Главная » 2017 » Липень » 21 » Підведення підсумків 2016/2017 навчального року
21:37
Підведення підсумків 2016/2017 навчального року

У 2016/2017 навчальному році кафедра за результатами ДЕК зі спеціальності "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" випустила 6 магістрів денної форми навчання, 7 спеціалістів денної форми навчання, 9 спеціалістів заочної форми навчання, 15 бакалаврів денної форми навчання і 6 бакалаврів заочної форми навчання.

Бондар Лілія Володимирівна отримала диплом бакалавра з відзнакою, Ларіонов Іван Максимович був відзначений за особистий вклад у розвиток ОНАХТ, як переможець Всеукраїнського конкурску студентських наукових робіт з галузі "Харчові технології".

Ми пишаємось нашими цьогорічними здобутками. Щиро вітаємо усіх випускників з закінченням навчання. Та бажаємо випускникам-бакалаврам успішного вступу до магістратури! 

Просмотров: 85 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz