Головна » Архів матеріалів

З 18 по 22 квітня пройшла чергова 76 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії. І традиційно наша кафедра приймала активну участь у цій вагомій події академії.

Так, у секційному пленарному засіданні 19 квітня в секції «Хімія та технологія харчових продуктів», підсекції «Технологія м’яса, риби і морепродуктів» прийняли участь зі стендовими доповідями:

1. Вплив фосфоліпідного концентрату на якісні ... Читати далі »

Просмотров: 174 | Добавил: Адмін | Дата: 23.04.2016 | Комментарии (0)

Літвінова Інна Олександрівна захищала дисертацію «Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння» за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Науковий керівник – кандидат технічних наук, доцент Савінок Оксана Миколаївна, Одеська національна академія харчових технологій, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, доцент кафедри.

Захист відбувся 15 квітня 2016 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, ... Читати далі »

Просмотров: 140 | Добавил: Адмін | Дата: 15.04.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні у XXIII Ярмарку вакансій прийняли участь 27 підприємств України. Розпочалось дійство з презентації підприємств, де охочих виступити і розповісти про власні можливості працевлаштування було хоч відбавляй. Зацікавлених студентів теж було чимало. Після змістовних презентацій підприємств усі разом перемістилися у коло більш тісного спілкування на співбесіду з роботодавцями. Наших студентів зацікавили такі підприємства:

ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ»

Серед чисельних напрямів діяльності вертикально інтегрованої компанії МХП є птахівництво і виробництво охолодженої курятини, виробництво свіжої яловичини преміум-класу, фуа-гра, ковбасних виробів і копченостей.

... Читати далі »

Просмотров: 150 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2016 | Комментарии (0)

Саме такою темою зумів сьогодні зацікавити студентів другого і третього курсів та викладачів кафедри заступник директора ПП Фірми «Гармаш» Куліков Андрій Герасимович. Зустріч відбулась у рамках плану проведення тренінгів кафедри з провідними фахівцями галузі.

Андрій Герасимович частий гість у стінах нашої кафедри і у якості голови ДЕК, і як представник фірми на ярмарках вакансій ОНАХТ, і звичайно ж як випускник нашої кафедри з 1976 року.

Студенти і викладачі кафедри з цікавістю слухали останні новини про стан м’ясопереробної галузі України загалом та зокрема про сировинну базу, сучасні тенденції у сфері технологічного обладнання, гігієни та санітарії, а також екологі ... Читати далі »

Просмотров: 207 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

 

Під час ярмарку керівники підприємств, головні інженери, завідуючі виробництвом, досвідчені співробітники відділів кадрів консультують студентів і випускників, розповідають про останні тенденції на ринку праці та проводять співбесіди. А саме під час індивідуальної бесіди з’являється можливість отримати відповіді на всі питання, які цікавлять здобувача.

У XXII Ярмарку вакансій, прийняли участь представники 63 організацій, фірм, підприємств, з яких 19 виступили з презентаціями: ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ТОВ СП «НІБУЛОН», Компанія ІТС, ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ «Українська Чорноморська Індустрія», ТОВ «Світовий контейнерний сервіс», ТОВ ПТК Шабо, ТОВ &laq ... Читати далі »

Просмотров: 117 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ є вищим навчальним закладом першого рівня акредитації, структурним підрозділом Одеської національної академії харчових технологій. Всі спеціальності технікуму ліцензовані та акредитовані. 

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ проводить підготовку молодших спеціалістів за спеціальностями, у переліку яких є і спеціальність 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м'яса».

Доцент нашої кафедри Шлапак Галина Всеволодівна вже понад п'ятнадцять років за сумісництвом працює в механіко-технологічному технікумі ОНАХТ та ... Читати далі »

Просмотров: 217 | Добавил: Адмін | Дата: 24.03.2016 | Комментарии (0)

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі жінки і дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте щасливими і коханими завжди!

З сердечними вітаннями,

колектив кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів.

Просмотров: 153 | Добавил: Адмін | Дата: 06.03.2016 | Комментарии (0)

Вчора 3 березня 2016 року на черговому засіданні Вченої Ради ОНАХТ в урочистій атмосфері відбулося вручення атестатів доцента.

Науковий ступінь доцента кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України було присвоєно: Агуновій Ларисі Володимирівні, Солецькій Анні ДанилівніШлапак Галині Всеволодівні.

Ми щиро ... Читати далі »

Просмотров: 178 | Добавил: Адмін | Дата: 04.03.2016 | Комментарии (0)

Традиційно на початку весняного семестру викладачі нашої кафедри активно приймають участь у просвітницькій акції серед шкіл південного регіону, організованого Центром управління на навчання ОНАХТ. Так, 22 лютого 2016 року доценти кафедри Агунова Л. В., Манолі Т. А. та Нікітчина Т. І. відвідали загальноосвітні школи №4, 6 і 7 міста Іллічівська з лекцією про здорове харчування. Слід відмітити, що школи міста відрізняються високим рівнем підготовки учнів, що у значній мірі знаходить відображення у результатах ЗНО, перемогах у обласних олімпіадах та різного роду конкурсах. Тому не дивно, що лекція про здорове харчування, якість і безпеку продуктів викликала свідому цікавість як учнів, так і вчителів шкіл міста Іллічівська. 

Можна без сумніву сказати, що ... Читати далі »

Просмотров: 174 | Добавил: Адмін | Дата: 26.02.2016 | Комментарии (0)

Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» створено з метою сприяння розбудові та консолідації громадського суспільства, захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні. Основними напрямами роботи фонду є гуманітарна діяльність з підтримки обдарованої молоді в Україні, а також науково-експертна, аналітична робота та міжнародна співпраця.Сайт фонду

У вересні 2014 року Інститут стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» оголосив конкурс серед студентів вищих учбових закладів на тему: «20 років аграрній реформі в Україні: досягнення і проблеми».  Конкурс ставив за мету з’ясувати ставлення студентської молоді до пріоритетів аграрної полі ... Читати далі »

Просмотров: 177 | Добавил: Адмін | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »