Главная » 2015 » Січень » 15 » Ми покажемо тобі дорогу у дивовижний світ м’ясопереробної та рибопереробної галузей !
00:29
Ми покажемо тобі дорогу у дивовижний світ м’ясопереробної та рибопереробної галузей !

  

Кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів Одеської національної академії харчових технологій готує спеціалістів для м’ясопереробної та рибопереробної промисловостей за багаторівневою системою бакалавр–спеціаліст–магістр на основі державного запиту, а також за контрактом, який заключають з підприємством, установою й фізичною особою. Значення м’ясних та рибних продуктів в харчуванні людини важко переоцінити. Створюючи основу раціону людей різних вікових груп, м’ясні та рибні продукти користуються підвищеним попитом у населення.

Наша кафедра готує спеціалістів за двома спеціальностями:

  • «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса»;
  • «Технології зберігання і переробки водних біоресурсів».
Просмотров: 774 | Добавил: Admin | Рейтинг: 4.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz