Главная » 2015 » Травень » 16 » День відкритих дверей в ОНАХТ!
21:05
День відкритих дверей в ОНАХТ!

16 травня відбувся останній у цьому навчальному році День відкритих дверей, темою якого була презентація Одеської національної академії харчових технологій (загальноакадемічна). На останній зустрічі у стінах академії перед початком вступної компанії 2015 року потенційних абітурієнтів і їх батьків декан, доцент Шарахматова Т. Є. і заступник декана доцент Чабанова О. Б. знайомили з факультетом технології і експертизи харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів, а також спеціальностями, за якими можна навчатись.

Про спеціальності «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Технології зберігання і переробки водних біоресурсів» детально розповідала відповідальна за профорієнтаційну роботу на кафедрі технології м’яса, риби і морепродуктів  доцент Савінок О. М.

Бажаємо усім зацікавленим у навчанні за нашими спеціальностями легкого вступу! Раді будемо Вас бачити у стінах нашої кафедри і прикладемо усі зусилля для того, щоб підготувати Вас як першокласних спеціалістів, бажаних для роботодавців м’ясопереробної та рибопереробної галузей, як України так і зарубіжжя.

Просмотров: 704 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz