супермаркетів нині широкий вибір харчових продуктів, тому правильний вибір продукту гарантує безпеку для життя та здоров’я людини. Перед дітьми, як правило, проблема вибору не стоїть, тому що за них вибирають батьки. Але діти дорослішають і  в них з’являється бажання бути самостійними у всіх своїх діях. Для т ... Читати далі »

Просмотров: 496 | Добавил: Адмін | Дата: 21.11.2016 | Комментарии (0)

В ОНАХТ відбулася незвичайна подія - ввечері 11.11.2016 року студенти та викладачі академії запросили старшокласників з батьками на «Ніч відкритих дверей». Всі факультети підготували незвичайні конкурси та майстер-класи, але найбільше привертали увагу заходи факультету ТХППКЗЕ та Т.

Студенти кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів пригощали креветками, приготування яких супроводжувалось факельним шоу. Справжнім чарівником при цьому виступив Чеботарьов В ... Читати далі »

Просмотров: 524 | Добавил: Адмін | Дата: 12.11.2016 | Комментарии (0)

3 жовтня пройшов XXIV Ярмарок Вакансій ОНАХТ. Цей унікальний захід давно вже став стартовим майданчиком для молодих фахівців ОНАХТ. Вже понад 12 років роботодавці двічі на рік (перший четвер листопада та перший четвер квітня) приїжджають в академію та запрошують студентів і випускників – всіх, хто хоче знайти роботу або заснувати власну справу до безпосереднього спілкування.

Програма включає у себе: презентацію компаній, інтерв’ю з роботодавцями, пошук місць практики, інформацію про вакансію. Цікавим доповненням цього року була зустріч, присвячена можливостям стажування за кордоном.

Усі студенти нашої кафедри з зацікавленням відвідали це дійство, на ... Читати далі »

Просмотров: 518 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »