Главная » 2018 » Січень » 24 » ГРАФІК ЛІКВІДАЦІЇ ЗАБОРГОВАНОСТЕЙ
13:13
ГРАФІК ЛІКВІДАЦІЇ ЗАБОРГОВАНОСТЕЙ

ГРАФІК

ліквідації заборгованостей за дисциплінами кафедри ТМРіМП

у період з 25.01.2018 до 30.01.2018

 

№ з/п

Дисципліна

Дата

Пара

Аудиторія

ПІБ викладача

1.

Технології харчових виробництв

29.01.2018

ІІ

А–422

Шлапак Г.В.

2.

Фізико-хімічні і біохімічні основи м’яса і м’ясних продуктів

29.01.2018

ІІІ

А–422

Солецька А.Д.

3.

Контроль якості м’яса і м’ясних продуктів

29.01.2018

ІІІ

А–422

Солецька А.Д.

4.

Інноваційні технології галузі

29.01.2018

ІІІ

А–422

Солецька А.Д.

5.

Пакування м’яса і м’ясних продуктів

29.01.2018

ІІ

А–422

Агунова Л.В.

6.

Основи тваринництва

26.01.2018

ІV

А-428

Патюков С.Д.

7.

Методологія наукових досліджень

26.01.2018

ІV

А-428

Патюков С.Д.

8.

Теоретичні основи харчових технологій

29.01.2018

ІІ

А–422

Савінок Г.В.

9.

Технологія стерилізованих консервів з гідробіонтів

26.01.2018

ІІІ

А–422

Манолі Т.А.

10.

Технологія м’яса

29.01.2018

ІІ

А–422

Азарова Н.Г.

11.

Проектування підприємств галузі

29.01.2018

ІІ

А–422

Азарова Н.Г.

12.

Наукові основи вторинної переробки м’яса

29.01.2018

ІІІ

А–422

Віннікова Л.Г.

13.

Контроль якості та безпеки продукції галузі

30.01.2018

ІІІ

А–422

Герасим Г.С.

14.

Технологія харчових продуктів з водної сировини

30.01.2018

ІІІ

А–422

Герасим Г.С.

15.

Інноваційні технології галузі

30.01.2018

ІІІ

А–422

Герасим Г.С.

16.

Проектування підприємств з основами САПР

30.01.2018

ІІІ

А–422

Кушніренко Н.М.

Просмотров: 338 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz