Головна » 2016 » Грудень » 16

Викладачі кафедри продовжують знайомити школярів з професіями в ході навчальних профорієнтаційних майстер-класів під патронатом Департаменту освіти і науки Одеської міської ради, організованих Одеською національною академією харчових технологій.

15 грудня 2016 року в ЗОШ  №5 м. Одеси для учнів 9, 10, 11 класів доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Ганна Станіславівна Герасим провела майстер-клас "Японські рибні страви – суші та роли". Активну учать у цьому заході прийняли студенти старших курсів, що навчаються спеціальності «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» – Чеботарьов В. та Бабаніна Л.

... Читати далі »

Просмотров: 633 | Добавил: Адмін | Дата: 16.12.2016 | Комментарии (0)