Головна » Архів матеріалів

Щорічно стіни шкіл покидають тисячі юнаків та дівчат, при цьому не кожен з них на кінець травня вже знає, де він хотів би вчитись далі. Для того, щоб ознайомити випускників з майбутніми професіями, влаштовуються зустрічі з представниками ВНЗ, коледжів, технікумів у школах та в навчальних закладах на «Днях відкритих дверей», «Сходинках до мрії» і т.д. Представники кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів приймають у цих заходах щонайактивнішу участь. Поряд із досвідченими викладачами, з ... Читати далі »

Просмотров: 208 | Добавил: Адмін | Дата: 03.11.2015 | Комментарии (0)

Саме з таким настроєм відбудеться майстер-клас на кафедрі технології м'яса, риби і морепродуктів 30 жовтня та 06 листопада о 1200 .

Тут вам продемонструють усі технологічні тонкощі виготовлення ковбасних виробів райського смаку та гостинно ознайомлять з кафедрою .

 

Завітайте на смачне свято! Запрошуємо усіх бажаючих! ... Читати далі »

Просмотров: 238 | Добавил: Адмін | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Як радісно дізнатись від студентів, що у віршах своїх і у піснях вони висловлюють любов професії своїй!

Адже рядочки таких віршів народжуються лише у серці. А серце має бути щирим і люблячим. Так, саме з таким серцем пише власні вірші наша чарівна Марукян Гаяне, студентка четвертого курсу. А якої власне професії вона навчається у стінах рідної академії, ви дізнаєтесь з її поетичного визнання.

              

 

М`ясники

Всім потрібні вмілі фахівці,
... Читати далі »

Просмотров: 255 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

Насиченість подій в ОНАХТ вражає своїми темпами. Тільки но розпочався новий навчальний рік у стінах рідної академії, а ми вже занурились у калейдоскоп наукових подій. Так днями, а саме 16-17 вересня відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми». І, як завжди, наша кафедра приймала активну участь у цій вагомій події.

Свої наукові досягнення продемонстрував професорсько-викладацький склад кафедри разом з аспірантами та магістрами у науковій постерній сесії, на пленарних засіданнях та в збірнику тез.

Так від нашої кафедри до уваги вчених було запропоновано дві доповіді у постерній сесії, а саме,

... Читати далі »

Просмотров: 210 | Добавил: Адмін | Дата: 18.09.2015 | Комментарии (0)

В серпні місяці цього року наші третьокурсники, а відтепер вже четвертокурсники, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" пройшли технологічну практику на сучасних, передових підприємствах України. Досвід і враження, які вони отримали, працюючи на робочих місцях, без сумніву, закарбуються у їх пам'яті надовго. Адже детальне знайомство зі своєю майбутньою професією, занурення в маштабність складного виробництва, де виробляється продукція, що відповідає світовим стандартам - це чудова можливість здобути унікальні знання, підвищити свою кваліфікацію, розширити свій кругозір, перейняти навички у хедлайнерів нашої улюбленої професії!

Враженнями про особливост ... Читати далі »

Просмотров: 304 | Добавил: Адмін | Дата: 13.09.2015 | Комментарии (0)

Такі щасливі і всміхнені лиця можна побачити після захисту дипломного проекту нашими студентами, а відтепер випускниками нашої кафедри. Адже радість на обличчях від задоволення наполегливою працею над своїми випусковими роботами, що стали показником високого рівня підготовки спеціалістів, яких готує кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів.

 

Результати захисту дипломних проектів в 2015 р. студентами зі спеціальності «Технології зберігання консервування і переробки м’яса» наступні:

до захисту було допущено 61 студент, в тому числі:

... Читати далі »

Просмотров: 221 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2015 | Комментарии (0)

21 травня кафедра м’яса риби і морепродуктів гостинно приймала друзів і гостей на святкуванні Дня кафедри, який анонсований був до неділі факультету технології і експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів. Атмосфера свята у цей день відчувалась усюди – прикрашені кульками стіни коридорів кафедри і виставка привітальних плакатів налаштовували на піднесений настрій. Та найприємніше враження справляли святково одягнуті, всміхнені, привітні студенти 3 курсу. Саме вони приготували святковий концерт на честь Дня кафедри під керівництвом Савінок О. М. Темою цьогорічного Дня кафедри було знайомство зі спеціальністю «технології зберігання, консервування і переробки м’яса».

Розпочався концерт з привітального слова ... Читати далі »

Просмотров: 227 | Добавил: Адмін | Дата: 22.05.2015 | Комментарии (0)

19 травня в ОНАХТ відбувся ярмарок з нагоди 1153-річча Дня слов'янської писемності і культури, який традиційно святкують усі слов'янські країни в знак шани братів Кирила і Мефодія - творців слов'янської писемності.

Відповідальність за організацію свята цього року взяв на себе факультет "Технології і експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів". Участь у ярмарку прийняли студенти 1, 2 і 3 курсів та активістами, без сумніву, стали студенти третього курсу, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" - Персін О., Нікітін С., Мудрик В. і Шепеленко Д. Саме вони запропонували ідею власного виробництва ковбас і копченостей на продаж для збору ... Читати далі »

Просмотров: 260 | Добавил: Адмін | Дата: 21.05.2015 | Комментарии (0)

16 травня відбувся останній у цьому навчальному році День відкритих дверей, темою якого була презентація Одеської національної академії харчових технологій (загальноакадемічна). На останній зустрічі у стінах академії перед початком вступної компанії 2015 року потенційних абітурієнтів і їх батьків декан, доцент Шарахматова Т. Є. і заступник декана доцент Чабанова О. Б. знайомили з факультетом технології і експертизи харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів, а також спеціальностями, за якими можна навчатись.

Про спеціальн ... Читати далі »

Просмотров: 217 | Добавил: Адмін | Дата: 16.05.2015 | Комментарии (0)

 14 - 15  травня  на  базі  Львівського  національного  університету  ветеринарної  медицини  та біотехнологій  ім. С.З. Гжицького  проводилась  наукова  конференція  з  міжнародною  участю  "Інновації  в харчовій  промисловості". У  конференції  приймали  участь  студенти  4  і  5  курсу  ОНАХТ  Дерун  Тетяна, Бужилов  Микола,  Граб  Олександр  та  Красота  Андрій. Варто  відзначити,  що  окрім  представників  нашої академії,  участь  також  прийняли  студенти  Київського& ... Читати далі »

Просмотров: 223 | Добавил: Admin | Дата: 16.05.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 »