Миронівський м’ясопереробний завод «ЛЕГКО»,

м. Миронівка, Київська обл.

 

Точки практики студентів

 

спеціальність

«Технології зберігання, консервування і переробки м’яса»

 

Практичну підготовку студенти проходять на сучасних м’ясопереробних заводах України:

•ПП Фірма «Гармаш» (Одеська обл.),

•СП «ВЕККА» (Одеська обл.),

•ТОВ «Одеський м’ясопереробний завод» (м. Одеса),

•ТОВ «Лібра» (м. Одеса),

•ТМ «Левада» (м. Одеса),

•ЗАТ «Миронівська птахофабрика» (Черкаська обл.),

•ТОВ «Тульчин м'ясо» (Вінницька обл.),

•ВП «Миронівський м’ясопереробний завод «ЛЕГКО»» (Київська обл.),

• ООО «Глобинський м’ясокомбінат» (Полтавська обл.)

 

ООО «Глобінський м’ясокомбінат»,

м. Глобіно, Полтавська обл.

 

 

ТМ «Маріко», с. Великодолинське, Одеська обл.

 

 

спеціальність

«Технології зберігання і  переробки водних біоресурсів»

 

 

Практичний досвід студенти набувають під час проходження виробничої практики на провідних підприємствах рибопереробної галузі:

•ТМ «Водный мир» (Одеська обл., Дніпропетровська обл., Київська обл., Харківська обл.),

•ТМ «Маріко» (Одеська обл.),

•ТОВ «Істок» (Одеська обл.), 

•ТОВ «Алексфуд» (м. Одеса),

•ТОВ «Еліт-Одеса» (м. Одеса).

 
Створити безкоштовний сайт на uCoz