Главная » 2016 » Травень » 29 » Конгрес з харчової науки CEFood-2016
18:33
Конгрес з харчової науки CEFood-2016

23-26 травня Київський Національний університет харчових технологій приймав 8-й Центральноєвропейський конгрес з харчової науки CEFood-2016, який став знаковою подією для української харчової науки.

Інтегрована європейська спільнота учених і технологів-харчовиків велику увагу приділяє проведенню форумів найвищого рівня, які слугують обміну найновішими досягненнями харчової науки, поширенню знань щодо безпеки харчової продукції. Саме до конгресів найвищого європейського рівня і належить конгрес CEFood, який проводиться що два роки. Попередні конгреси приймали Болгарія, Сербія, Словенія, Угорщина, Македонія, а цього року науковий комітет CEFood врахував унікальний потенціал України, як виробника харчової продукції.

Організаційний комітет CEFood 2016 обрав слоганом Конгресу – «Food Science for Well-being» («Харчова наука для добробуту»). Саме через цей слоган організатори Конгресу наголосили на тому, що харчова наука своєю метою визначає забезпечення людства якісною та безпечною їжею – завдання, яке є пріоритетом ЄС.

Ця визначна подія зібрала цього року видатних учених із 15 країн, включаючи представників Нідерландів, Італії, Німеччини, Туреччини, Македонії, Австрії, Великобританії, Норвегії, Сербії тощо.

Серед учасників конгресу, що представляли Одеську національну академію харчових технологій, була аспірантка нашої кафедри Мельник Людмила (науковий керівник – доц. Поварова Н. М.), яка прийнала участь у постерній сесії з доповіддю «About the quality of poultry meat», за що отримала сертифікат конгресу.

Ми бажаємо Людмилі і Наталі Миколаївні й надалі приймати активну участь у наукових подіях України та світу та гідно представляти нашу академію й рідну кафедру у науковій спільноті харчової науки!

Просмотров: 699 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.3/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz