00:29 Ми покажемо тобі дорогу у дивовижний світ м’ясопереробної та рибопереробної галузей ! | |
Кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів Одеської національної академії харчових технологій готує спеціалістів для м’ясопереробної та рибопереробної промисловостей за багаторівневою системою бакалавр–спеціаліст–магістр на основі державного запиту, а також за контрактом, який заключають з підприємством, установою й фізичною особою. Значення м’ясних та рибних продуктів в харчуванні людини важко переоцінити. Створюючи основу раціону людей різних вікових груп, м’ясні та рибні продукти користуються підвищеним попитом у населення. Наша кафедра готує спеціалістів за двома спеціальностями:
| |
|
Всего комментариев: 0 | |
| |