Главная » 2016 » Липень » 21 » Ознайомча практика 2016
10:42
Ознайомча практика 2016

З 29 червня по 18 липня студенти групи ТМ-11а, що обрали професію за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», пройшли ознайомчу практику під керівництво доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. Ознайомча практика є невід’ємною складовою навчального процесу, має екскурсійний напрям, де студенти першого курсу знайомляться з харчовими підприємствами і складають власне уявлення про специфіку виробництва різних галузей харчової промисловості. Традиційно ознайомча практика проходить на підприємствах м. Одеси та Одеської області. Так цього року ми відвідали ГМЗ №1 – нове Одеське підприємство з виробництва молочної продукції, Одеський завод шампанських вин, ПП «Фірма ГАРМАШ» - виробника широкого асортименту м’ясних виробів, підприємство «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», компанію «Левада» - виробника широкого асортименту заморожених напівфабрикатів.

На усіх підприємствах студентів радо зустрічали, залюбки проводили екскурсію, розповідали історію підприємства, знайомили з особливостями виробництва та запрошували влаштовуватись на роботу після закінчення навчання.

Ми щиро вдячні керівництву відвіданих нами підприємств за гостинність та можливість познайомити студентів з реальними умовами виробництва для того, щоб подальше їх теоретичне навчання мало практичне підґрунтя, а також щоб починаючи з першого курсу вони могли зорієнтуватися з перспективами працевлаштування на підприємствах своєї галузі.

Просмотров: 605 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 2.6/5
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz