Головна » Архів матеріалів

З 29 червня по 18 липня студенти групи ТМ-11а, що обрали професію за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», пройшли ознайомчу практику під керівництво доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. Ознайомча практика є невід’ємною складовою навчального процесу, має екскурсійний напрям, де студенти першого курсу знайомляться з харчовими підприємствами і складають власне уявлення про специфіку виробництва різних галузей харчової промисловості. Традиційно ознайомча практика проходить на підприємствах м. Одеси та Одеської області. Так цього року ми відвідали ГМЗ №1 – нове Одеське підприємство з виробництва молочної продукції, Одеський завод шампанських вин, ПП «Фірма ... Читати далі »

Просмотров: 154 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2016 | Комментарии (0)

Цього року святкування випуску 2016 року з врученням дипломів поділили на дві частини. 05.07.16 відбулась церемонія вручення дипломів з відзнакою спеціалістам і магістрам усієї академії за участю Ректора ОНАХТ Єгорова Богдана Вікторовича. Хочеться з гордістю відзначити, що саме випускнику нашої кафедри Красоті Андрію, що отримав диплом спеціаліста з відзнакою,  випала честь від імені усіх випускників академії 2016 року прочитати урочисту клятву гідності і вірності принципам та традиціям навчання нашої Alma Mater.

Продовження святкування випуску 2016 року перенеслось на 08.07.16, де у дружній та зворушливій атмосфері випускники, гості та викладачі нашого факультету на чолі з деканом Шарахматовою ... Читати далі »

Просмотров: 160 | Добавил: Адмін | Дата: 09.07.2016 | Комментарии (0)

Шановні друзі, радо запрошуємо усіх бажаючих відвідати святкову церемонію вручення дипломів випуску 2016 року.

Вручення червоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 05.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210.

Вручення дипломів усім бакалаврам і нечервоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 08.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210.

До зустрічі на святі!

Просмотров: 122 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

Позаду 2015 – 2016 навчальний рік і кафедра м’яса, риби і морепродуктів з радістю і гордістю підводить підсумки випуску 2016 року. Найвідповідальніший етап у навчанні кожного студента – це виконання і захист випускової кваліфікаційної роботи. З 9 по 24 червня студенти нашої кафедри захищали перед Державною екзаменаційною комісією свою випускову роботу на отримання кваліфікації «бакалавр» після чотирирічного навчання  та на отримання кваліфікації «спеціаліст» після однорічного навчання.

Результати захисту ДП в 2016 р. студентами за напрямом 6.051701 зі спеціальності «Технології зберігання, консервування т ... Читати далі »

Просмотров: 182 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

23-26 травня Київський Національний університет харчових технологій приймав 8-й Центральноєвропейський конгрес з харчової науки CEFood-2016, який став знаковою подією для української харчової науки.

Інтегрована європейська спільнота учених і технологів-харчовиків велику увагу приділяє проведенню форумів найвищого рівня, які слугують обміну найновішими досягненнями харчової науки, поширенню знань щодо безпеки харчової продукції. Саме до конгресів найвищого європейського рівня і належить конгрес CEFood, який проводиться що два роки. Попередні конгреси приймали Болгарія, Сербія, Словенія, Угорщина, Македонія, а цього року науковий ко ... Читати далі »

Просмотров: 186 | Добавил: Адмін | Дата: 29.05.2016 | Комментарии (0)

12-13 травня 2016 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького проходила Міжнародна конференція – «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького». Метою діяльності конференції було створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах, розвиток в них наукового мислення і навичок дослідницької роботи, популяризація різних галузей науки та розвиток інноваційної діяльності. 

... Читати далі »

Просмотров: 128 | Добавил: Адмін | Дата: 17.05.2016 | Комментарии (0)

У рамках тижня факультету «Харчових технологій, парфумерно-косметичних засобів, експертизи і товарознавства» 11 травня о 13.00 відбулося святкування дня кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів». Традиційно організовували та проводили цей захід  студенти третього курсу, господарями свята були студенти групи ТМ-30 та ТМ-31, а допомагали їм у цьому доценти кафедри А. С. Герасим та А. Д. Солецька. Атмосфера свята відчувалась усюди – святково прикрашені кульками та плакатами коридори кафедри, а ауд. Б-402, де відбувався захід, уся виблискувала вогниками.

... Читати далі »

Просмотров: 181 | Добавил: Адмін | Дата: 13.05.2016 | Комментарии (0)

Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом і кольоровими крашанками. З випеченою високою паскою і дбайливо прикритим вишиттям святочним лозовим кошиком. Це свято – невід’ємна часточка українства. Така сама, як Різдвяна коляда, як славне козацьке минуле, як Дніпро, як Софія. Великдень приходить до нас – аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані зопалу слова. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселиться у Вашому житті щастя! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі – непохитна вір ... Читати далі »

Просмотров: 147 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2016 | Комментарии (0)

XII Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» цього року проходила у рамках «ODESSA SMART FORUM» з 27 по 29 квітня. Програма була насиченою і цікавою.  Розпочалась конференція 27 квітня з пленарного засідання. Так у пленарному засіданні №1 з усною доповіддю «Особливості хімічного складу та попередньої обробки рапани чорноморської» нашу кафедру представляла студентка 4 курсу Парелюлько В. С. (наукові керівники – доц. Манолі Т. А., доц. Нікітчина Т. І.). У пленарному засіданні №2 участь прийняли: з усною доповіддю англійською мовою «The application of Sous Vide techn ... Читати далі »

Просмотров: 161 | Добавил: Адмін | Дата: 29.04.2016 | Комментарии (0)

25 квітня в рамках Інституту культури і мистецтв ОНАХТ доцент кафедри Агунова Л. В. прочитала лекцію студентам групи ТМ-31 «Новітні технології пакування та зберігання у м’ясопереробній галузі».

Зацікавила Лариса Володимирівна майбутніх технологів новими видами пакування з застосуванням антимікробних пакувальних плівок, Їстівних покриттів, поглиначів кисню, поглиначів вологи, індикаторів «температура – час», індикаторів свіжості та термо-пакування.

На завершення лект ... Читати далі »

Просмотров: 146 | Добавил: Адмін | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »