Главная » 2017 » Травень » 5 » Як ми відсвяткували День кафедри
14:32
Як ми відсвяткували День кафедри

Традиційно у кінці квітня проходить святкування Дня кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів. У цей день наша кафедра гостинно відкриває свої двері усім гостям, майбутнім абітурієнтам та всім бажаючим для знайомства та налагодження дружніх відносин. А розповідають про життя нашої кафедри не викладачі, а самі студенти, які навчаються за спеціальностями «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Технології зберігання і переробки водних біоресурсів». Цього року господарями свята були студенти групи ТМ-31, які зустрічали гостей святково прикрашеними аудиторіями.

 

На атмосферу свята налаштовували авторські плакати наших обдарованих художників. Справжні витвори мистецтва, намальовані фарбами та крейдовими олівцями, демонстрували гарний смак і талант наших студентів.

 

 

Гостями свята були викладачі академії, декан факультету ТХППКЗЕтаТ, доцент Шарахматова Т. Є. та студенти Одеського технікуму газової та нафтової промисловості, студенти механіко-технологічного технікуму ОНАХТ, студенти Сумського національного аграрного університету та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

 

До номерів святкового концерту увійшли відеоролик про життя наших студентів, музикальні номери Валерії Кошель, Бабишевої Люби, запальний танець Скліфасовської Насті, вірші Куценко Дениса.

 

Атмосфера свята, старанність і щирість наших юних талантів залишили приємні враження як у гостей так і у самих організаторів свята.

 

У заключному слові завідуюча кафедри професор Віннікова Л. Г. подякувала усім присутнім за гарний настрій, студентам та доценту Шлапак Г. В., яка допомагала в організації Дня кафедри, ‒ за гостинність та старанність.

 

Просмотров: 634 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz