Головна » 2017 » Липень » 21

З 1 по 21 липня студенти групи ТМ-11а під керівництвом доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. пройшли ознайомчу практику на хпрчових підприємствах міста Одеси. До переліку підприємств увійшли Одеський завод шампанських вин, Одеський ГорМолЗавод №1, ТОВ "Гаврилівка", Торгівельна мережа "METRO Cach&Carry", консервний завод "Еврика".

Метою ознайомчої практики студентів I курсу було складення загальних уявлень про специфіку виробництва кожного підприємства, ознайомлення з основними технологіч ... Читати далі »

Просмотров: 559 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)

У 2016/2017 навчальному році кафедра за результатами ДЕК зі спеціальності "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" випустила 6 магістрів денної форми навчання, 7 спеціалістів денної форми навчання, 9 спеціалістів заочної форми навчання, 15 бакалаврів денної форми навчання і 6 бакалаврів заочної форми навчання.

Бондар Лілія Володимирівна отримала диплом бакалавра з відзнакою, Ларіонов Іван Максимович був відзначений за особистий вклад у розвиток ОНАХТ, як переможець Всеукраїнського конкурску студентських наукових робіт з галузі "Харчові технології".

Ми пишаємось нашими цьогорічними здобутками. Щиро вітаємо усіх випускників з закінченням навчання. Та бажаємо випускникам-бакалаврам успішного вступу до ... Читати далі »

Просмотров: 592 | Добавил: Адмін | Дата: 21.07.2017 | Комментарии (0)