Головна » Архів матеріалів

18 листопада 2016 року в ЗОШ  №38 м. Одеси для учнів 9, 10, 11 класів доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Оксана Миколаївна Савінок провела майстер-клас «Юний дегустатор». Цей захід був організований спільними зусиллями Департаменту освіти і науки Одеської міської ради та Одеською національною академією харчових технологій.

На прилавках супермаркетів нині широкий вибір харчових продуктів, тому правильний вибір продукту гарантує безпеку для життя та здоров’я людини. Перед дітьми, як правило, проблема вибору не стоїть, тому що за них вибирають батьки. Але діти дорослішають і  в них з’являється бажання бути самостійними у всіх своїх діях. Для т ... Читати далі »

Просмотров: 85 | Добавил: Адмін | Дата: 21.11.2016 | Комментарии (0)

В ОНАХТ відбулася незвичайна подія - ввечері 11.11.2016 року студенти та викладачі академії запросили старшокласників з батьками на «Ніч відкритих дверей». Всі факультети підготували незвичайні конкурси та майстер-класи, але найбільше привертали увагу заходи факультету ТХППКЗЕ та Т.

Студенти кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів пригощали креветками, приготування яких супроводжувалось факельним шоу. Справжнім чарівником при цьому виступив Чеботарьов В ... Читати далі »

Просмотров: 105 | Добавил: Адмін | Дата: 12.11.2016 | Комментарии (0)

3 жовтня пройшов XXIV Ярмарок Вакансій ОНАХТ. Цей унікальний захід давно вже став стартовим майданчиком для молодих фахівців ОНАХТ. Вже понад 12 років роботодавці двічі на рік (перший четвер листопада та перший четвер квітня) приїжджають в академію та запрошують студентів і випускників – всіх, хто хоче знайти роботу або заснувати власну справу до безпосереднього спілкування.

Програма включає у себе: презентацію компаній, інтерв’ю з роботодавцями, пошук місць практики, інформацію про вакансію. Цікавим доповненням цього року була зустріч, присвячена можливостям стажування за кордоном.

Усі студенти нашої кафедри з зацікавленням відвідали це дійство, на ... Читати далі »

Просмотров: 86 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2016 | Комментарии (0)

Минулого тижня з 25 по 30 вересня 2016 року на запрошення директора Інституту Технології М’яса д.т.н., проф. Едварда Поспєха делегація у складі проректора з наукової роботи, доцента кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Поварової Наталі Миколаївни і доцента кафедри Солецької Анни Данилівни відвідала Університет Природничих Наук у місті Познань (Польща) з робочим візитом.
Метою візиту було підписання угоди про співпрацю, наукове стажування і відвідання щорічної міжнародної виставки харчової промисловості POLAGRA FOOD 2016.

Під час перебування у Польщі наша делегація мала ряд переговорів, щодо планів на співпрацю між нашими вузами, зокрема з проректором з науки і співпраці ... Читати далі »

Просмотров: 217 | Добавил: Адмін | Дата: 08.10.2016 | Комментарии (0)

26 вересня в Одеській національній академії харчових технологій розпочав роботу семінар "Актуальні аспекти впровадження, функціонування і аудиту систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до ISO 22000" у рамка співпраці «ОНАХТ-НУХТ-ВИРОБНИКИ».

Участь у цьому семінарі прийняла доцент нашої кафедри Герасим Ганна Станіславівна, яка провадить дисципліну "Контроль якості та безпеки родукції галузі" для студентів, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування та переробки водних біоресурсів".

Метою семінару було за допомогою тренінгів ознайомити фахівців з принципами та вимогами системи HACCP, етапами і метода ... Читати далі »

Просмотров: 211 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2016 | Комментарии (0)

Розпочався новий 2016-2017 навчальний рік і одазу ж стартувала його профорієнтаційна кампанія. 10 вересня відбувся День відкритих дверей. Першим приймав гостей-старшокласників та їх батьків «Технологічний інститут харчової промисловості ім. М. В. Ломоносова», до складу якого входить і наша кафедра.

Господарями цього дійства були наші студенти-старшокурсники, які гостинно зустрічали гостей. Вони добре підготувалися до зустрічі, влаштували справжню дегустацію продукції, яку виробляють наші м'ясо-молочна та рибопереробна галузі. Така кількість смакоти одразу стала об’єктом уваги школярів.

... Читати далі »

Просмотров: 220 | Добавил: Адмін | Дата: 15.09.2016 | Комментарии (0)

Минулого тижня студенти групи ТМ-41 звітували про проходження у серпні місяці цього року технологічної практики на м’ясопереробних підприємствах України. Вперше захист звітів проходив у публічній формі перед своїми однокурсниками, керівниками практики доцентами Шлапак Г. В. і Патюковим С. Д. та присутніми викладачами кафедри.

Слід зазначити, що студенти з відповідальністю підійшли до захисту звітів, більшість підготувала презентації. Найбільше запам’ятались виступи таких студентів:

... Читати далі »

Просмотров: 285 | Добавил: Адмін | Дата: 12.09.2016 | Комментарии (0)

З 29 червня по 18 липня студенти групи ТМ-11а, що обрали професію за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», пройшли ознайомчу практику під керівництво доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. Ознайомча практика є невід’ємною складовою навчального процесу, має екскурсійний напрям, де студенти першого курсу знайомляться з харчовими підприємствами і складають власне уявлення про специфіку виробництва різних галузей харчової промисловості. Традиційно ознайомча практика проходить на підприємствах м. Одеси та Одеської області. Так цього року ми відвідали ГМЗ №1 – нове Одеське підприємство з виробництва молочної продукції, Одеський завод шампанських вин, ПП «Фірма ... Читати далі »

Просмотров: 136 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2016 | Комментарии (0)

Цього року святкування випуску 2016 року з врученням дипломів поділили на дві частини. 05.07.16 відбулась церемонія вручення дипломів з відзнакою спеціалістам і магістрам усієї академії за участю Ректора ОНАХТ Єгорова Богдана Вікторовича. Хочеться з гордістю відзначити, що саме випускнику нашої кафедри Красоті Андрію, що отримав диплом спеціаліста з відзнакою,  випала честь від імені усіх випускників академії 2016 року прочитати урочисту клятву гідності і вірності принципам та традиціям навчання нашої Alma Mater.

Продовження святкування випуску 2016 року перенеслось на 08.07.16, де у дружній та зворушливій атмосфері випускники, гості та викладачі нашого факультету на чолі з деканом Шарахматовою ... Читати далі »

Просмотров: 138 | Добавил: Адмін | Дата: 09.07.2016 | Комментарии (0)

Шановні друзі, радо запрошуємо усіх бажаючих відвідати святкову церемонію вручення дипломів випуску 2016 року.

Вручення червоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 05.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210.

Вручення дипломів усім бакалаврам і нечервоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 08.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210.

До зустрічі на святі!

Просмотров: 104 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »