Головна » 2017 » Березень » 31
30 березня на кафедрі відбулося засідання секції "Технології м'ясних, рибних і морепродуктів" Міжвузівської студентської конференції ОНАХТ 2017.

Конференція була представлена наступними доповідями:

1. Розробка покриття для кулінарних виробів з рибного фаршу. Студент ОКР «Магістр» Парелюлько В.С. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

2. Розробка біотехнологічного способу вилучення ікри з ястиків. Студент ОКР «Магістр» Шарко Н.С. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

3. Удосконалення технології рибних шпротів. Студент ОКР «Магістр» Писарєва А.М. Науковий керівник доц. Манолі Т.А.

4. Розробка технологічних парметрів для підготовки желюючої заливки на основі пектину. Студент ОКР «Магістр» Каланов В.А. Науковий керівник доц. Манолі Т.А. Нікітчіна Т.І.

5. Удосконалення технології рибни ... Читати далі »
Просмотров: 591 | Добавил: Адмін | Дата: 31.03.2017 | Комментарии (0)