Главная » 2018 » Квітень » 24 » Як кафедра м’яса, риби і морепродуктів святкувала тиждень факультету
12:14
Як кафедра м’яса, риби і морепродуктів святкувала тиждень факультету

Традиційно кожного року в квітні місяці ОНАХТ проводить тиждень факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу. Цього року тиждень нашого факультету проходив з 16 по 20 квітня, в заходах якого кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів взяла активну участь.

Початком святкових заходів була благодійна ярмарка, кошти з якої були передані одеситці Анастасії Сисоєвій на лікування страшної хвороби. Студенти факультету підхопили благодійну естафету у Одеського державного університету війскових сил, які першими провели благодійний аукціон "З миру по нитці" з метою збору коштів на лікування Анастасії.

Студенти гр. ТМ-31 для благодійної ярмарки приготували багато смачних страв: телячі гамбургери з в'яленими томатами і журавлиною, курячі гамбургери з гарбузом, шашлик курячий оригінальний. До вибору страв студенти підходили творчо, зроблені їх руками вироби повинні були бути не тільки смачними, а й корисними. Ми вітаємо наших майбутніх технологів, яким вдалося продемонструвати свої здібності у приготуванні м’ясних страв. Наші студенти приємно здивували гостей ярмарки, які куштували їх страви у захопленні від приємного та незвичного смаку. Дякуємо нашим активістам із групи ТМ-31 - Мельнику Богдану, Чумаченку Богдану, Джурі Олександрі, Хмельницькій Анастасії, Приймаченко Світлані, Гапіченко Дар'ї за втілення ідеї та небайдужість до чужого горя.

Продовжив святкування тижня факультету день кафедри, який пройшов 18 квітня. Ведучими свята були студенти групи ТМ-31 Чумаченко Богдан і Гапіченко Дар’я, які розповіли багато цікавих фактів про м'ясо- і морепродукти. Гостями свята були завідувач, викладачі кафедри, замісник декана факультету і студенти групи ТМ-41, які поділились своїми враженнями від закордонної переддипломної практики на м’ясопереробному заводу Allfein Feinkost GmbH & Co. KG у місті Цербст (Німеччина).

На завершення тижня факультету, студенти спеціальності " Технології зберігання і переробки водних біоресурсів" прийняли участь в "Консьюмерському фестивалі", що пройшов у затишному дворику ОНАХТ 20 квітня. Для оригінальної презентації своєї спеціальності студенти Малинський Ігор, Ігнатенко Єгор, Шестопалова Тетяна, Хаборська Ганна, Зенченко Ірина, Потинг Олександра, Перфілова Наталя продемострували майстер-клас з технології суші. Для створення гарного настрою наші студенти пригощали гостей фестивалю не тільки суші, а й цукерками-рибками.

Особливу подяку висловлюємо доцентам кафедри Савінок О. М., Шлапак Г. В., Герасим Г. С., Манолі Т. А., які активно допомагали нашим студентам в організації святкувань тижня факультету.

Просмотров: 228 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz