Главная » 2016 » Листопад » 12 » Ніч відкритих дверей
20:23
Ніч відкритих дверей

В ОНАХТ відбулася незвичайна подія - ввечері 11.11.2016 року студенти та викладачі академії запросили старшокласників з батьками на «Ніч відкритих дверей». Всі факультети підготували незвичайні конкурси та майстер-класи, але найбільше привертали увагу заходи факультету ТХППКЗЕ та Т.

Студенти кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів пригощали креветками, приготування яких супроводжувалось факельним шоу. Справжнім чарівником при цьому виступив Чеботарьов Валерій. Для дівчаток, які полюбляють суші, була можливість власноруч їх приготувати і пригостити своїх друзів, які прийшли разом з ними. Керували процесом приготування суші студентки – Бабаніна Лілія та Парелюлько Віка. Справжність дійству надавала Шестопалова Тетяна у костюмі японської красуні. Навіть ректору ОНАХТ, як суворому критику, Богдану Вікторовичу Єгорову прийшовся до вподоби цей майстер-клас.

Спробувати себе, в ролі великих шанувальників і знавців ковбасних виробів змогли всі бажаючі старшокласники. Організаторами конкурсу були Косенко Віка, Бесаєва Христина, Нікульча Олексій, студенти 5 курсу нашого факультету. В ході конкурсу з’ясувалось, що тільки справжні гурмани змогли з першого разу вгадати смак «Любительської» та «Лікарської» ковбас.

Ми сподіваємось, що школярам дуже сподобалося наше свято, і в майбутньому, вони, будучи нашими студентами, зможуть здивувати наступні покоління школярів своїми майстер-класами та конкурсами.

Відповідальна за профроботу кафедри ТМРіМ, Савінок О.М.

Просмотров: 601 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz