Главная » 2018 » Грудень » 30 » Підведення підсумків випуску магістрів 2019
14:53
Підведення підсумків випуску магістрів 2019

З 18 по 21 грудня 2018 року на кафедрі Технології м'яса, риби і морепродуктів пройшов захист кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 "Харчові технології"

За освітньою програмою "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" успішно захистили свої роботи 7 магістрів (Потинг О. І., Хамталла Ф. М., Перфілова Н. В., Хаборська А. С., Євтуховська Г. В., Зєнченко І. О., Шестопалова Т. О.), за освітньою програмою "Технології зберігання та переробки м'яса" - 7 магістрів (Бондар Л. Л., Ларіонов І. М., Геврик В. В., Возняк Н. О., Душкевич І. О., Тропець А. І., Чухарєв В. А.).

Особливо слід відмітити, що усі кваліфікаційні роботи магістрів за спеціальністю "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" були виконані, як міжкафедральні роботи у тісній співпраці зі студентами спеціальностей 051 "Економіка", 131 "Прикладна механіка", 133 "Галузеве машинобудування", 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Усі ці кваліфікаційні роботи запропоновано для впровадження на підприємствах регіону, оскільки мають реальні конструкторсько-технологічні та наукові розробки. За результатами цих наукових досліджень підготовлено 5 заявок на корисну модель України.

Високий рівень підготовки магістрів обох освітніх напрямів було відзначено дипломами з відзнаками. Їх отримали Зєнченко І. О., Возняк Н. О., Ларіонов І. М., Бондар Л. Л.

Щиро вітаємо усіх випускників та їх керівників з закінченням навчання та гарними результатами!

Просмотров: 12 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz