№ з/п
|
Дисципліна
|
Дата
|
Пара
|
Аудиторія
|
ПІБ викладача
|
1.
|
Технології харчових виробництв
|
29.01.2018
|
ІІ
|
А–422
|
Шлапак Г.В.
|
2.
|
Фізико-хімічні і біохімічні основи м’яса і м’ясних продуктів
|
29.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Солецька А.Д.
|
3.
|
Контроль якості м’яса і м’ясних продуктів
|
29.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Солецька А.Д.
|
4.
|
Інноваційні технології галузі
|
29.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Солецька А.Д.
|
5.
|
Пакування м’яса і м’ясних продуктів
|
29.01.2018
|
ІІ
|
А–422
|
Агунова Л.В.
|
6.
|
Основи тваринництва
|
26.01.2018
|
ІV
|
А-428
|
Патюков С.Д.
|
7.
|
Методологія наукових досліджень
|
26.01.2018
|
ІV
|
А-428
|
Патюков С.Д.
|
8.
|
Теоретичні основи харчових технологій
|
29.01.2018
|
ІІ
|
А–422
|
Савінок Г.В.
|
9.
|
Технологія стерилізованих консервів з гідробіонтів
|
26.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Манолі Т.А.
|
10.
|
Технологія м’яса
|
29.01.2018
|
ІІ
|
А–422
|
Азарова Н.Г.
|
11.
|
Проектування підприємств галузі
|
29.01.2018
|
ІІ
|
А–422
|
Азарова Н.Г.
|
12.
|
Наукові основи вторинної переробки м’яса
|
29.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Віннікова Л.Г.
|
13.
|
Контроль якості та безпеки продукції галузі
|
30.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Герасим Г.С.
|
14.
|
Технологія харчових продуктів з водної сировини
|
30.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Герасим Г.С.
|
15.
|
Інноваційні технології галузі
|
30.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Герасим Г.С.
|
16.
|
Проектування підприємств з основами САПР
|
30.01.2018
|
ІІІ
|
А–422
|
Кушніренко Н.М.
|