Главная » 2016 » Березень » 24 » Механіко-технологічний технікум ОНАХТ
09:00
Механіко-технологічний технікум ОНАХТ

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ є вищим навчальним закладом першого рівня акредитації, структурним підрозділом Одеської національної академії харчових технологій. Всі спеціальності технікуму ліцензовані та акредитовані. 

Механіко-технологічний технікум ОНАХТ проводить підготовку молодших спеціалістів за спеціальностями, у переліку яких є і спеціальність 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м'яса».

Доцент нашої кафедри Шлапак Галина Всеволодівна вже понад п'ятнадцять років за сумісництвом працює в механіко-технологічному технікумі ОНАХТ та готує молодших спеціалістів за вказаною спеціальністю. Викладає такі дисципліни, як «Технологія м’яса», «Анатомія тварин», «Облік і звіт галузі», «Техно-хімічний контроль виробництва».

У технікумі реалізовано інтегрований навчальний процес з ОНАХТ, як базовим навчальним закладом. Випускники технікуму можуть продовжити навчання в академії, починаючи з третього курсу на денному відділенні або з четвертого на заочному.

Галина Всеволодівна активно заохочує своїх студентів до високого професійного росту, тому не дивно,  що більшість випускників технікуму продовжують своє навчання в ОНАХТ, де успішно отримують диплом бакалавра, а згодом і спеціаліста або магістра.

Ми щиро дякуємо Галині Всеволодівні за відповідальність та професійність у роботі зі студентами механіко-технологічного технікуму ОНАХТ.

Просмотров: 704 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz