Главная » 2016 » Березень » 30 » Світові тенденції у інноваціях м’ясопереробної галузі
21:22
Світові тенденції у інноваціях м’ясопереробної галузі

Саме такою темою зумів сьогодні зацікавити студентів другого і третього курсів та викладачів кафедри заступник директора ПП Фірми «Гармаш» Куліков Андрій Герасимович. Зустріч відбулась у рамках плану проведення тренінгів кафедри з провідними фахівцями галузі.

Андрій Герасимович частий гість у стінах нашої кафедри і у якості голови ДЕК, і як представник фірми на ярмарках вакансій ОНАХТ, і звичайно ж як випускник нашої кафедри з 1976 року.

Студенти і викладачі кафедри з цікавістю слухали останні новини про стан м’ясопереробної галузі України загалом та зокрема про сировинну базу, сучасні тенденції у сфері технологічного обладнання, гігієни та санітарії, а також екології виробництва.

Пізнавальною була розповідь Андрія Герасимовича про виставку IFFA у Франкфурт-на-Майні (Німеччина), яка є міжнародним місцем зустрічі представників м'ясної промисловості, а також найважливішим форумом щодо прийняття інвестиційних рішень. Єдина у світі виставка повного циклу: від забою худоби і оброблення туш до переробки, упаковки та продажу. Виробники м'ясної продукції, в тому числі і лідери міжнародного ринку, випускають свої новинки спеціально до відкриття виставки IFFA і вперше представляють свої новинки, готові до впровадження на ринок. Тематикою виставки, яку майже щороку відвідує Андрій Герасимович, є обладнання для м’ясної промисловості, інгредієнти для виробництва готової продукції, пакувальні матеріали, штучна і натуральна оболонка для ковбас. Також традиційно в рамках виставки проходить конференція IFFAMeatVisionConference, де можна поспілкуватися з провідними фахівцями галузі.

Не оминув своєю увагою сьогоднішній наш гість і тему безпеки та якості готової продукції, утилізації та екологічності відходів виробництва, енергозберігаючих технологій у м’ясній галузі, значення логістики у сучасному виробництві.

Можна з впевненістю сказати, що подібного роду зустрічі та тренінги мають велике значення для студентів, які знайомляться з виробниками та потенційними роботодавцями ще під час навчання, а також викладачів кафедри, які мають змогу зосередити свою увагу на останніх тенденціях та інноваціях в м’ясній галузі, що допоможе їм підвищити рівень навчання студентів.

Ми щиро дякуємо Кулікову Андрію Герасимовичу за сьогоднішню зустріч і чекаємо у гості з новими пропозиціями та новинами нашої м’ясопереробної галузі.

Просмотров: 685 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 2.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz