Главная » 2017 » Березень » 31 » Міжвузівська студентська конференція 2017
19:44
Міжвузівська студентська конференція 2017
30 березня на кафедрі відбулося засідання секції "Технології м'ясних, рибних і морепродуктів" Міжвузівської студентської конференції ОНАХТ 2017.

Конференція була представлена наступними доповідями:

1. Розробка покриття для кулінарних виробів з рибного фаршу. Студент ОКР «Магістр» Парелюлько В.С. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

2. Розробка біотехнологічного способу вилучення ікри з ястиків. Студент ОКР «Магістр» Шарко Н.С. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

3. Удосконалення технології рибних шпротів. Студент ОКР «Магістр» Писарєва А.М. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

4. Розробка технологічних парметрів для підготовки желюючої заливки на основі пектину. Студент ОКР «Магістр» Каланов В.А. Науковий керівник доц. Манолі Т.А. Нікітчіна Т.І.

5. Удосконалення технології рибних гарячих маринадів з прісноводної риби. Студент ОКР «Магістр» Єршов В.Д. Науковий керівник доц. Нікітчіна Т.І.

6. Удосконалення технології виробництва кормів для тварин. Студент ОКР «Магістр» Рибалка А. Науковий керівник доц. Герасим Г.С.

7. Розробка системи управління безпечністювиробництва кормів для тварин з рибної сировини. Студент ОКР «Магістр» Ковальчук А. Керівник доц. Герасим Г.С.

8. Перспективи отримання біологічно активних речовин з рапани чорноморської. Студент ОКР «Магістр» Бабаніна Л. Науковий керівник доц. Герасим Г.С.

9. Заморожування як спосіб подовження терміну зберігання рибних пресервів з швидкодозріваючих риб. Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Балецька А.В., Бурлаченко Я.А., ЄвтуховськаГ.В., Вассерман С.Л., Зєнченко І.О., Нікіфоров Д.С., Перфілова Н.В. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

10. Дослідження впливу заморожування на термін зберігання рибних пресервів. Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Потинг О.І., Сергієнко О.А, Хаборська А.С.,Хамталла Ф.М., Шестопалова М. О. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

11. Розробка технології рибних продуктів за технологією «сувід». Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Чеботарьов В. Науковий керівник доц. Герасим Г.С.

12. Способи виробництва шинкових консервів. Студент ОКР «Магістр» ф-ту ТХППКЗЕтаТ Дмитренко О.В. Науковий керівник доц. Патюков С.Д.

13. Перспективи застосування СО2–екстрактів для розробки їстівного покриття м’ясних напівфабрикатів з бар’єрними властивостями. Студент ОКР «Магістр» ф-ту ТХППКЗЕтаТ Ністор К.О. Науковий керівник доц. Солецька А.Д.

14. Характеристика функціональних властивостей плівкоутворюючих компонентів їстівного покриття з бар’єрними властивостями для м’ясних напівфабрикатів. Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Душкевич І.О. Науковий керівник доц. Солецька А.Д.

15. Розробка полі компонентної плівкоутворюючої основи їстівного покриття з бар’єрними властивостями для м’ясних напівфабрикатів. Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Бондар Л.Л. Науковий керівник доц. Солецька А.Д.

16. Розробка технологічної схеми отримання та застосування плівкоутворюючої основи їстівного покриття з бар’єрними властивостями для м’ясних напівфабрикатів. Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Геврик В.В. Науковий керівник доц. Солецька А.Д.

17. Перспективи застосування технології Sous-Vide для розширення асортименту кулінарних м’ясних виробів з покращеними функціонально-технологічними властивостями. Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Ларіонов І.М. Науковий керівник доц. Солецька А.Д.

18. Розробка нових рецептур м’ясних кулінарних виробів за технологією Sous-Vide та характеристика їх функціонально-технологічних властивостей. Студ. 4 курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Возняк Н.В. Науковий керівник доц. Солецька А.Д.

19. Основні тенденції в технології ковбас зі зниженою часткою нітриту натрію. Студ. ОКР «Спеціаліст» ф-ту ТХППКЗЕтаТ Демидова Д. Науковий керівник доц. Савінок О.М.

20. Вплив аміду нікотинової кислоти на функціональні показники м'ясних систем. Студ. ОКР «Спеціаліст» ф-ту ТХППКЗЕтаТ Жакішева Р. Науковий керівник доц. Савінок О.М.

Просмотров: 90 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.3/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz