25 квітня в рамках Інституту культури і мистецтв ОНАХТ доцент кафедри Агунова Л. В. прочитала лекцію студентам групи ТМ-31 «Новітні технології пакування та зберігання у м’ясопереробній галузі».
Зацікавила Лариса Володимирівна майбутніх технологів новими видами пакування з застосуванням антимікробних пакувальних плівок, Їстівних покриттів, поглиначів кисню, поглиначів вологи, індикаторів «температура – час», індикаторів свіжості та термо-пакування.
На завершення лектор торкнулася еколого-гігієнічних аспектів використання полімерної тари та проблем її утилізації.
Також з нагоди Дня Землі студенти поділилися своїми думками з приводу актуальності питання забруднення нашої планети, екологічної безпеки загалом та у виробництві м’ясопереробної галузі зокрема. |