Головна » 2017 » Травень » 01

Під таким лозунгом пройшов конкурс в рамках XIІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса, риби та морепродуктів. Основною метою конкурсу було поєднання в свідомості наших студентів двох невід’ємних складових продуктів харчування – смаку та користі.

Учасниками конкурсу були шість команд, які сформували студенти ... Читати далі »

Просмотров: 639 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2017 | Комментарии (0)

Квітневий марафон конференцій ОНАХТ закінчився найочікуваною та найяскравішою із них - XIІІ Всеукраїнською науковою конференцією студентів з розділу «Харчові технології», яка відбулася з 26 по 28 квітня 2017 року.

Цьогорічна конференція стала майданчиком, де свої таланти у науковій і професійній сфері розкривала наша молодь - магістри та бакалаври, що займалися протягом цього навчального року науковою роботою в рамках програми кафедри. Вони гідно продемонстрували свої наукові здобутки на пленарному засіданні, засіданні «Основні тренди у сучасному хар ... Читати далі »

Просмотров: 659 | Добавил: Адмін | Дата: 01.05.2017 | Комментарии (0)