Главная » 2016 » Листопад » 21 » Майстер-клас «Юний дегустатор»
09:15
Майстер-клас «Юний дегустатор»

18 листопада 2016 року в ЗОШ  №38 м. Одеси для учнів 9, 10, 11 класів доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Оксана Миколаївна Савінок провела майстер-клас «Юний дегустатор». Цей захід був організований спільними зусиллями Департаменту освіти і науки Одеської міської ради та Одеською національною академією харчових технологій.

На прилавках супермаркетів нині широкий вибір харчових продуктів, тому правильний вибір продукту гарантує безпеку для життя та здоров’я людини. Перед дітьми, як правило, проблема вибору не стоїть, тому що за них вибирають батьки. Але діти дорослішають і  в них з’являється бажання бути самостійними у всіх своїх діях. Для того, щоб максимально підготувати їх до складного дорослого життя, треба навчити робити правильний вибір. З цією метою і був проведений майстер-клас «Юний дегустатор».

Оксана Миколаївна розповіла учням про особливості вибору ковбасних виробів в торгівельній мережі, ознайомила з основними підходами дегустації м’ясних виробів. Старшокласники самостійно під керівництвом викладача провели грамотне органолептичне оцінювання продукції одного з провідних м’ясопереробних підприємств регіону та навчилися, за допомогою простих тестів, відрізняти продукцію за сортами.

Отримані навички проведеного майстер-класу допоможуть учасникам заходу безпомилково робити правильний вибір якісних, безпечних і смачних ковбасних виробів у майбутньому.

Просмотров: 85 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz