Главная » 2016 » Травень » 13 » Як ми святкували день кафедри
08:38
Як ми святкували день кафедри

У рамках тижня факультету «Харчових технологій, парфумерно-косметичних засобів, експертизи і товарознавства» 11 травня о 13.00 відбулося святкування дня кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів». Традиційно організовували та проводили цей захід  студенти третього курсу, господарями свята були студенти групи ТМ-30 та ТМ-31, а допомагали їм у цьому доценти кафедри А. С. Герасим та А. Д. Солецька. Атмосфера свята відчувалась усюди – святково прикрашені кульками та плакатами коридори кафедри, а ауд. Б-402, де відбувався захід, уся виблискувала вогниками.

Сценаристами програми були: Євтуховська Галина, Зенченко Ірина, Чеботарьов Валерій. Ведучими свята були Геврик Владислав і Перфілова Наталя, які привітали усіх зі святом та побажали успіхів усім у навчанні й роботі. Розпочалась урочиста частина з презентації про кафедру, у якій Солецька А. Д. розповіла про історію кафедри, її досягнення, пригадала пам’ятні моменти з життя кафедри. Концерт з нагоди свята розпочався з пісні «Трава у дома», яку заспівала Балецька Альона, і вибір пісні був не випадковим, бо для багатьох присутніх на святі рідна кафедра – це другий дім. Продовжив концерт Бойко Владислав, який віртуозно зіграв на гітарі фламенко. Також Марукян Гаяне продекламувала власні вірші, які вразили усіх своєю щирістю. Окрім художніх номерів студенти Бутовський Микола і Ларіонов Іван продемонстрували свої таланти і у кінематографії, показавши жартівливу короткометражну детективну історію під загадковою назвою «Куди дівається крейда?», за участю починаючої зірки кіно Шестопалової Тетяни. Продовжив концерт дует Ністор Христини і Бевзюк Тетяни, дівчата викликали бурхливі оплески своїм попурі з українських пісень, продемонструвавши неймовірний співочий талант. На завершення концерту усі учасники цього проекту разом з талановитою співачкою Балецькою Альоною заспівали пісню-побажання, яку підхопила уся аудиторія бурхливими оплесками та підспівуванням.

Підсумком свята став виступ завідуючої кафедри проф. Л. Г. Віннікової, яка подякувала усім організаторам і учасникам цього яскравого заходу та вручила грамоти і пам’ятні сувеніри. А традиційним завершенням святкування дня кафедри став неймовірно гарний торт, яким А. С. Герасим віддячила усіх учасників проекту за старанність і талановитість.

Без сумніву можна сказати, що свято вдалося! А такі заходи розкривають потенціал наших студентів і демонструють їх багатогранність і талановитість. Так дійсно, студенти нашої кафедри найкращі у всьому!

 

Просмотров: 641 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz