Головна » 2016 » Березень » 30

Саме такою темою зумів сьогодні зацікавити студентів другого і третього курсів та викладачів кафедри заступник директора ПП Фірми «Гармаш» Куліков Андрій Герасимович. Зустріч відбулась у рамках плану проведення тренінгів кафедри з провідними фахівцями галузі.

Андрій Герасимович частий гість у стінах нашої кафедри і у якості голови ДЕК, і як представник фірми на ярмарках вакансій ОНАХТ, і звичайно ж як випускник нашої кафедри з 1976 року.

Студенти і викладачі кафедри з цікавістю слухали останні новини про стан м’ясопереробної галузі України загалом та зокрема про сировинну базу, сучасні тенденції у сфері технологічного обладнання, гігієни та санітарії, а також екологі ... Читати далі »

Просмотров: 684 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)

 

Під час ярмарку керівники підприємств, головні інженери, завідуючі виробництвом, досвідчені співробітники відділів кадрів консультують студентів і випускників, розповідають про останні тенденції на ринку праці та проводять співбесіди. А саме під час індивідуальної бесіди з’являється можливість отримати відповіді на всі питання, які цікавлять здобувача.

У XXII Ярмарку вакансій, прийняли участь представники 63 організацій, фірм, підприємств, з яких 19 виступили з презентаціями: ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ТОВ СП «НІБУЛОН», Компанія ІТС, ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ «Українська Чорноморська Індустрія», ТОВ «Світовий контейнерний сервіс», ТОВ ПТК Шабо, ТОВ &laq ... Читати далі »

Просмотров: 579 | Добавил: Адмін | Дата: 30.03.2016 | Комментарии (0)