Головна » Архів матеріалів

Минулого тижня з 25 по 30 вересня 2016 року на запрошення директора Інституту Технології М’яса д.т.н., проф. Едварда Поспєха делегація у складі проректора з наукової роботи, доцента кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Поварової Наталі Миколаївни і доцента кафедри Солецької Анни Данилівни відвідала Університет Природничих Наук у місті Познань (Польща) з робочим візитом.
Метою візиту було підписання угоди про співпрацю, наукове стажування і відвідання щорічної міжнародної виставки харчової промисловості POLAGRA FOOD 2016.

Під час перебування у Польщі наша делегація мала ряд переговорів, щодо планів на співпрацю між нашими вузами, зокрема з проректором з науки і співпраці ... Читати далі »

Просмотров: 659 | Добавил: Адмін | Дата: 08.10.2016 | Комментарии (0)

26 вересня в Одеській національній академії харчових технологій розпочав роботу семінар "Актуальні аспекти впровадження, функціонування і аудиту систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до ISO 22000" у рамка співпраці «ОНАХТ-НУХТ-ВИРОБНИКИ».

Участь у цьому семінарі прийняла доцент нашої кафедри Герасим Ганна Станіславівна, яка провадить дисципліну "Контроль якості та безпеки родукції галузі" для студентів, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування та переробки водних біоресурсів".

Метою семінару було за допомогою тренінгів ознайомити фахівців з принципами та вимогами системи HACCP, етапами і метода ... Читати далі »

Просмотров: 656 | Добавил: Адмін | Дата: 07.10.2016 | Комментарии (0)

Розпочався новий 2016-2017 навчальний рік і одазу ж стартувала його профорієнтаційна кампанія. 10 вересня відбувся День відкритих дверей. Першим приймав гостей-старшокласників та їх батьків «Технологічний інститут харчової промисловості ім. М. В. Ломоносова», до складу якого входить і наша кафедра.

Господарями цього дійства були наші студенти-старшокурсники, які гостинно зустрічали гостей. Вони добре підготувалися до зустрічі, влаштували справжню дегустацію продукції, яку виробляють наші м'ясо-молочна та рибопереробна галузі. Така кількість смакоти одразу стала об’єктом уваги школярів.

... Читати далі »

Просмотров: 653 | Добавил: Адмін | Дата: 15.09.2016 | Комментарии (0)

Минулого тижня студенти групи ТМ-41 звітували про проходження у серпні місяці цього року технологічної практики на м’ясопереробних підприємствах України. Вперше захист звітів проходив у публічній формі перед своїми однокурсниками, керівниками практики доцентами Шлапак Г. В. і Патюковим С. Д. та присутніми викладачами кафедри.

Слід зазначити, що студенти з відповідальністю підійшли до захисту звітів, більшість підготувала презентації. Найбільше запам’ятались виступи таких студентів:

... Читати далі »

Просмотров: 743 | Добавил: Адмін | Дата: 12.09.2016 | Комментарии (0)

З 29 червня по 18 липня студенти групи ТМ-11а, що обрали професію за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», пройшли ознайомчу практику під керівництво доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. Ознайомча практика є невід’ємною складовою навчального процесу, має екскурсійний напрям, де студенти першого курсу знайомляться з харчовими підприємствами і складають власне уявлення про специфіку виробництва різних галузей харчової промисловості. Традиційно ознайомча практика проходить на підприємствах м. Одеси та Одеської області. Так цього року ми відвідали ГМЗ №1 – нове Одеське підприємство з виробництва молочної продукції, Одеський завод шампанських вин, ПП «Фірма ... Читати далі »

Просмотров: 544 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2016 | Комментарии (0)

Цього року святкування випуску 2016 року з врученням дипломів поділили на дві частини. 05.07.16 відбулась церемонія вручення дипломів з відзнакою спеціалістам і магістрам усієї академії за участю Ректора ОНАХТ Єгорова Богдана Вікторовича. Хочеться з гордістю відзначити, що саме випускнику нашої кафедри Красоті Андрію, що отримав диплом спеціаліста з відзнакою,  випала честь від імені усіх випускників академії 2016 року прочитати урочисту клятву гідності і вірності принципам та традиціям навчання нашої Alma Mater.

Продовження святкування випуску 2016 року перенеслось на 08.07.16, де у дружній та зворушливій атмосфері випускники, гості та викладачі нашого факультету на чолі з деканом Шарахматовою ... Читати далі »

Просмотров: 560 | Добавил: Адмін | Дата: 09.07.2016 | Комментарии (0)

Шановні друзі, радо запрошуємо усіх бажаючих відвідати святкову церемонію вручення дипломів випуску 2016 року.

Вручення червоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 05.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210.

Вручення дипломів усім бакалаврам і нечервоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 08.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210.

До зустрічі на святі!

Просмотров: 500 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

Позаду 2015 – 2016 навчальний рік і кафедра м’яса, риби і морепродуктів з радістю і гордістю підводить підсумки випуску 2016 року. Найвідповідальніший етап у навчанні кожного студента – це виконання і захист випускової кваліфікаційної роботи. З 9 по 24 червня студенти нашої кафедри захищали перед Державною екзаменаційною комісією свою випускову роботу на отримання кваліфікації «бакалавр» після чотирирічного навчання  та на отримання кваліфікації «спеціаліст» після однорічного навчання.

Результати захисту ДП в 2016 р. студентами за напрямом 6.051701 зі спеціальності «Технології зберігання, консервування т ... Читати далі »

Просмотров: 568 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

23-26 травня Київський Національний університет харчових технологій приймав 8-й Центральноєвропейський конгрес з харчової науки CEFood-2016, який став знаковою подією для української харчової науки.

Інтегрована європейська спільнота учених і технологів-харчовиків велику увагу приділяє проведенню форумів найвищого рівня, які слугують обміну найновішими досягненнями харчової науки, поширенню знань щодо безпеки харчової продукції. Саме до конгресів найвищого європейського рівня і належить конгрес CEFood, який проводиться що два роки. Попередні конгреси приймали Болгарія, Сербія, Словенія, Угорщина, Македонія, а цього року науковий ко ... Читати далі »

Просмотров: 583 | Добавил: Адмін | Дата: 29.05.2016 | Комментарии (0)

12-13 травня 2016 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького проходила Міжнародна конференція – «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького». Метою діяльності конференції було створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах, розвиток в них наукового мислення і навичок дослідницької роботи, популяризація різних галузей науки та розвиток інноваційної діяльності. 

... Читати далі »

Просмотров: 510 | Добавил: Адмін | Дата: 17.05.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »