Головна » Архів матеріалів

У рамках тижня факультету «Харчових технологій, парфумерно-косметичних засобів, експертизи і товарознавства» 11 травня о 13.00 відбулося святкування дня кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів». Традиційно організовували та проводили цей захід  студенти третього курсу, господарями свята були студенти групи ТМ-30 та ТМ-31, а допомагали їм у цьому доценти кафедри А. С. Герасим та А. Д. Солецька. Атмосфера свята відчувалась усюди – святково прикрашені кульками та плакатами коридори кафедри, а ауд. Б-402, де відбувався захід, уся виблискувала вогниками.

... Читати далі »

Просмотров: 570 | Добавил: Адмін | Дата: 13.05.2016 | Комментарии (0)

Весняного дня, коли відцвітає верба, приходить до українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом і кольоровими крашанками. З випеченою високою паскою і дбайливо прикритим вишиттям святочним лозовим кошиком. Це свято – невід’ємна часточка українства. Така сама, як Різдвяна коляда, як славне козацьке минуле, як Дніпро, як Софія. Великдень приходить до нас – аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані зопалу слова. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселиться у Вашому житті щастя! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі – непохитна вір ... Читати далі »

Просмотров: 524 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2016 | Комментарии (0)

XII Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» цього року проходила у рамках «ODESSA SMART FORUM» з 27 по 29 квітня. Програма була насиченою і цікавою.  Розпочалась конференція 27 квітня з пленарного засідання. Так у пленарному засіданні №1 з усною доповіддю «Особливості хімічного складу та попередньої обробки рапани чорноморської» нашу кафедру представляла студентка 4 курсу Парелюлько В. С. (наукові керівники – доц. Манолі Т. А., доц. Нікітчина Т. І.). У пленарному засіданні №2 участь прийняли: з усною доповіддю англійською мовою «The application of Sous Vide techn ... Читати далі »

Просмотров: 557 | Добавил: Адмін | Дата: 29.04.2016 | Комментарии (0)

25 квітня в рамках Інституту культури і мистецтв ОНАХТ доцент кафедри Агунова Л. В. прочитала лекцію студентам групи ТМ-31 «Новітні технології пакування та зберігання у м’ясопереробній галузі».

Зацікавила Лариса Володимирівна майбутніх технологів новими видами пакування з застосуванням антимікробних пакувальних плівок, Їстівних покриттів, поглиначів кисню, поглиначів вологи, індикаторів «температура – час», індикаторів свіжості та термо-пакування.

На завершення лект ... Читати далі »

Просмотров: 543 | Добавил: Адмін | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

З 18 по 22 квітня пройшла чергова 76 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії. І традиційно наша кафедра приймала активну участь у цій вагомій події академії.

Так, у секційному пленарному засіданні 19 квітня в секції «Хімія та технологія харчових продуктів», підсекції «Технологія м’яса, риби і морепродуктів» прийняли участь зі стендовими доповідями:

1. Вплив фосфоліпідного концентрату на якісні ... Читати далі »

Просмотров: 559 | Добавил: Адмін | Дата: 23.04.2016 | Комментарии (0)

Літвінова Інна Олександрівна захищала дисертацію «Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння» за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Науковий керівник – кандидат технічних наук, доцент Савінок Оксана Миколаївна, Одеська національна академія харчових технологій, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, доцент кафедри.

Захист відбувся 15 квітня 2016 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, ... Читати далі »

Просмотров: 535 | Добавил: Адмін | Дата: 15.04.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні у XXIII Ярмарку вакансій прийняли участь 27 підприємств України. Розпочалось дійство з презентації підприємств, де охочих виступити і розповісти про власні можливості працевлаштування було хоч відбавляй. Зацікавлених студентів теж було чимало. Після змістовних презентацій підприємств усі разом перемістилися у коло більш тісного спілкування на співбесіду з роботодавцями. Наших студентів зацікавили такі підприємства:

ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ»

Серед чисельних напрямів діяльності вертикально інтегрованої компанії МХП є птахівництво і виробництво охолодженої курятини, виробництво свіжої яловичини преміум-класу, фуа-гра, ковбасних виробів і копченостей.

... Читати далі »

Просмотров: 531 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)

Саме такою темою зумів сьогодні зацікавити студентів другого і третього курсів та викладачів кафедри заступник директора ПП Фірми «Гармаш» Куліков Андрій Герасимович. Зустріч відбулась у рамках плану проведення тренінгів кафедри з провідними фахівцями галузі.

Андрій Герасимович частий гість у стінах нашої кафедри і у якості голови ДЕК, і як представник фірми на ярмарках вакансій ОНАХТ, і звичайно ж як випускник нашої кафедри з 1976 року.

Студенти і викладачі кафедри з цікавістю слухали останні новини про стан м’ясопереробної галузі України загалом та зокрема про сировинну базу, сучасні тенденції у сфері технологічного обладнання, гігієни та санітарії, а також екологі ... Читати далі »

Просмотров: 592 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

 

Під час ярмарку керівники підприємств, головні інженери, завідуючі виробництвом, досвідчені співробітники відділів кадрів консультують студентів і випускників, розповідають про останні тенденції на ринку праці та проводять співбесіди. А саме під час індивідуальної бесіди з’являється можливість отримати відповіді на всі питання, які цікавлять здобувача.

У XXII Ярмарку вакансій, прийняли участь представники 63 організацій, фірм, підприємств, з яких 19 виступили з презентаціями: ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ТОВ СП «НІБУЛОН», Компанія ІТС, ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ «Українська Чорноморська Індустрія», ТОВ «Світовий контейнерний сервіс», ТОВ ПТК Шабо, ТОВ &laq ... Читати далі »

Просмотров: 512 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ є вищим навчальним закладом першого рівня акредитації, структурним підрозділом Одеської національної академії харчових технологій. Всі спеціальності технікуму ліцензовані та акредитовані. 

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ проводить підготовку молодших спеціалістів за спеціальностями, у переліку яких є і спеціальність 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м'яса».

Доцент нашої кафедри Шлапак Галина Всеволодівна вже понад п'ятнадцять років за сумісництвом працює в механіко-технологічному технікумі ОНАХТ та ... Читати далі »

Просмотров: 612 | Добавил: Адмін | Дата: 24.03.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »