Головна » Архів матеріалів

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі жінки і дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте щасливими і коханими завжди!

З сердечними вітаннями,

колектив кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів.

Просмотров: 547 | Добавил: Адмін | Дата: 06.03.2016 | Комментарии (0)

Вчора 3 березня 2016 року на черговому засіданні Вченої Ради ОНАХТ в урочистій атмосфері відбулося вручення атестатів доцента.

Науковий ступінь доцента кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України було присвоєно: Агуновій Ларисі Володимирівні, Солецькій Анні ДанилівніШлапак Галині Всеволодівні.

Ми щиро ... Читати далі »

Просмотров: 570 | Добавил: Адмін | Дата: 04.03.2016 | Комментарии (0)

Традиційно на початку весняного семестру викладачі нашої кафедри активно приймають участь у просвітницькій акції серед шкіл південного регіону, організованого Центром управління на навчання ОНАХТ. Так, 22 лютого 2016 року доценти кафедри Агунова Л. В., Манолі Т. А. та Нікітчина Т. І. відвідали загальноосвітні школи №4, 6 і 7 міста Іллічівська з лекцією про здорове харчування. Слід відмітити, що школи міста відрізняються високим рівнем підготовки учнів, що у значній мірі знаходить відображення у результатах ЗНО, перемогах у обласних олімпіадах та різного роду конкурсах. Тому не дивно, що лекція про здорове харчування, якість і безпеку продуктів викликала свідому цікавість як учнів, так і вчителів шкіл міста Іллічівська. 

Можна без сумніву сказати, що ... Читати далі »

Просмотров: 559 | Добавил: Адмін | Дата: 26.02.2016 | Комментарии (0)

Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» створено з метою сприяння розбудові та консолідації громадського суспільства, захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні. Основними напрямами роботи фонду є гуманітарна діяльність з підтримки обдарованої молоді в Україні, а також науково-експертна, аналітична робота та міжнародна співпраця.Сайт фонду

У вересні 2014 року Інститут стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» оголосив конкурс серед студентів вищих учбових закладів на тему: «20 років аграрній реформі в Україні: досягнення і проблеми».  Конкурс ставив за мету з’ясувати ставлення студентської молоді до пріоритетів аграрної полі ... Читати далі »

Просмотров: 566 | Добавил: Адмін | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)

Дорогі колеги, наші випускники, студенти, абітурієнти і їх батьки!

Колектив кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів щиро вітає Вас з Новим Роком! Бажаємо Вам здійснення задуманого і нових цікавих проектів! Нехай у Новому році чекають лише приємні сюрпризи, чудові новини, удача та успіх! Нехай колеги, друзі, улюблені і близькі люди радують Вас своїм розумінням і підтримкою, надійним плечем, вірною рукою. Бажаємо Вам, Вашій родині, рідним і всьому нашому колективу святкового настрою, сміху, радості, ніяких прикрощів і тривог! Нехай справи йдуть в гору і удача з нами в н ... Читати далі »

Просмотров: 568 | Добавил: Адмін | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)

Вчора на сайті «Думская.net» з’явилася стаття під гучною назвою «Одесситы придумали, как продлить срок годности колбас без химии» про наукову розробку нашого вченого - доцента кафедри Поварову Наталю Миколаївну.  

Статтю можна переглянути за цим посиланням .

Ми вітаємо Нат ... Читати далі »

Просмотров: 575 | Добавил: Адмін | Дата: 23.12.2015 | Комментарии (0)

Традиційно кінець осіннього семестру підводить підсумки наукової роботи студентів 4 і 5 курсів. Так, 20 листопада на кафедрі м’яса, риби і морепродуктів пройшла студентська наукова конференція. У теплій і дружній атмосфері усі присутні заслухали цікаві доповіді за результатами НДРС. Гаряче обговорення, запропонованих до уваги робіт, продемонструвало високий рівень знань наших юних науковців. Найціннішим було те, що виконували вони свої роботи з захопленням і доповідали з гордістю за отримані результати. Найбільше вразила усіх доповідь Марукян Гаяне, студентки 4 курсу, яка про результати своїх досліджень доповіла в віршовій формі. Радісно, що ентузіазм наших студентів не має меж, що вони розвиваються на наших очах, як всебічно грамотні спеціалісти, які окрім ... Читати далі »

Просмотров: 675 | Добавил: Адмін | Дата: 20.11.2015 | Комментарии (0)

Щорічно стіни шкіл покидають тисячі юнаків та дівчат, при цьому не кожен з них на кінець травня вже знає, де він хотів би вчитись далі. Для того, щоб ознайомити випускників з майбутніми професіями, влаштовуються зустрічі з представниками ВНЗ, коледжів, технікумів у школах та в навчальних закладах на «Днях відкритих дверей», «Сходинках до мрії» і т.д. Представники кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів приймають у цих заходах щонайактивнішу участь. Поряд із досвідченими викладачами, з ... Читати далі »

Просмотров: 627 | Добавил: Адмін | Дата: 03.11.2015 | Комментарии (0)

Саме з таким настроєм відбудеться майстер-клас на кафедрі технології м'яса, риби і морепродуктів 30 жовтня та 06 листопада о 1200 .

Тут вам продемонструють усі технологічні тонкощі виготовлення ковбасних виробів райського смаку та гостинно ознайомлять з кафедрою .

 

Завітайте на смачне свято! Запрошуємо усіх бажаючих! ... Читати далі »

Просмотров: 666 | Добавил: Адмін | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Як радісно дізнатись від студентів, що у віршах своїх і у піснях вони висловлюють любов професії своїй!

Адже рядочки таких віршів народжуються лише у серці. А серце має бути щирим і люблячим. Так, саме з таким серцем пише власні вірші наша чарівна Марукян Гаяне, студентка четвертого курсу. А якої власне професії вона навчається у стінах рідної академії, ви дізнаєтесь з її поетичного визнання.

              

 

М`ясники

Всім потрібні вмілі фахівці,
... Читати далі »

Просмотров: 669 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »