Головна » Архів матеріалів

Позаду 2015 – 2016 навчальний рік і кафедра м’яса, риби і морепродуктів з радістю і гордістю підводить підсумки випуску 2016 року. Найвідповідальніший етап у навчанні кожного студента – це виконання і захист випускової кваліфікаційної роботи. З 9 по 24 червня студенти нашої кафедри захищали перед Державною екзаменаційною комісією свою випускову роботу на отримання кваліфікації «бакалавр» після чотирирічного навчання  та на отримання кваліфікації «спеціаліст» після однорічного навчання.

Результати захисту ДП в 2016 р. студентами за напрямом 6.051701 зі спеціальності «Технології зберігання, консервування т ... Читати далі »

Просмотров: 159 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

23-26 травня Київський Національний університет харчових технологій приймав 8-й Центральноєвропейський конгрес з харчової науки CEFood-2016, який став знаковою подією для української харчової науки.

Інтегрована європейська спільнота учених і технологів-харчовиків велику увагу приділяє проведенню форумів найвищого рівня, які слугують обміну найновішими досягненнями харчової науки, поширенню знань щодо безпеки харчової продукції. Саме до конгресів найвищого європейського рівня і належить конгрес CEFood, який проводиться що два роки. Попередні конгреси приймали Болгарія, Сербія, Словенія, Угорщина, Македонія, а цього року науковий ко ... Читати далі »

Просмотров: 167 | Добавил: Адмін | Дата: 29.05.2016 | Комментарии (0)

12-13 травня 2016 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького проходила Міжнародна конференція – «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького». Метою діяльності конференції було створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах, розвиток в них наукового мислення і навичок дослідницької роботи, популяризація різних галузей науки та розвиток інноваційної діяльності. 

... Читати далі »

Просмотров: 112 | Добавил: Адмін | Дата: 17.05.2016 | Комментарии (0)

У рамках тижня факультету «Харчових технологій, парфумерно-косметичних засобів, експертизи і товарознавства» 11 травня о 13.00 відбулося святкування дня кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів». Традиційно організовували та проводили цей захід  студенти третього курсу, господарями свята були студенти групи ТМ-30 та ТМ-31, а допомагали їм у цьому доценти кафедри А. С. Герасим та А. Д. Солецька. Атмосфера свята відчувалась усюди – святково прикрашені кульками та плакатами коридори кафедри, а ауд. Б-402, де відбувався захід, уся виблискувала вогниками.

... Читати далі »

Просмотров: 167 | Добавил: Адмін | Дата: 13.05.2016 | Комментарии (0)

Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом і кольоровими крашанками. З випеченою високою паскою і дбайливо прикритим вишиттям святочним лозовим кошиком. Це свято – невід’ємна часточка українства. Така сама, як Різдвяна коляда, як славне козацьке минуле, як Дніпро, як Софія. Великдень приходить до нас – аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані зопалу слова. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселиться у Вашому житті щастя! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі – непохитна вір ... Читати далі »

Просмотров: 131 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2016 | Комментарии (0)

XII Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» цього року проходила у рамках «ODESSA SMART FORUM» з 27 по 29 квітня. Програма була насиченою і цікавою.  Розпочалась конференція 27 квітня з пленарного засідання. Так у пленарному засіданні №1 з усною доповіддю «Особливості хімічного складу та попередньої обробки рапани чорноморської» нашу кафедру представляла студентка 4 курсу Парелюлько В. С. (наукові керівники – доц. Манолі Т. А., доц. Нікітчина Т. І.). У пленарному засіданні №2 участь прийняли: з усною доповіддю англійською мовою «The application of Sous Vide techn ... Читати далі »

Просмотров: 143 | Добавил: Адмін | Дата: 29.04.2016 | Комментарии (0)

25 квітня в рамках Інституту культури і мистецтв ОНАХТ доцент кафедри Агунова Л. В. прочитала лекцію студентам групи ТМ-31 «Новітні технології пакування та зберігання у м’ясопереробній галузі».

Зацікавила Лариса Володимирівна майбутніх технологів новими видами пакування з застосуванням антимікробних пакувальних плівок, Їстівних покриттів, поглиначів кисню, поглиначів вологи, індикаторів «температура – час», індикаторів свіжості та термо-пакування.

На завершення лект ... Читати далі »

Просмотров: 129 | Добавил: Адмін | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

З 18 по 22 квітня пройшла чергова 76 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії. І традиційно наша кафедра приймала активну участь у цій вагомій події академії.

Так, у секційному пленарному засіданні 19 квітня в секції «Хімія та технологія харчових продуктів», підсекції «Технологія м’яса, риби і морепродуктів» прийняли участь зі стендовими доповідями:

1. Вплив фосфоліпідного концентрату на якісні ... Читати далі »

Просмотров: 159 | Добавил: Адмін | Дата: 23.04.2016 | Комментарии (0)

Літвінова Інна Олександрівна захищала дисертацію «Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння» за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Науковий керівник – кандидат технічних наук, доцент Савінок Оксана Миколаївна, Одеська національна академія харчових технологій, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, доцент кафедри.

Захист відбувся 15 квітня 2016 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, ... Читати далі »

Просмотров: 123 | Добавил: Адмін | Дата: 15.04.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні у XXIII Ярмарку вакансій прийняли участь 27 підприємств України. Розпочалось дійство з презентації підприємств, де охочих виступити і розповісти про власні можливості працевлаштування було хоч відбавляй. Зацікавлених студентів теж було чимало. Після змістовних презентацій підприємств усі разом перемістилися у коло більш тісного спілкування на співбесіду з роботодавцями. Наших студентів зацікавили такі підприємства:

ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ»

Серед чисельних напрямів діяльності вертикально інтегрованої компанії МХП є птахівництво і виробництво охолодженої курятини, виробництво свіжої яловичини преміум-класу, фуа-гра, ковбасних виробів і копченостей.

... Читати далі »

Просмотров: 133 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »