Головна » Архів матеріалів

Саме такою темою зумів сьогодні зацікавити студентів другого і третього курсів та викладачів кафедри заступник директора ПП Фірми «Гармаш» Куліков Андрій Герасимович. Зустріч відбулась у рамках плану проведення тренінгів кафедри з провідними фахівцями галузі.

Андрій Герасимович частий гість у стінах нашої кафедри і у якості голови ДЕК, і як представник фірми на ярмарках вакансій ОНАХТ, і звичайно ж як випускник нашої кафедри з 1976 року.

Студенти і викладачі кафедри з цікавістю слухали останні новини про стан м’ясопереробної галузі України загалом та зокрема про сировинну базу, сучасні тенденції у сфері технологічного обладнання, гігієни та санітарії, а також екологі ... Читати далі »

Просмотров: 190 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

 

Під час ярмарку керівники підприємств, головні інженери, завідуючі виробництвом, досвідчені співробітники відділів кадрів консультують студентів і випускників, розповідають про останні тенденції на ринку праці та проводять співбесіди. А саме під час індивідуальної бесіди з’являється можливість отримати відповіді на всі питання, які цікавлять здобувача.

У XXII Ярмарку вакансій, прийняли участь представники 63 організацій, фірм, підприємств, з яких 19 виступили з презентаціями: ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ТОВ СП «НІБУЛОН», Компанія ІТС, ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ «Українська Чорноморська Індустрія», ТОВ «Світовий контейнерний сервіс», ТОВ ПТК Шабо, ТОВ &laq ... Читати далі »

Просмотров: 100 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ є вищим навчальним закладом першого рівня акредитації, структурним підрозділом Одеської національної академії харчових технологій. Всі спеціальності технікуму ліцензовані та акредитовані. 

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ проводить підготовку молодших спеціалістів за спеціальностями, у переліку яких є і спеціальність 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м'яса».

Доцент нашої кафедри Шлапак Галина Всеволодівна вже понад п'ятнадцять років за сумісництвом працює в механіко-технологічному технікумі ОНАХТ та ... Читати далі »

Просмотров: 202 | Добавил: Адмін | Дата: 24.03.2016 | Комментарии (0)

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі жінки і дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте щасливими і коханими завжди!

З сердечними вітаннями,

колектив кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів.

Просмотров: 135 | Добавил: Адмін | Дата: 06.03.2016 | Комментарии (0)

Вчора 3 березня 2016 року на черговому засіданні Вченої Ради ОНАХТ в урочистій атмосфері відбулося вручення атестатів доцента.

Науковий ступінь доцента кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України було присвоєно: Агуновій Ларисі Володимирівні, Солецькій Анні ДанилівніШлапак Галині Всеволодівні.

Ми щиро ... Читати далі »

Просмотров: 161 | Добавил: Адмін | Дата: 04.03.2016 | Комментарии (0)

Традиційно на початку весняного семестру викладачі нашої кафедри активно приймають участь у просвітницькій акції серед шкіл південного регіону, організованого Центром управління на навчання ОНАХТ. Так, 22 лютого 2016 року доценти кафедри Агунова Л. В., Манолі Т. А. та Нікітчина Т. І. відвідали загальноосвітні школи №4, 6 і 7 міста Іллічівська з лекцією про здорове харчування. Слід відмітити, що школи міста відрізняються високим рівнем підготовки учнів, що у значній мірі знаходить відображення у результатах ЗНО, перемогах у обласних олімпіадах та різного роду конкурсах. Тому не дивно, що лекція про здорове харчування, якість і безпеку продуктів викликала свідому цікавість як учнів, так і вчителів шкіл міста Іллічівська. 

Можна без сумніву сказати, що ... Читати далі »

Просмотров: 158 | Добавил: Адмін | Дата: 26.02.2016 | Комментарии (0)

Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» створено з метою сприяння розбудові та консолідації громадського суспільства, захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні. Основними напрямами роботи фонду є гуманітарна діяльність з підтримки обдарованої молоді в Україні, а також науково-експертна, аналітична робота та міжнародна співпраця.Сайт фонду

У вересні 2014 року Інститут стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» оголосив конкурс серед студентів вищих учбових закладів на тему: «20 років аграрній реформі в Україні: досягнення і проблеми».  Конкурс ставив за мету з’ясувати ставлення студентської молоді до пріоритетів аграрної полі ... Читати далі »

Просмотров: 159 | Добавил: Адмін | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)

Дорогі колеги, наші випускники, студенти, абітурієнти і їх батьки!

Колектив кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів щиро вітає Вас з Новим Роком! Бажаємо Вам здійснення задуманого і нових цікавих проектів! Нехай у Новому році чекають лише приємні сюрпризи, чудові новини, удача та успіх! Нехай колеги, друзі, улюблені і близькі люди радують Вас своїм розумінням і підтримкою, надійним плечем, вірною рукою. Бажаємо Вам, Вашій родині, рідним і всьому нашому колективу святкового настрою, сміху, радості, ніяких прикрощів і тривог! Нехай справи йдуть в гору і удача з нами в н ... Читати далі »

Просмотров: 172 | Добавил: Адмін | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)

Вчора на сайті «Думская.net» з’явилася стаття під гучною назвою «Одесситы придумали, как продлить срок годности колбас без химии» про наукову розробку нашого вченого - доцента кафедри Поварову Наталю Миколаївну.  

Статтю можна переглянути за цим посиланням .

Ми вітаємо Нат ... Читати далі »

Просмотров: 160 | Добавил: Адмін | Дата: 23.12.2015 | Комментарии (0)

Традиційно кінець осіннього семестру підводить підсумки наукової роботи студентів 4 і 5 курсів. Так, 20 листопада на кафедрі м’яса, риби і морепродуктів пройшла студентська наукова конференція. У теплій і дружній атмосфері усі присутні заслухали цікаві доповіді за результатами НДРС. Гаряче обговорення, запропонованих до уваги робіт, продемонструвало високий рівень знань наших юних науковців. Найціннішим було те, що виконували вони свої роботи з захопленням і доповідали з гордістю за отримані результати. Найбільше вразила усіх доповідь Марукян Гаяне, студентки 4 курсу, яка про результати своїх досліджень доповіла в віршовій формі. Радісно, що ентузіазм наших студентів не має меж, що вони розвиваються на наших очах, як всебічно грамотні спеціалісти, які окрім ... Читати далі »

Просмотров: 252 | Добавил: Адмін | Дата: 20.11.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »