Главная » 2016 » Лютий » 23 » Лотоцький Євген - переможець конкурсу фонду Леоніда Кучми "Україна"
15:43
Лотоцький Євген - переможець конкурсу фонду Леоніда Кучми "Україна"

Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» створено з метою сприяння розбудові та консолідації громадського суспільства, захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні. Основними напрямами роботи фонду є гуманітарна діяльність з підтримки обдарованої молоді в Україні, а також науково-експертна, аналітична робота та міжнародна співпраця.Сайт фонду

У вересні 2014 року Інститут стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» оголосив конкурс серед студентів вищих учбових закладів на тему: «20 років аграрній реформі в Україні: досягнення і проблеми».  Конкурс ставив за мету з’ясувати ставлення студентської молоді до пріоритетів аграрної політики України з урахуванням історичних традицій, національних особливостей, світового досвіду, аграрної кризи радянських часів і перших років незалежності України та сьогоднішніх результатів реформи.

Наш випускник Лотоцький Євген, а на той час студент кафедри, що навчався у магістратурі за спеціальністю «Технології зберігання, консервування і переробки м'яса» прийняв участь у цьому конкурсі серед 407 учасників з різних вузів України. Переможцями конкурсу у східному регіоні обрано 13 здобувачів, серед яких лауреатом заохочувальної премії із 4 номінантів цієї категорії став Євген. Він отримав премію у розмірі однієї стипендії Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Ми щиро вітаємо Євгена з перемогою, вдячні за те, що він гідно представляв нашу академію і кафедру у цьому визначному конкурсі, доводячи високий рівень підготовки наших спеціалістів, їх талановитість та багатогранність. Маємо надію, що ця перемога стане гарним прикладом для наслідування нашим студентам і заохотить їх до нових випробувань!

Просмотров: 660 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 4.2/5
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz