Головна » 2016 » Квітень » 29

XII Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» цього року проходила у рамках «ODESSA SMART FORUM» з 27 по 29 квітня. Програма була насиченою і цікавою.  Розпочалась конференція 27 квітня з пленарного засідання. Так у пленарному засіданні №1 з усною доповіддю «Особливості хімічного складу та попередньої обробки рапани чорноморської» нашу кафедру представляла студентка 4 курсу Парелюлько В. С. (наукові керівники – доц. Манолі Т. А., доц. Нікітчина Т. І.). У пленарному засіданні №2 участь прийняли: з усною доповіддю англійською мовою «The application of Sous Vide techn ... Читати далі »

Просмотров: 637 | Добавил: Адмін | Дата: 29.04.2016 | Комментарии (0)